RE/MAX Room | Kymen Asunto LKV Oy

Kerrostalo | 2h, k, ph, et ja lasitettu parveke

Maariankatu 14, Linnoitus, HAMINA

Hinta

52 000 €

Koko

54 m²

Vuosi

1956

Taloyhtiö on rakennettu vuonna 1956 ja sijaitsee omalla tontilla. 2-kerroksen kulmahuoneisto tarjoaa ikkunanäkymät kahdesta suunnasta sisäpihalle. Käynti lasitetulle parvekkeelle on olohuoneesta. Asunnossa on kaksi huonetta, joista toinen on makuuhuone kiinteillä komeroilla (alkuperäiset ja entisöity). Keittiössä on työtasot on uusittu vuonna 2015, katto, seinät ja lattia on päivitetty samana vuonna. Pesuhuone se on saneerattu vuonna 2002 putkistoremontin yhteydessä, seinät sekä lattiat ovat kaakeloitu ja pyykinpesukone sisältyy kauppaan. Voit nauttia keskeisestä sijainnista, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaupoista ja palveluista. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan, sovi yksityisesittelystä: Anne Vastamäki +358 50 3176 100, anne.vastamaki@remax.fi Yrittäjä, LEAT, YAT, Ylempi kiinteistövälittäjä YKV, LKV, LVV, Kaupanvahvistaja https://remax.fi/annevastamaki/ Onko huoneisto, kiinteistö, loma-asunto, liiketila vielä myymättä tai vuokraamatta? Autan sinua mielelläni kaikissa asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa ja tilaa maksuton suullinen asunnon hinta-arvio Kotka - Hamina - Pyhtää alueella. #https://remax.fi/remaxroom/ #remaxainavähänenemmän #kotkakiinteistonvalitys #kotkavuokraus #kotkamyynti #remaxkotka

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80300798
Sijainti
  • Hamina Linnoitus
  • Maariankatu 14, 49400
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, ph, et ja lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
54 m²
Kokonaispinta-ala
54 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Huoneisto on 2h+k ja pinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukaan 54 m². Pinta-alatiedot ovat ohjeelliset, pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1956
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

52 000,00 €

Velaton hinta

52 000,00 €

57 000,00 €

Neliöhinta

962,96 €/m²

Vastike

Hoitovastike

378,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

378,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 22 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: -Sähkönkulutus ostajan kulutuksen ja energialaitoksen taksan mukaisesti. Ostaja tekee oman sähkösopimuksen. -Kotivakuutus: Ostajan vakuutusyhtiö.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: Vaatesyvennys / yläkomerot. Seinät maali. Laminaattilattia.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Muuta kauppaan kuuluvaa
Pyykinpesukone.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Yhteisantenni DVB-T.).
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, keraaminen sähköliesi, liesituuletin. 2015 työtasot uusittu. 2015 katto maalattu. Seinät kaakeli (2015) ja maali (2015). Lattia laminaatti (2015).
Kylpyhuoneen kuvaus
2002 saneerattu putkistoremontin yhteydessä. Suihku, suihkutanko, peilikaappi, pesuallas, kuivauspatteri, pesukoneliitäntä, pyykinpesukone, bideesuihku, wc-istuin. Seinät kaakeli. Laattalattia.
Olohuoneen kuvaus
Seinät tapetti ja maali. Laminaattilattia. Käynti lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kiinteät komerot. Seinät tapetti ja maali. Laminaattilattia.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, ullakko ja kellarikomero
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Kiinteistötunnus
75-1-3023-8
Isännöitsijän yhteystiedot
Kaakon Isännöintikolmio Oy, Jani Seppälä, jani.seppala@isannointikolmio.fi, 040 128 1062
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Vinttikomero, kellarikomero ja pyörävarasto
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhteinen lämpökeskus Asunto Oy Haminalinnan kanssa. Taloyhtiön lisätiedot: Toimintakertomus vuodelta 2023: yhtiön maksuvalmius oli hyvä. Yhtiössä suoritetut kuntoarviot ja tutkimukset: 2019 Yläpohjan lämpökamerakuvaus, asiantuntijalausunto, Rakennussuunnittelu ja -valvonta Valkoinen Linja Oy. 2018 Vesikaton PTS-kartoitus, Kattotutka Oy. 2009 Kuntotutkimusseloste RAK 2009719, Kymenlaakson ammattikorkeakoulu -asuinparvekkeet, betonirakenteiden kunto, korjaustarve ja korjausten kiireellisyys 2009 Katselmuslausunto, Konsultti- ja Rakennustoimisto Tmi Pekka Sallansalo -julkisivujen aistinvarainen tarkastus. 2007 Vesikaton huolto- ja korjauskartoitusraportti, Kattotutka Oy 2002 Katselmuslausunnot, Konsultti- ja Rakennustoimisto Tmi Pekka Sallansalo -putkiremontin yhteydessä saneerattujen kylpyhuoneiden vedeneristykset. Taloyhtiön kiinnitykset: 335 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Lisätiedot ja varaukset isännöitsijältä.

