Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy

Mökki tai huvila | Olohuone, keittiö, 4mh, sauna kodinhoito ja wc + 2 erilllinen wc, eteinen, aulatilat yläkerrassa.

Ettotie 24, Levi, Kittilä

Hinta

519 000 €

Koko

147 m²

Vuosi

2011

Nyt olisi tarjolla upea loma-asunto loistavalla ja rauhallisella sijainnilla! Tämä moderni ja tyylikäs kohde sijaitsee rauhallisella Ettotien alueella kuitenkin lähellä palveluita. Tasmaatontti tunturiluonnon syleilyssä takaa henkeäsalpaavan upeat vuodenaikojen mukaan vaihtuvat maisemat. Lämminhenkiset materiaalit muodostavat harmonisen kokonaisuuden, missä kelpaa viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Loma-asunnon sydämenä toimii olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avara kokonaisuus, jonka korkea kattokorkeus viimeistelee upeasti. Tilan suurista ikkunoista säteilee upeasti valoa sisään ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvat maisemat maalaavat kuvankauniisti maiseman. Käynti terassille löytyy olohuoneen yhteydestä, joten maisemia pääse ihastelemaan helposti. Katseenvangitsijana toimii tyylikäs takka, joka luo tunnelmaa ja lämpöä pimeneviin iltoihin. Yhtenäinen avoin tila mahdollistaa kokkailun tilavassa ja hyvin varustetussa keittiössä samalla perheen ja ystävien kanssa seurustellen. Yläkerran kahdesta reilun kokoisesta makuuhuoneesta löytyy mukavasti säilytystilaa, sekä alakerran toisessa makuhuoneessa on oma vaatehuone. Kohde on suunniteltu palvelemaan myös suurempaa seuruetta, sillä ylä- ja alakerrasta löytyy omat wc:t sekä tilavan kodinhoitohuoneen yhteydessä on myös wc. Käynti kodinhoitohuoneeseen on suoraan pihalta ja tilaa kuivauskaapille ja pyykkihuollolle on reippaasti. Upeassa tunnelmallisessa kylpyhuoneessa kelpaa rentoutua päivän päätteeksi yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Tilava eteinen kätkee reippaasti tilaa ulkovaatteille ja toiminnallisessa kodinhoitohuoneessa on huomioitu aktiiviset lomailijat. Tässä vapaa-ajan asunnossa kelpaa viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa lomaillen upeissa tunturimaisemissa. Sisustusmateriaaleiksi on valikoitunut kestäviä materiaaleja ja luonnonläheisiä sävyjä. Tilat on suunniteltu palvelemaan usean lomailijan tarpeita. Tämä vapaa-ajan asunto huokuu lämminhenkistä tunnelmaa. Kohde soveltuu erinomaisesti niin omaan kuin yrityksen käyttöön sekä myös laadukkaaksi vuokrakohteeksi. Ettotien alue tunnetaan henkeäsalpaavan upeista maisemista ja taianomaisen kauniista tunturiluonnosta. Luonnonrauha takaa erinomaiset puitteet lomailuun, mutta olet silti lähellä laskettelukeskusta ja matkailualueen kattavia palveluita. Ulkoilureitistöt kulkevat lähellä, joten myös harrastamaan pääsee suoraan oman vapaa-ajan asunnon ovelta. Autokatos ja reilun kokoiset varastotilat mahdollistavat myös harrastusvälineiden säilytyksen. Ota yhteyttä ja tutustutaan yhdessä lisää tähän uniikkiin kohteeseen!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80297823
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Olohuone, keittiö, 4mh, sauna kodinhoito ja wc + 2 erilllinen wc, eteinen, aulatilat yläkerrassa.
Huoneita
5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
147 m²
Kokonaispinta-ala
147 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Rakennusvuosi
2011
Vapautuminen
Heti. Kohteessa on muutamia viikkovuokrauksia tulevalle kaudelle. Nämä siirtyvät ostajalle kaupanteon yhteydessä.

