AUREA KODIT OY, Oulu
AUREA KODIT OY, Oulu

Omakotitontti

Ankkuritie 10, Koskela, Oulu

Hinta

39 000 €

Koko

555

Mustasuolta myydään kaupungin vuokratontti uuden rakennuksen rakennuspaikaksi. Tontti rajautuu takaosasta puistoalueeseen. Kaupunkiin kohtuullinen matka, hyvät julkiset yhteydet sekä peruspalvelut lähettyvillä. Kiinteistön vuokraoikeudella sijaitsee 1967 rakennettu omakotitalo, jossa todettu laajat vauriot alapohjassa ja alaohjauspuussa. Myös julkisivut, katto sekä talotekniikka vaatisi päivitystä. Tästä syystä kiinteistön vuokraoikeus myydään purkukuntoisena, uuden rakennuksen rakennuspaikkana. Rakennuksille ei ole laskettu arvoa, kauppahinta perustuu maapohjan arvoon. Ostaja vastaa rakennuksen purkuluvasta ja purkukustannuksista. Vesi- ja viemäriliittymät siirtyvät ostajalle, mutta mahdollisista liittymien uusimisista vastaa ostaja. Vanha öljysäiliö maan alla. Öljysäiliön kuntoa ei ole tutkittu, ostaja vastaa öljysäiliön kunnosta ja siitä mahdollisesti liittyvistä vaurioista/vuodoista tai saastuneesta maaperästä. Vanha pihapiiri, aidattu piha-alue, ajoväylä asfaltoitu. Kaavamääräys ja rakennusoikeus: Kaavamerkintä Aor: yksiasuntoisten joko kytkettyjen tai erillisten omakotirakennusten korttelialue. Rakennusoikeutta on 200 m2. Uuden rakennuksen luonnossuunnitelmat tulee hyväksyttää Oulun kaupungin rakennusvalvonnassa, suunnitelmien pitää soveltua riittävän hyvin olemassa olevaan ympäristöön. Myynti-ja lisätiedot: Samu Saarnio p. 040 7215991 tai samu.saarnio@aurealkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80296044
Sijainti
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

39 000,00 €

Velaton hinta

39 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Vanha öljysäiliö maan alla, eikä sen kuntoa ole tutkittu/tarkastettu. Myyjä ei vastaa öljysäiliön kunnosta, eikä siitä johtuvista mahdollisista vuodoista tai maaperän saastumisesta.
Siirtyvät liittymät
Sähkö- ja vesiliittymät siirtyvät vuokraoikeuden mukana. Mikäli liittymät täytyy uusia, niiden kustannuksista vastaa ostaja.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
564-59-20-5
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
555 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Vuokraoikeus. Lisätiedot tontista: Tontilla sijaitsee 1967 rakennettu omakotitalo, jossa kuntotarkastusraportin mukaan on todettu todella korkeat kosteuspainoprosentit alaohjauspuussa. Talo vaatisi täyden remontin, mm. kengitys, kattoremontti, julkisivuremontti, salaojien asennus, maanpinnan muotoilut, lvis-tekniikan uusiminen. Tämän vuoksi kiinteistön vuokraoikeus myydään uuden rakennuksen rakennuspaikaksi, rakennukselle ei ole laskettu minkäänlaista arvoa ja kauppahinta perustuu vuokraoikeuden arvoon.
Rakennusoikeuden pinta-ala
200 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaavamerkintä Aor: Yksiasuntoisten joko kytkettyjen tai erillisten omakotitalojen korttelialue
Kaavoitustiedot
Oulun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki
Pihan kuvaus
Tasainen piha pääosin nurmella, ajoväylä asfaltoitu. Tontti rajautuu takaosastaan puistoalueeseen.
Tiedustelut
Samu Saarnio, 040 721 5991, samu.saarnio@aurealkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Koskela, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Samu Saarnio

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja

AUREA KODIT OY, Oulu

AUREA KODIT OY, Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.