Tehdyt remontit
2024 rännilämmitykset. 2023 C 36 kph remontti, C 49 suihkukaapin rakentaminen, autotallien ja varastojen termostaattien vaihto, eteläpäädyn kopokartoitus. 2022 vesijohtosulkujen uusinta lämmönjakohuoneessa. 2021 hsto C 36 vesivahinko, kattorakenteiden korjauksia: ruosteen poisto ja hilseilevien alueiden huoltopinnoitus, lumiesteen kiinnikkeet korjattu, lukitusruuvien asennus lumiesteputkien liitoksiin, kattosillan asentaminen puuttuvalle osalle, talotikkaiden nousukaaren kiinnittäminen kattosiltaan, poikkisaumojen tiivistys heikentyneiltä osin, reiän paikkaus, yläpohjatuulettimien juurien tiiveyksien varmistaminen ja tarvittavat tiivistystyöt, antennin läpiviennin tiivistys massaamalla, läpipultattujen lumiesteiden tiivistysten varmistaminen ja tarvittaessa uudelleen tiivistys. 2020 takaoven (pihan puoleinen) yläpuolelle katos, lämmitysjärjestelmän uusiminen kaukolämmöllä toimivaksi (yhteinen Asunto Oy Haminalinnan kanssa), kattorakenteiden korjaaminen: syöksytorvien muutostyö, ikikourun asennus. 2019 viemärin pesu ja kuivaus, irtorappausten poistoa julkisivuseinien alueelta, yläpohjan lämpökamerakuvaus. 2016 pihan sepelöintiä, päätyvaraston ovien uusinta. 2013 sähkökaapin tilan eristäminen veden tulon estämiseksi ja veden pääsyn estäminen rakenteisiin pääoven kohdalta, uusittu ulko-ovi ja ulko-oven kynnyksen ja karmin alueen tiivistys. 2012 rappukäytävän ja yleisten tilojen maalaus ja valaistuksen parantaminen. 2011 kahden alimman parvekkeen alapuolisen seinän paikkaustyöt (pääoven vieressä). 2010 parvekelinjojen sekä autotallien ja varastojen ovien kunnostus, parvekeovet uusittu. 2008 katon pinnoitus. 2002 putkistoremontti. 1999 jätekatos (yhteinen Asunto Oy Haminalinnan kanssa). 1994 pannuhuonesaneeraus (yhteinen Asunto Oy Haminalinnan kanssa). 1992 julkisivujen kunnostus, Optimi-ikkunat, termostaattiventtiilit, Linna-tiivistys.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana (2.5.2024). Selvitetään mahdollisuutta piha-alueiden kaatojen järjestämiseksi niin, että sade- ja sulamisvedet valuvat hallitusti poispäin talosta. Yläpihatasanteen ja sokkelinvälin tiivistäminen 2024. Autotallien ovien uusiminen (lisätty 2019). Rappausvaurioiden korjaaminen 2024. Ikkunoiden uusiminen (lisätty 2011). Huoneistojen ulko-ovet sekä lukitusten uusinta (lisätty 2011). Katteen uusiminen (listalle 2023). Saunan lauteet ja paneelit (listalle 2021). Kellarin viemärikaivon pumpun uusiminen 2024. Ilmanvaihdon parantaminen mahdollisuuksien mukaan (lisätty 2011). Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus (lisätty 2021).
-Kaukolämpöurakan yhteydessä purettiin toinen maakaasukattila, toinen jäi (voidaan käyttää öljykattilana). Vanha öljykattila purettiin.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Lisätiedot: Viimeinen voimassaolopäivä 15.8.2033.
Tontin koko
1 266,1 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
https://www.hamina.fi/asuminen-ymparisto/kaavoitus/
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Maariankatu 10 C

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
www.hamina.fi
Tiedustelut
Anne Vastamäki, 050 3176 100, anne.vastamaki@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hamina

Asuinalueena Hamina

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anne Vastamäki

Yrittäjä, YKV, LKV, LVV

RE/MAX Room | Kymen Asunto LKV Oy

RE/MAX Room | Kymen Asunto LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.