Westhouse LKV
Westhouse LKV

Omakotitalo | 5h, k, rt, khh, s, kph, wc, varasto

Punalatvantie 5, Simonkylä, Vantaa

Hinta

430 000 €

Koko

132 / 145,5 m²

Vuosi

2000

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen ja valoisaan omakotitaloon, joka sijaitsee Vantaan Simonkylässä. Tässä yksikerroksisessa kodissa on mukavasti tilaa ja avaruutta. Siistissä kunnossa oleva avokeittiö sijaitsee kätevästi olohuoneen ja ruokailutilan yhteydessä,. Kattavasti koneellistetussa keittiössä on myös runsaasti laskutilaa. Tilavasta olohuoneesta on käynti ulos pihaterassille. Makuuhuoneita on kaikkiaan neljä, joista päämakuuhuone sijaitsee erillään muista ja sieltäkin pääsee suoraan ulos piha-alueelle. Kylpyhuone ja sauna ovat hyvin saavutettavissa makuutilojen vieressä. Saunan ja kylpyhuoneen yhteydessä on myös erillinen WC-tila. Kodinhoitohuoneessa on runsaasti kaappi- ja laskutilaa pyykkien käsittelyyn. Tilavassa kodinhoitohuoneessa on hyvin tilaa myös pesutornille. Tässä kodissa on hyvät säilytystilat. Kaikki makuuhuoneet on varustettu vaatekaapein ja lisää säilytystilaa on kodinhoitohuoneessa ja eteisen kaapistoissa. Talossa on myös 13,5 m2:n lämmin varasto. Autolle on katos sisäänajotien yhteydessä. Tämä hyvän pohjaratkaisun omaava koti tarjoaa viihtyisää asumista rauhallisella alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ympäristössä on paljon palveluita, kuten kouluja, päiväkoteja, päivittäistavarakauppa ja vain 2,5 kilometrin päässä sijaitsevat Tikkurilan monipuoliset palvelut. Yhteydenotot ja esitetilaukset: Pekka Kujala, 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 10:30 - 11:15
Esittelijänä Tarja Pitkänen
p. 050 555 5418

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80303372
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, rt, khh, s, kph, wc, varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
132 m²
Muiden tilojen pinta-ala
13,5 m²
Kokonaispinta-ala
145,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennuspiirustuksien ja rakennusluvan mukaan kokonaisala on 166 k-m2, ja huoneistoala 132 m2. Huoneistoalan lisäksi rakennuksessa on n. 13,5 m2 lämmin varasto.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2000
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

