Huoneistomarkkinat Oy LKV
Huoneistomarkkinat Oy LKV

Omakotitalo | 3mh + oh + k + arkioh + eteishalli + 3xph + 3xwc + khh + 3xvh + katettu ter. + uima-allas + 2xak + at + tek.tila + viinikellari

Pastorinkuja 4, Hirvensalo / Papinsaari, Turku

Hinta

1 590 000 €

Koko

205 m²

Vuosi

2016

Unelmoitko asumisesta arkkitehtuurisesti upeassa kodissa, jossa yhdistyvät luonnonläheisyys ja moderni elämäntyyli? Jos vastasit kyllä, tämä Sigge Arkkitehtien Pekka Mäen suunnittelema linjakas omakotitalo voi olla täydellinen valinta sinulle. Vaikuttava ja yksityiskohdilla hurmaava omakotitalo sijaitsee seesteisellä ja halutulla paikalla Papinsaaressa. Vuonna 2016 rakennettu, loistokunnossa oleva koti tarjoaa hulppean 205 m²:n asuinpinta-alan moderneilla mukavuuksilla sekä miellyttävät maisemat ympäröivään luontoon. Täällä pääset nauttimaan helposta ja laadukkaasta arjesta yhden kerroksen tilaratkaisujen ansiosta. Kaikki talon materiaalit ja varustelutaso ovat ensiluokkaisia sekä ajattomia. Houkuttelevan viihtymisalueen muodostavat tilava olohuone, josta on suora yhteys terassille, ruokailutila sekä näyttävä avokeittiö saarekkeella. Mittatilaustyönä valmistettu keittiö on varustettu huippuluokan kodinkoneilla, joten kokkaaminen luonnistuu vaivattomasti. Myös kylpyhuone- ja wc-tiloissa näkyy puusepän kädenjälki, esimerkiksi allas- ja peilikaapeissa. Makuuhuoneita on toteutettu kolme, ja lisäksi jokaisesta löytyy vaatehuone. Kokonaisuuden viimeistelee laaja noin 190 neliön terassi uima-altaalla ja viinikellari, joka soveltuu, vaikka tunnelmalliseksi seurustelutilaksi illanviettoihin. Katetun terssin suojaan sijoittuva kiinteä grillisaareke luo mahdollisuuden ruoanlaittoon raikkaassa ulkoilmassa. Etupihalla talon edessä on hyvin tilaa autoille, ja kahden auton katoksen lisäksi käytössä tilava lämmin talli, jossa myös muuta säilytystilaa. Maalämmöllä lämpenevän talon läheisyydestä alkaa monipuoliset ulkoilumahdollisuudet – lyhyen kävelymatkan päässä odottavat meren kauneus ja vehreät metsäpolut. Toisaalta myös palvelut ovat kätevällä etäisyydellä. Turkuun hurauttaa autolla noin vartissa, ja lähipalveluita löytyy Hirvensalon saarelta. Kohteelle kuuluu venevalkamaoikeus, ja venevalkama-alueelle ollaan rakentamassa laituri, josta tälle kiinteistölle on varattu venepaikka. Tervetuloa tutustumaan yksilölliseen ja huoliteltuun kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80306240
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh + oh + k + arkioh + eteishalli + 3xph + 3xwc + khh + 3xvh + katettu ter. + uima-allas + 2xak + at + tek.tila + viinikellari
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
205 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuslupapiirustusten mukaan krs.ala 370 m² ( mukana uima-altaallinen terassi ). Huoneistoala 205 m².
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2016
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 590 000,00 €

Velaton hinta

1 590 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 281,40 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Omistajaperheen sähkönkulutus ollut vuonna 2022 n. 33500 kWh joka sisältänyt kiinteistön ja uima-altaan lämmityksen, sekä käyttösähkön.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Erillisellä sisäänkäynnillä talon päädystä käynti viinikellariin, jossa tilaa myös seurusteluun. Tilassa oma ilmalämpöpumppu. Talon varustelutasosta voisi mainita mm. jäähdytyksen, joka on hoidettu tehokkaasti kolmella erillisellä Chillerin jäähdytyskonvektorilla, runsaasti kiinteää valaistusta sisällä ja ulkona sekä kiinteä musiikki/kaiutinjärjestelmä sisällä, ulkona terassilla ja viinikellarissa. Uima-allasta lämmitetään maalämmöllä. Katetun terassin alla oleva kiinteä saareke on varustettu kahdella tasokkaalla Röshultsin grillillä. Teknisestä tilasta löytyy tasokas jääpalakone. Kohteen varustelu on toteutettu muutenkin kauttaaltaan tasokkailla ja aikaa kestävillä rakenneratkaisuilla. Tekniikkaan ja näkyvään varusteluun on myös panostettu. Kohteen kaapistot ja välioviratkaisut on teetetty puusepällä mittojen mukaan. Asunnon edessä on kahden auton katos. Tilava lämmin autotalli, jossa myös hyvin säilytystilaa ja lattiakaivo.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: N. 188 m² terassi uima-altaalla ja katetulla osalla kiinteä grillitaso kahdella grillillä.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2013)
  • Energialuokka: B2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 12.05.2025
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Puusepällä mittatilustyönä teetetty keittiö, jossa tasot Fenix umpilaminaattia.
Jääkaappi, erillinen pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, erillisuuni, liesi (Leveä malli), liesituuletin (Huipparilla) ja keittiösaareke
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kaikki kolme wc- ja pesuhuonetilaa ovat samaa laattaa ( Flaviker Greige 80x80 ). Pesuhuone- ja wc-tiloissa puusepän mittatilustyönä tekemät allas- ja peilikaapit.
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pk-liitäntä ja kaapistoa
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa ja arkiolohuoneessa Schucon lasiliukuovet terassille.
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Kokolattiamattoa
Seinämateriaalit: Maali
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-58-10-11
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 179 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Metsätontti, joka luonnonmukainen. Talo on perustettu suoraan kalliolle.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
354 m² ( rakennusoikeus on käytetty ).
Kaavoitustiedot
Lisätiedot Turun kaupunki / rakennusvalvonta
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Ranta
  • Kohteelle kuuluu myös venevalkamaoikeus, ja venevalkama-alueelle ollaan rakentamassa laituri, josta tälle kiinteistölle on varattu venepaikka. Kysy tarkemmin välittäjältä.
Tiedustelut
Marko Karppinen, 040 7799 502, marko.karppinen@huoneistomarkkinat.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Hirvensalo, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Marko Karppinen

Kiinteistönvälittäjä LKV

Huoneistomarkkinat Oy LKV

Huoneistomarkkinat Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.