Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV

Kerrostalo | 2h, k, kph, vh, parveke

Lukiokatu 21 B, Keskusta, Hämeenlinna

Hinta

119 000 €

Koko

58,5 m²

Vuosi

1974

Valoisa ja tilava heti vapaa 58,5 m2 kerrostalokaksio hissitalossa Hämeenlinnan ydinkeskustassa. Tätä muuttovalmista ylimmän kerroksen kotia on remontoitu vuosien varrella ja sen yleisilme on kauniin vaalea. Asunnossa on tilavien huoneiden lisäksi koko huoneiston levyinen lasitettu parveke. Taloyhtiöön on tehty paljon remontteja, mm. käyttövesiputket on uusittu, hissit rakennettu ja tehty iso julkisivu-, parveke- ja kattoremontti sekä ulko-ovien uusinta. Sisäänkäynti tähän viehättävään asuntoon tapahtuu eteiseen, jossa on iso kiinteä kaapisto naulakkosyvennyksineen. Ensimmäisenä eteiskäytävän oikealla puolella sijaitsee vaaleansävyinen keittiö ja tilava olohuone. Keittiössä on kivasti kaappitilaa ja keittiön yhteyteen mahtuu ruokailuryhmä ikkunan eteen. Keittiön kodinkoneita on uusittu viimevuosien aikana. Olohuoneesta on kulku koko huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle joka on remontoitu vuonna 2019 tehdyssä julkisivuremontissa. Sisäänkäyntiä vastapäätä sijaitsee laatoitettu kylpyhuone, jossa on peilikaappi, allaskaappi, wc-istuin, suihku ja suihkuseinä. Kylpyhuoneessa on myös pyyhepatteri sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneen vieressä on erillinen vaatehuone ja huoneiston vasemmalle puolelle jäävässä tilavassa makuuhuoneessa on kiinteää kaapistoa sängyn paikan molemmin puolin. Vuonna 2019 uusitut ikkunat eristää kivasti myös liikenteen ääniä eikä ne kuulu häiritsevästi asuntoon. Asunto Oy Lukio on 24 asunnon taloyhtiö, jonka kiinteistönhoidosta vastaa huoltoyhtiö ja asukkaiden yhteisessä käytössä on sauna, kuivaushuone ja kaksi urheiluvälinevarastoa. Jokaisella huoneistolla on käytössään kaksi kellarikomeroa. Taloyhtiöön on lisätty hissi vuonna 2020. Asunnon sijainti tarjoaa helppoa keskusta-asumista palveluiden välittömässä läheisyydessä. Kauppakeskus Goodmaniin sekä Linnanpuistoon ja Vanajaveden äärelle on molempiin vain noin 500 metrin matka. Varaa oma esittelyaikasi puh. 050 4525 254 / piia@laatulkv.fi ja tule tutustumaan tähän muuttovalmiiseen kotiin keskeisellä sijainnilla!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80307333
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, vh, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
58,5 m²
Kokonaispinta-ala
58,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1974
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

89 026,68 €

Velkaosuus

29 973,32 €

Velaton hinta

119 000,00 €

Neliöhinta

2 034,19 €/m²

Vastike

Hoitovastike

327,60 € / kk

Pääomavastike

233,42 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

561,02 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

28,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 30 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Asunnon lainaosuus 29 973,32€ (31.8.2023) koostuu kahdesta eri lainasta 16 728,10€ (julkisivuremontti) ja 13 245,22€ (hissit). Lainaosuudet on mahdollista maksaa pois kaupanteon yhteydessä ilman pankin kuluja, isännöitsijäntoimisto perii lainaosuuslaskelmista 77€/laina.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet (olohuoneen uusittu 2023) ja kaapistot.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Laminaattilattia, seinät maalattu. Vaaleat kaapin ovet, puun värinen laminaattitaso, välitilassa laatta. Jääkaappipakastin (uusittu 2019), keraaminen liesi (uusittu 2020), liesituuletin ja astianpesukone (uusittu 2023).
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia ja seinät laattaa. Peilikaappi, allaskaappi, wc-istuin, pyyhepatteri, varaus pyykinpesukoneelle, suihkuseinä ja suihku.
Olohuoneen kuvaus
Laminaattilattia, seinät tapetoitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Laminaattilattia, seinät tapetoitu. Kiinteät kaapistot.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Asunnossa kaapistoja ja vaatehuone, lisäksi kaksi huoneistokohtaista kellarikomeroa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hämeenlinna toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Isännöinti, Janne Kuittinen, janne.kuittinen@retta.fi, 010 228 7008
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Huoneistokohtaisia kellarikomeroita kaksi kappaletta, lisäksi yhteiskäytössä sauna, kuivaushuone ja kaksi urheiluvälinevarastoa.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 21 Parkkipaikkoja: Autotallit omina osakkeinaan, tolppapaikat vuokrattavissa taloyhtiöltä.

Tehdyt remontit
2020 hissien rakentaminen, 2019 julkisivu-, parveke- ja kattoremontti, ulko-ovien ja Lukiokadun puoleisten ikkunoiden uusinta, 2014 jätekatos, sokkelin ja autotallin ovien huoltomaalaus, huoneistokohtaisten vesimittareiden asentamisen selvitys, 2013 pihahanke: sadevesikaivot 2 kpl vaihdettu teleskooppimuovikaivoihin, perusvesikaivojen korjausvalut, piha-alueen kaadot korjattu, pihan pintakäsittely sekä tiivistys kivituhkalla. Pihavalaistuksen ja autopistokkeiden vaihto, jäteaitauksen purku ja jätepisteen laatan valu sekä jätepisteen sähkövaraus, 2009 kiinteistön lukitukset uusittu, 2007 käyttövesiputkiston saneeraus, 2006 antenniverkon digitalisointi, 2005 ilmastointikanavien puhdistus ja huoneistokohtaisten ilmamäärien säätö ja LVV-järjestelmien kuntotutkimus ja kiinteistön peruskuntoarvio teetetty, 2004 ilmastoinnin poistoilmakone vaihdettu, 2003 termostaattiset patteriventtiilit asennettu, 2001 lisäikkunat asennettu Lukiokadun puoleiselle sivulle, 1996 lämpökeskuksen saneeraus, 1995 asuntojen pohjoispuolisten ulkoseinien lisäeristys
Tulevat remontit
Lukitus- ja valvontajärjestelmän kehittäminen (lisätty pihanpuolen ulko-oveen etäaukaisu mahdollisuus puhelimella), lämmöntalteenoton asentamisselvitys, iv-kanavien nuohous ja ilmanvaihdon säätö 2023.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 26.11.2024
Tontin koko
1 522 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Lukio

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Keskustan palveluiden lähellä
Tiedustelut
Piia Heikkilä, 050 4525 254, piia@laatulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Keskusta, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Piia Heikkilä

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja

Hämeen Laatu LKV

Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV
SKVL jäsenyritys

Arvi Kariston katu 13 lh 4,
13100 Hämeenlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.