430 000,00 €

Velaton hinta

430 000,00 €

480 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

669,84 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkölämmityksen toteutunut kulutus on vaihdellut parin viimeisen 12 kk jakson aikana 11.500 ja 15.000 kWh välillä. Vuoden 2022 kulutus on ollut n. 13.000 kWh € /v, Vesi ja jätevesikustannukset asukasluvun ja kulutuksen mukaan (HSY 2023 hinnaston mukaan vesi: 1,74 €/m3 ja jätevesi 2,02 € /m3). Lämmitys, puhtaanapito, kiinteistövero ja tiemaksut yhteensä n. 450 €/kk. Lisäksi taloussähkö, vesi- ja jätevesikulut käytön mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tontin sisäänajon yhteydessä on autokatos,
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Huoneistoon on tehty kuntotarkastus insinööritoimisto Capri Oy:n toimesta 17.8.2023. Pyydä kuntotarkastusraportti välittäjältä.
Kuntotarkastus
Tehty 16.08.2023
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 14.09.2033, Lisätiedot: Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuuden vertailuluku eli E-luku 181
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Suora sähkölämmitys ja ilmalämpöpumppu
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiiliverhoilu
Keittiön kuvaus
Tyylikäs valkoinen keittiö. Keittiö on uusittu v. 2013. Kaapistot ovat Keittiömaailman mallistoa ja ovat erittäin siistissä kunnossa. Myös keittiön koneet on uusittu samassa yhteydessä. Avokeittiö sijaitsee kätevästi ruokailutilan ja olohuoneen yhteydessä. Kaapistojen välitila on lasia, seinät on maalattu vaalein sävyin, katto on vaaleaa sisustuspaneelia ja lattiassa on siisti tammiparketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone sijaitsee saunan yhteydessä. Seinät ja lattia on keraamista laattaa, Katto on valkoista puupaneelia. Tilassa on tuplasuihkujen lisäksi wc-istuin ja allaskaappi ja peilikaappi. Kylpyhuone on alkuperäinen vuodelta 1999
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc sijaitsee eteishallissa makuuhuoneiden läheisyydessä. Seinät ja lattia on laatoitettu ja katto on valkoiseksi maalattua paneelia. Wc-tilassa on allaskaapisto ja peilikaappi.
Saunan kuvaus
Sauna sijaitsee kätevästi kodinhoitohuoneen vieressä. Saunassa on Helon heti valmis kiuas. Seinät ja katto puupaneelia, lattia keraamista laattaa.
Varusteet: Kiuas: Heti valmis -sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuone sijaitsee keskeisellä paikalla asunnossa. Siellä on runsaasti kaappitilaa ja laskutilaa pyykkien käsittelyä varten. Kodinhoitohuoneessa on pesukoneliitäntä ja sinne mahtuu hyvin myös pesutorni. Seinät ja lattia on keraamista laattaa, katto valkoiseksi maalattua puupaneelia.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone sijaitsee avokeittiön vieressä. Valoisassa olohuoneessa on ikkunoita kahdella seinällä. Sieltä on erillinen uloskäynti pihaterassille. Olohuoneen seinät on tapetoitu, katto on vaaleaa puupaneelia ja lattiassa on kaunis tammiparketti. Ruokailutila jää kätevästi keittiön ja olohuoneen viereen.
Makuuhuoneiden kuvaus
Asunnossa on kaikkiaan 4 makuuhuonetta, Päämakuuhuone on erillään muista makuuhuoneista ja se sijaitsee kylpyhuoneen vieressä. Sieltä on myös oma uloskäynti piha-alueelle. Kolme makuuhuonetta sijaitsee toisella puolen taloa. Kaikissa makuuhuoneissa on vaaleaksi maalatut seinät, sisustuspaneelikatto ja lattiassa tammiparketti. Jokaisessa makuuhuoneessa on mukavasti kaapistoja vaatteiden säilyttämiseen.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Makuuhuoneissa ja eteisessä kaapistot. Lisäksi erillinen tilava n. 13,5 m2 lämmin varasto, jonne on käynti autokatoksesta.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-65-508-12
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
540 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tasainen kauniisti hoidettu tontti.
Rakennusoikeuden pinta-ala
189 m²
Tehokkuusluku
0.35
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO2, Pientalojen korttelialue, jonne voi rakentaa yhden asuinrakennuksen. Suurin sallittu kerrosalamäärä on 35 % tontin pinta-alasta. Tontille on varattava 1,5 autopaikkaa asuntoa kohden.
Kaavoitustiedot
Alueella on voimassaoleva asemakaava. Lisätiedot Vantaan Kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Leikkimökki
Palvelut
Simonkallion, Simonkylän ja Hiekkaharjun peruskoulut lähellä, Useita päiväkoteja kilometrin säteellä.
Lähistöllä myös päivittäistavarakauppa , Tikkurilan kattavat palvelut n. 2 kilometrin päässä.
Tiedustelut
Tarja Pitkänen, 050 555 5418, tarja.pitkanen@westhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Simonkylä, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarja Pitkänen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

Westhouse LKV

Westhouse LKV
Westhouse LKV
SKVL jäsenyritys

Haukilahdenkatu 16,
02170 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.