RE/MAX Asuntoneliöt | Asunnonkatu Oy LKV

Omakotitontti

Keihässalmentie 72, Purola, Pyhtää

Hinta

122 000 €

Koko

626

Keihässalmi- moderni merenrantakylä on nimensä mukaisesti uudenlainen tapa asua perinteisessä merenrantakylässä. Alueen rakennukset on sijoitettu perinteisen merenrantakylän ideaa noudattaen, tiiviisti mutta jokaisen asukkaan oma yksityisyys huomioiden. Osa tonteista on rantatontteja ja suurimmasta osasta muilta tonteilta avautuu merinäköala. Rakennukset noudattavat perinteistä rantakylän arkkitehtuuria höystettynä nykyaikaan sopivilla suurilla merelle suuntautuvilla ikkunoilla. Tontit liitetään kunnallistekniikkaan ja alueelle rakennettavat nopeat nettiyhteydet takaavat joustavan etätyömahdollisuuden. Rakentaminen toteutetaan yhteistyössä arvostettujen talotoimittajien kanssa. Alueelle rakentuviin palveluihin kuuluu mm pienvenesatama, terassikahvila, polttoainejakelu ja uimaranta. Lähialueilla on mahtavat ulkoilu- ja kalastusmahdollisuudet. Keihässalmeen pääset Helsingistä reilussa tunnissa moottoritietä pitkin ja kiireisimpiä palvelee läheinen pienkone lentokenttä. Alue sopii myös pysyvään asumiseen. Lähimpään päiväkotiin ja kouluun alle 5 km. Vieraile: www.keihassalmi.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80304440
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

122 000,00 €

Velaton hinta

122 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
624-416-5-3-M602
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
626 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Alueella yhteensä 50 kpl tontteja, joista myynnissä nyt 29 kpl. Tonttien koot vaihtelevat 545m2 ja 865 m2 välillä ja hinnat 77t ja 142t euron välillä.
Rakennusoikeuden pinta-ala
180 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus vaihtelee määräosien välillä. Useilla määräosilla venevajan tai lisärakennuksen mahdollisuus. Kyläalueen korttelialue. Alueelle saa rakentaa loma-asuntoja ja asuinpientaloja. Sallitun kerrosalan lisäksi alueelle saa rakentaa ympäristöä häiritsemättömiä työ- ja toimitiloja enintään 30 % sallitusta kerrosalasta. Työ- ja toimitilat saa myös sijoittaa talousrakennusten rakennusaloille.
Kaavoitustiedot
Pyhtään kunta
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Pyhtään kuntakeskuksen palvelut 12 km
Koulut: Ruotsinkielinen koulu 4,6 km

Liikenneyhteydet
Pienkone lentokenttä 8 km
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
Tiedustelut
Jari Vähämäki, 050 555 9433, jari.vahamaki@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pyhtää

Asuinalueena Purola, Pyhtää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jari Vähämäki

LKV, LVV, PVS, NHS

RE/MAX Asuntoneliöt | Asunnonkatu Oy LKV

RE/MAX Asuntoneliöt | Asunnonkatu Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.