Kerrostalo | 1h + kt + alk

Rantatie 27 A, Santalahti, Tampere

Hinta

199 000 €

Koko

30,5 m²

Vuosi

2022

Ratikka kulkee Nyt! Loistava asunto omaan käyttöön tai sijoitusasunnoksi! Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan ja moderniin yksiöön, joka sijaitsee Tampereen Santalahdessa! Taloyhtiö valmistui vuonna 2022, joten kyseessä on todella uusi ja tyylikäs asunto. Parvekkeelta näkyy upean Näsijärven maiseman lisäksi Särkänniemi. Ostajan ei tarvitse tyytyä ainoastaan Särkänniemen ihailuun, vaan saa kaupan päälle Särkänniemi-rannekkeet itselleen ja perheelleen tai ystävilleen. Ostaja saa halutessaan kaupan päälle asunnossa olevia kalusteita, kuten Finlandian moottorisängyn ja Samsungin taulu-TV:n. Asunnolla on loistava sijainti, sillä ratikkapysäkki on on aivan talon edessä. Ratikka kulkee Nyt! Tämä tarkoittaa, että asukkaat pääsevät helposti ja nopeasti liikkumaan ympäri kaupunkia. Lisäksi edessä on Santalahden tapahtumapuisto, joten kulttuuri tapahtumia tulee riittämään. Asunnon takana sijaitsee Pyynikin harju, joka tarjoaa upeat ulkoilumahdollisuudet ja luonnonläheisen ympäristön asukkaille. Lisäksi asunnolta on lyhyt matka Lielahden ostosparatiisiin ja Tampereen ydinkeskustaan, jossa löytyy runsaasti kauppoja, ravintoloita ja muita palveluita. Tämä yksiö on ihanteellinen niin opiskelijalle kuin työssäkäyvällekin henkilölle, joka haluaa asua modernissa asunnossa hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden läheisyydessä. On myös erinomainen sijoituskohde! Tule tutustumaan tähän ainutlaatuiseen asuntoon ja ihastu sen kauniiseen sisustukseen sekä upeisiin maisemiin! Esittelyt ja myynti Ilari Juslén Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT, Valmennuspäällikkö Remax Kodinonni 044 030 3333 ilari.juslen@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80301642
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt + alk
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
30,5 m²
Kokonaispinta-ala
30,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
5/9
Rakennusvuosi
2022

Hinta

Myyntihinta

49 339,41 €

Velkaosuus

149 660,59 €

Velaton hinta

199 000,00 €

Neliöhinta

6 524,59 €/m²

Vastike

Hoitovastike

106,75 € / kk

Pääomavastike

532,39 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

639,14 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Tietoliikennemaksu 5,5€/kk, Vesimaksu peritään ennakkona ja tarkistetaan vuosittain omalta mittarilta.

Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, Kaapelinetti, Asukas tekee oman sopimuksen. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiöllä on ensisijaisesti ja osakkeenomistajalla toissijaisesti oikeus lunastaa yhtiön osakkeet nro 27911-29350, 29671-30310 ja 33031-33190 (autohallipaikat AH1-AH18, AH29-AH36 ja AH79-AH80), kun omistusoikeus osakkeeseen siirtyy toiselle muulta omistajalta kuin yhtiöltä tai perustajaosakkaalta. Siirronsaajan on viipymättä ilmoitettava saannostaan yhtiön hallitukselle (isännöitsijälle). Saantoilmoituksen tulee sisältää lunastusmenettelyn käynnistämisen kannalta riittävät tiedot.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: muu, Ulkoseinät ovat paikalla muuratulla tiilellä ja puupaneelilla verhottuja / valkobetonisia tai maalattuja betoni- elementtejä
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti.
Mikroaaltouuni, jääkaappipakastin, astianpesukone, erillisuuni ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja osalaatoitus
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, wc-istuin, allaskaappi ja kiinteät valaisimet
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Tampere Oy, Juuso Koivisto, juuso.koivisto@kiinteistotahkola.fi, 0207488311
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja, kaapeli-tv ja Huoneistokohtaiset varastot
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Kattoterassi, lämmin UVV / LVV, siivouskomero, sähkö- ja teletilat, talovarasto, jätehuone, sähkökeskus, lämmönjakohuone, väestönsuoja, jossa irtaimistovarastoja Keskitetty ja osittain huoneistokohtainen tulopoistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Ilmanvaihto konehuone sijaitsee talon 6.kerroksessa tai huoneistossa (kun huoneistokohtainen). Kaukolämpö, lämmönluovutus pattereilla pl. asunnot joissa ikkunan alareuna lattian tasossa, jolloin lattiaan upotettu konvektori. Pesuhuoneissa ja saunoissa varsinaisena lämmityksenä on lattialämmitys sähköllä huoneiston sähköstä. Huoneistokohtainen kylmän ja lämpimän veden mittaus (mekaaniset vesimittarit). Taloyhtiö on lunastanut tontit 837-221-1006-3 ja 837-221-1008-34 omaksi 30.12.2022, yhtiöjärjestys on vielä päivittämättä tältä osin. Taloyhtiön lisätiedot: Tietoja sopimuksista: Yhtiöjärjestyksen mukaan: Huoneistojen hallintaan jäävät esim. huoneistokohtaiset parvekkeet/terassit sekä 1. kerroksessa olevien huoneistojen A6, A7, B45, B46, B47, C48, C49, C50 ja C51 osalta lisäksi liitekartan (LIITE1) mukainen terassipiha. Terassipihaa rajaavat sekä terassien väliset rakenteet pintoineen kuuluvat yhtiön hoito- ja kunnossapitovastuulle. Terassipihojen lumenluonti sekä siivous on terassipihaa hallitsevan osakkaan vastuulla. Osakkeenomistaja vastaa huoneistoon tai sen ulkopuolelle asennetusta ilmalämpöpumpusta, sekä kaikista sen osista ja niiden kunnossapidosta. Osakkeenomistaja vastaa lisäksi kaikista ilmalämpöpumpusta tai sen asentamisesta yhtiölle aiheutuneista lisäkustannuksista sekä näiden yhtiön rakennukselle tai huoneistoille aiheuttamistaan vioista, niiden korjaamisesta ja korjaamisen kustannuksista. Tämän määräyksen tarkoituksena on, ettei yhtiölle aiheudu mitään kustannuksia ilmalämpöpumpun asennuksesta tai sen käytöstä. Osakkeenomistaja vastaa lisäksi ilmalämpöpumpun yhtiölle aiheuttamista ylimääräisistä kustannuksista, kuten esimerkiksi ilmalämpöpumpun purun ja ennalleen saattamisen aiheuttamista kustannuksista yhtiön suorittaman kunnossapidon yhteydessä. Tässä mainittu vastuu kunnossapitotöistä käsittää vastuun kohteen huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Osakkeenomistajan vastuu on edellä mainittu, vaikka muutos ja/tai lisäys olisi toteutettu huoneiston aikaisemman osakkeenomistajan toimesta.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 66 Parkkipaikkoja: Autopaikat ovat erillisiä osakkeita

Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 23.06.2030
Tontin koko
1 859 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tampereen Kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Tampereen Pahvitehtaan Aallokas

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Raitiovaunupysäkki lähellä, bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Tiedustelut
Ilari Juslén, 044 030 3333, ilari.juslen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Santalahti, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ilari Juslén

LKV, LVV, VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ / Vallankumousrunoilija Oy

RE/MAX Kodinonni | Pirkanmaan asuntokauppa LKV Oy

RE/MAX Kodinonni | Pirkanmaan asuntokauppa LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.