Hinta

Myyntihinta

519 000,00 €

Velaton hinta

519 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 000,00 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

40,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Huvilassa on myös tilava ja valoisa eteisaula ja aulatilan löydät myös yläkerrasta. Siinä tilaa piisaakin sitten mukavasti ja tänne sisustat helposti tv- ja pelinurkkauksen sekä vuodesohvalla lisää makuutilaa, jos olemassa olevat sattuisivat käymään vähiin.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Mökissä on olohuoneen yhteydessä miellyttävä terassi, jossa kelpaa Lapin luontoa seurata. Isot, jylhät männyt ympäröivät mökkiä, täällä olet keskellä kaunista Lapin luontoa. Yläkerrassa on myös parveketila, kookas sekin. Tähän on käynti molemmista makuuhuoneista. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Kohde on ollut myös vuokrauskäytössä ja toimii mainiosti myös sijoituskäytössä. Vuokratulot vuonna 2022 olivat 32255 euroa brutto eli hyvinkin tuottoisaa vuokrausta on sijoittajalle luvassa. Kohteessa on tällä hetkellä muutama varaus tulevalle kaudelle ja nämä siirtyvät kaupan mukana ostajalle.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Vesikiertoinen lattialämmitys. Kulutustiedot sisältävät myös käyttösähkön osuuden. Kokonaissähkön kulutus: 25000 kWh / vuosi.
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallinen vesijohto.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Valurauta. Työtason materiaali: Laminaatti. Iso ja hyvin varusteltu keittiö, jossa mahtuu useampikin kokki saman aikaan kattilaa hämmentämään. Täällä valmistat helposti illallisen isommallekin seurueelle. Ja hyvä niin, sillä mahtuuhan keittiöön helposti 12-hengen ruokapöytä, tarvittaessa suurempikin.
Jääkaappipakastin (Jääpala ja -murska koneella), uuni, mikroaaltouuni, liesi ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Puu ja kaakeli
Kylpyhuoneen kuvaus
Yhdistetty sauna- ja pesutilat sekä kodinhoitohuone muodostavat oman osansa huvilasta. Tilat ovat käytännölliset ja todella tilavat, myös oma sisäänkäynti tiloihin löytyy. Myös liikuntarajoitteisia on ajateltu, kodinhoitohuoneessa on yksi kolmesta wc:stä ja tämä on varustettu myös liikuntarajoitteisille sopivaksi. Pesutila on kaunis, vaalea ja tilava, varustettuna kahdella suihkulla. Hienossa saunassa nautit aktiivisen päivän päätteeksi tuhdeista löylyistä.
Seinämateriaali: Puu ja kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin (Liikuntarajoitteisille), suihku (Kaksi suihkua), pesukone, kuivausrumpu, kuivauskaappi ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Huvilasta löytyy kaksi erillistä wc:tä, toinen ylhäältä ja toinen alhaalta. Kolmas wc sijaitsee kodinhoitohuoneen yhteydessä. Yläkerran wc:ssä on myös suihku.
Seinämateriaalit: Puu ja kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Upeassa saunassa, jonne mahtuu väljästi useampikin kylpijä, saa aktiivinen ulkoilupäivä hyvä päätöksen ja löylyä riittää koko perheelle. Tai olitpa sitten vaikka isommalla kaveriseurueella nauttimassa vapaa-ajasta niin, täällä viimeistään lämpenee jokainen, tuhdin löylyn saattelemana Lappilaiseen tunnelmaan.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa on tilaa, niin kuin koko huvilassa. Tänne pääset myös omasta sisäänkäynnistä, jolloin kurat ja vedet pysyvät poissa asuntiloista. Kodinhoitohuoneessa on wc myös liikuntarajoitteisille ja tietysti kaikki tarvittavat koneet pyykkihuoltoon ja vaatteiden kuivaukseen.
Seinämateriaali: Puu
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukone, kuivauskaappi, lattialämmitys, pesuallas, pöytätaso ja keskuspölynimuri
Olohuoneen kuvaus
Huvilan sydän! Tähän lämminhenkiseen tilaan haluat saapua aina uudelleen ja antaa mielen levätä. Takassa loimuaa tuli, revontulet kiiluvat upeista ikkunoista sisään ja sinä käperryt viltin alle, ehkä kirja kainalossa, ehkä rakkaasi kanssa. Täällä myös hankit upeita muistoja ystäviesi kesken, mahdutte kaikki saman pöydän ympärille viettämään iltaa ja nauttimaan parhaista hetkistä. Vain pakkanen paukkuu pihalla ja ympärillä ylväät männyt seisovat paikallaan, vuosisatojen varmuudella.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Puu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita löydät neljä kappaletta, kaksi alhaalla ja kaksi ylhäällä. Alakerran toisessa makuuhuoneessa on erillinen vaatehuone, joka myös lukittavissa. Toimii hyvin omistajan kaappina vuokrauskäytössä. Ylhäällä toisessa makuuhuoneessa myös reilusti tilaa esimerkiksi työpisteelle tai vaikkapa perhemakuuhuoneelle, halutessasi sänkyjä tuonne mahtuu neljäkin kappaletta.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Puu
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, lämmin ulkovarasto ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Säilytystilaa on tarjolla hyvin. Makuuhuoneista löytyy kaappitilaa ja oma vaatehuonekin löytyy toisesta alakerran makuuhuoneesta. Lisäksi ulkona on kaksi erillistä varastoa, joista toisessa on halkoliiteri.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
261-409-8-117
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 116 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
160 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 250000
Palvelut
Palvelut: Levin keskustasta löydät kaikki tarvittavat palvelut, mitä lomallasi voit tarvita. Ruokakauppoja ja putiikkeja on kauniissa ja vilkkaassa keskustassa kuin pienessä kaupungissa konsanaan. Ravintoloita ja kuppiloitakin riittää vaikka muille jakaa ja jokainen löytää varmasti omat suosikkinsa laajasta tarjonnasta. Myöskin upea Levin kylpylä sijaitsee keskustassa Levi hotellin yhteydessä.
Paikallistiedot: Huvila sijaitsee kauniilla metsäisellä tontilla, upeiden mäntyjen keskellä. Luonto on täällä lähellä ja sitä pääset nauttimaan heti kotipihalta. Alueena Ettotie on rauhallista seutua, jossa voit lomailla ilman turhaa vilinää ja hälinää.

