Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]

Paritalo | 4mh, oh, kt, kph / khh, s, wc, terassi, var, ak

Kaskikuja 1 D, Kurttila, Espoo

Hinta

389 000 €

Koko

104 m²

Vuosi

2019

Ihastuttava 104 m² paritalokoti Espoon Kurttilassa. Yksitasoinen, toimiva pohjaratkaisu lapsiperheelle tai etätyöhuoneita tarvitsevalle pariskunnalle. Kaksion kokoisella terassilla on tilaa lekotella, ruokailla ja harrastaa. Taloyhtiö lämpiää maalämmöllä, ja huoneistossa on ilmalämpöpumppu lämpimiä kesäpäiviä viilentämään. Valoisassa ja avarassa oleskelutilassa yhdistyvät olohuone, ruokailutila ja reilun kokoinen, tyylikäs avokeittiö, jossa on työskentelytasoa useammallekin kokin apulaiselle ja riittävästi säilytystilaa (mukaan lukien kaksi Electrolux jääkaappi-pakastinta). Olohuoneesta on käynti koko talon levyiselle terassille, jossa on reilusti eli noin 47 neliötä tilaa nautiskella aamukahvia ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Tilaa riittää myös vaikka ruukkupuutarhalle tai kuntopyörälle. Neljässä hyvän kokoisessa makuuhuoneessa on kaikissa kaapistot säilytystä varten. Yhdestä makuuhuoneesta on myös käynti terassille. Tilavassa kylpyhuoneessa on kaksi sadesuihkua ja lasiseinän erottama sauna. Kylpyhuoneen yhteydessä on myös kodinhoitohuone, jossa on paikka pesutornille sekä kaappitilaa taloustavaroille ja tekstiileille. Taloyhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Tonttiosuuden lunastushinta 2023 oli 86.714,16 €.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80308169
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4mh, oh, kt, kph / khh, s, wc, terassi, var, ak
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
104 m²
Kokonaispinta-ala
104 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2019
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

181 452,84 €

Velkaosuus

207 547,16 €

Velaton hinta

389 000,00 €

Neliöhinta

3 740,38 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Tontin vuokravastike

331,24 € / kk

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

405,60 € / kk

Pääomavastike

1 714,11 € / kk

Tontin vuokravastike

331,24 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 450,95 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 18 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Hoitovastike 3.90 €/m2/kk, tontin vuokravastike 3.1850 €/m2/kk, rahoitusvastike, rakentaminen 0.0752 €/osake/kk, autokatosvuokrat 15 €/kk, autopaikkavuokrat 10 €/kk. Vesimaksun tasauslasku kerran vuodessa. Kaksi ylimääräistä hoitovastiketta sisältyy v. 2024 talousarvioon.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, ilmalämpöpumppu Mitsubishi (2021, osakkaan vastuulla, yhtiö tekee osakkaan kanssa sopimuksen ilmalämpöpumpusta, osakkaan vastuu ilmalämpöpumpusta siirretään kauppakirjalla ostajalle), takapihan terassin verkkoaita ja portti haluttaessa.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Lisätietoja terassista: Koko asunnon levyinen suojaisa iso terassi, jonka yhteydessä ulkovarasto ja käynti autokatokseen. Terassi kattaa koko asuntokohtaisen piha-alueen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Loppukatselmus hyväksytty 6.2.2020. Sweco 21.9.2020 1-vuotistarkastuksen ennakkotarkastus: yhtiö ja asunnot. Vuositarkastuskokous on pidetty 1.10.2020. Sweco 8.9.2021 takuukorjauksien jälkitarkastus: yhtiö ja asunnot.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Avokeittiö, jossa paljon säilytystilaa ja työskentelytasoja. Keittiön kodinkoneet: 2 Electrolux jääkaappi-pakastinta, Electrolux astianpesukone, Electrolux rosteri uuni ja keraaminen liesitaso, Smeg liesituuletin (nappulat irronneet). Välitila peltiä. Työtaso laminaattia. Hybridilattia (vinyylilankun ja laminaatin yhdistelmä).
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunan pesuhuoneessa kaksi sadesuihkua ja suihkuseinä. Kodinhoitotila, jossa paikka pesutornille, pesukoneliitäntä, kaapisto, työtaso, pesuallas, wc-istuin. Sähköllä toimiva rättipatteri. Lattia laattaa, seinät kaakelia.
WC-tilojen kuvaus
Wc-istuin, pesuallas kaappeineen, peili, erillinen huurrelasinen kaappi. Lattia laattaa, seinät maalattu.
Saunan kuvaus
Pesuhuoneen puoleinen seinä lasia. Lattia laattaa, seinät tervaleppäpaneelia. Pilarisähkökiuas Harvia.
Olohuoneen kuvaus
Isot ikkunat luoteeseen. Käynti koko talon levyiselle terassille. Hybridilattia (vinyylilankun ja laminaatin yhdistelmä). Seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Neljä makuuhuonetta, joista yhdestä käynti terassille. Kaikissa huoneissa kaapistot. Lattia laminaattia, seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Eteisessä peililiukuovikaapisto. Makuuhuoneissa, keittiössä ja khh:ssa kaappitilaa. Terassin yhteydessä lämmin ulkovarasto (5 m2).
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Mustamäki Oy, Sari Mustamäki, toimisto@ismustamaki.fi, 050 3307580
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Perustajaosakas Foudia Housing Oy on asetettu konkurssiin 23.11.2022. RS-vakuus on vapautettu taloyhtiölle 17.4.2023, ja vapautetulla vakuudella on maksettu pois/lopetettu taloyhtiön kiireellisiä vuosikorjauksia varten otettu luotollinen remonttitili. Yhtiössä on 19.6.2023 tehty yksimielinen päätös yhtiökokousta pitämättä: Hallitukselle 28.3.2022 myönnetty valtuus nostaa kanne perustajaosakasta vastaan perutaan eikä taloyhtiö esitä enää Foudia Housing Oy:n konkurssipesälle lisävaatimuksia vuosikorjauksien suhteen. Samalla huomioidaan se, että vuositakuukorjaukset todetaan tehdyiksi ja listojen mukaiset osakkaan vastuulle kuuluvat virheet ja puutteet jäävät osakkaiden itsensä vastuulle. Tämän päätöksen myötä osakkaat ovat tietoisia siitä, että jatkossa kaikki yhtiön vastuulle kuuluvat viat hoidetaan taloyhtiön vastikevarojen puitteissa, ellei kyseessä ole jokin piilevä virhe, mihin suorituskyvyttömyysvakuutuksen kautta saatetaan saada korvausta, mikäli vika kuuluu vakuutuskorvauksen piiriin. Vastuunjakoon liittyen noudatetaan Kiinteistöliiton julkaisemaa vastuunjakotaulukkoa.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 12 Autokatospaikkoja: 12

Tehdyt remontit
Lämpimän veden tonttijohdon paikallinen vuotokorjaus 8.2.2022 (C2 edessä). IV-kanavien nuohous ja ilmamäärien mittaus, tuloilmaventtiilien uusiminen 2022.
Tulevat remontit
Yhtiön rakennukset on käyttöönotettu 9.8.2019, eikä niihin kohdistu merkittäviä korjaustarpeita tarkastelujaksolla. Rakenteiden ja järjestelmien tarkastukset huolto-ohjelman mukaisesti. Vesikatteiden säännölliset tarkastukset ja huollot vuosittain. Salaojien huuhtelu ja kuvaus 2024 10v-vastuiden selvittämiseksi. Märkätilojen silikonisaumojen uusiminen yhtiön toimesta 2024-2025; YK-päätöksellä voidaan toteuttaa myös osakkaan kunnossapitovastuulle kuuluvia. Tarkastelujakson loppupuolella huoltomaalaustarpeen arviointi 2025-2026 Kuntoarvio ja märkätilojen kuntotarkastus 2027 10-v vastuiden selvittämiseksi.
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018
Tontin koko
4 670 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Lunastushinta 2024 - arvio (lopullinen laskelma laadittavissa 15.4.2024 elinkustannusindeksin julkaisun jälkeen): 853,13 €/m2 + tontin lunastuksen muut kulut. Tällä arviolla laskettu huoneistokohtainen tontin lunastushinta: 88.725,52 €. Muut kulut (arvio) yhteens. 517,50 €, jotka jaetaan lunastajien kesken huoneiston neliöiden suhteessa. Seuraava lunastusmahdollisuus on toukokuussa 2024, lopullinen hinta määräytyy vasta huhtikuun puolivälissä julkaistavan 3/2024 indeksin mukaan. Lunastushalukkuudesta tulee ilmoittaa viimeistään varsinaisessa yhtiökokouksessa, ja yhtiön on ilmoitettava Tonttirahastolle tulevasta lunastuksesta huhtikuun loppuun mennessä. Maanvuokraaja: OP Tonttirahasto Ky
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki p. 09 8162 5000
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
32 778,36 € / vuosi
Tontin vuokraaja
OP Tonttirahasto Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
19.6.2068

As Oy Espoon Kaskikuja 1

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Supermarket Lasihytti, Maxin kala, posti, Lidl Kauklahti n. 1 km. Kauppakeskus Lippulaiva n. 5 km.
Koulut: Alakoulut: Kungsgårdsskolan, Vanttilan koulu. Yläkoulut: Vanttilan koulu, Espoon yhteislyseon koulu Lukiot: Espoon kaupunki Espoon yhteislyseon lukio, Kuninkaantien lukio.

Liikenneyhteydet
Bussi 163 (Espoonlahti M) 800 m, bussi 165 (Kauklahden asema) 250 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kullekin huoneistolle kuuluu 1 autokatospaikka. Sen vieressä on sähköpistokepaikka toiselle autolle. Sähköpistokepaikat ovat yhtiöjärjestyksen mukaan taloyhtiön hallinnassa. Pistokepaikka on siirrettävissä uudelle asukkaalle.
Pihan kuvaus
Kunkin huoneiston hallintaan kuuluu sen kohdalla oleva ja siihen rajoittuva piha-alue ja terassi. Huoneistossa D2 piha alue on katettu kokonaan terassilla.
Tiedustelut
Laura Paija, 040 900 3351 , laura.paija@leajakama.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kurttila, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laura Paija

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Suomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.