Levin keskustaan matkaa kertyy noin kuutisen kilometriä, joten helposti pääsee mukaan vilkkaaseen menoonkin, näin halutessaan. Hiihtoladut on helposti saavutettavissa, kävellen matkaa kertyy n 500 metriä tai sukset jalkaan pihalla ja porkat viuhuen kiidät metsän lävitse ladulle noin 300 metrin päähän. Lähin laskettelurinne on reilun parin kilometrin päässä autolla, kävellen oikaiset rinteelle noin 1,6 kilometrin taivalluksella. Myös Golfkenttä on helposti saavutettavissa parin kilometrin päässä.
Liikenneyhteydet
Leville sinun on helppo saapua, oli valitsemasi kulkuväline mikä tahansa. Reilussa tunnissa lennät Kittilän lentoasemalle, josta Huvilalle on vain 17km, senhän hurauttaa helposti vaikka taksilla. Junalla voit saapua Kolariin, josta vuokra-autolla ajelet huvilalle tunnissa reilun 80km matkan. Tokihan myös bussiliikenne on hyvä Tunturilapissa, joten myös julkisia kulkuneuvoja on helppo hyödyntää.
Pihan kuvaus
Luonnontilainen ja helppohoitoinen kunttamaa.
Tiedustelut
Kimmo Virtasalo, 0407185146, kimmo@kuurulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kittilä

Asuinalueena Sirkka, Kittilä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kimmo Virtasalo

Kuuru LKV Oy

Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Rukatunturintie 9,
93830 RUKATUNTURI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.