RE/MAX Classic | Mareatum Oy

Omakotitalo | 7h + k + ph + s + khh + 2wc + katettu terassi

Lempoonsuonkuja 2, Lempola, Lohja

Hinta

309 000 €

Koko

148 m²

Vuosi

1980

ENERGIAREMONTOITU, YKSITASOINEN, MONEEN TAIPUVA KOTI HYVIEN KULKUYHTEYKSIEN JA PALVELUIDEN ÄÄRELLÄ Katso dronevideo linkistä https://youtu.be/AMRcqlrpIbE tai nettiportaalin painikkeelta. Syksyllä 2022 talon yläpohja lisälämmöneristettiin ja alkutalvesta 2023 asennettiin ilmalämpöpumppu päälämmönlähteeksi. Näillä toimenpiteillä vuotuinen energiankulutus saatiin tasolle 17000 kwh/vuosi. Tämän avaran ja selkeäpohjaisen kodin ehdottomia valttikortteja upean piha-alueen ja katetun terassin lisäksi ovat tilojen monikäyttöisyys ja muunneltavuus. Isolle perheelle on mahdollisuus järjestää peräti kuusi makuuhuonetta. Etätöitä tekevälle tai yrittäjäperheelle tilat taipuvat harraste-/työtilaksi. Laatoitetulle etupihalle mahtuu helposti parkkiin perheen autot. Kauniilla takapihalla ja sen yhteydessä olevalla katetulla terassilla vietät illanistujaiset tai perhejuhlat ilman pelkoa tilojen loppumisesta. Upea, hyvin varustettu, valkoisilla kaapistoilla uusittu keittiö ja moderni tummilla laatoilla kunnostettu wc lisäävät käytännöllisyyttä ja viihtyisyyttä. Kaikki palvelut, koulut, päiväkodit ja liikuntamahdollisuudet löytyvät kivenheiton päästä. Muutamassa minuutissa olet moottoritiellä, josta Helsinkiin reilussa puolessa tunnissa. Tiedustelut ja yhteydenotot: Arto Holappa 0400-406808 arto.holappa@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80310131
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7h + k + ph + s + khh + 2wc + katettu terassi
Asuintilojen pinta-ala
148 m²
Kokonaispinta-ala
148 m²
Lisätietoja pinta-alasta
28 m2 muutettu asuintilaksi.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1980
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

309 000,00 €

Velaton hinta

309 000,00 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Asunnossa on käytännöllinen ja moneen taipuva huonejärjestely, jossa perinteisten asuintilojen lisäksi on mm. tilava eteinen, takkahuone, kaksi harrastetilaa, kaksi vaatehuonetta, tekninen tila, sekä katettu ulkoterassi.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Tyydyttävä, räystään ulko-osalla ollut talvella muutama vuoto. Lisätietoja kunnosta: Wc-uusittu 2023 ja keittiö. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kesäkuussa 2022 tehty seinän alaosan ja sokkelin kosteusmittaus, jossa ei havaittu poikkeamaa.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, ilmalämmitys
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu, tiili ja betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Asuintilojen seinämateriaalit ovat suurimmaksi osaksi maalattua tai tapetoitua rakennuslevyä. Takkahuoneessa on kvartsiittiliuskekivipinnoitetta ja märkätiloissa on osittain kaakeloidut, osittain puupaneloidut seinät. Saunassa on puupaneloidut seinät. Pintamateriaalit (lattia): Olohuoneessa, eteisessä ja takkahuoneessa on tammimosaiikkiparketti, makuuhuoneissa pyökkilautaparketti, keittiössä ja muissa kuivissa asuintiloissa laminaatti, märkätiloissa laattalattia ja kodinhoitotilassa on muovimatto. Pintamateriaalit (katto): Kattopinnat ovat pääasiassa puupaneelia tai maalattua levypintaa.
Keittiön kuvaus
Tilava ja valoisa, kiiltovalkoisilla kaapistoilla varustettu keittiö sijaitsee käytännöllisesti asunnon pääsisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä ja siitä on avoin kulkuyhteys olohuoneeseen. Tummanharmaat laminaattilaattalattia ja työtasot muodostavat tyylikkään kokonaisuuden vaaleiden kalustepintojen kanssa. Varustuksena "side by side" RST jääkaappija pakastekaappi, jossa jääpalakone, astianpesukone ja liesituuletin, sekä keraaminen liesitaso ja tummalla lasipinnalla varustetut erillisuuni ja mikroaaltouuni. Lisäksi tilava kylmiö.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuone sijaitsee saunan ja kodinhoitohuoneen välittömässä läheisyydessä. Varustuksena suihkukaappi, allaskaappi, peili, seinäkaapisto ja wc-istuin.
WC-tilojen kuvaus
Asunnossa on kaksi wc-tilaa, joista toinen on pesuhuoneen yhteydessä ja toiseen erilliseen 2023 täysin remontoituun wc-tilaan on käynti eteisestä.
Saunan kuvaus
Puupaneloituun ja puukiukaalla varustettuun tilavaan saunaan on käynti pesuhuoneesta. Sauna ei ole ollut nykyisen omistajan aikana käytössä. Hormin kunto ja mahdollinen teräshormituksen tarve on varmistettava esim. nuohoojalta ennen käyttöönottoa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Omalla sisäänkäynnillä varustettu ikkunallinen kodinhoitohuone sijaitsee pesutilan ja saunan yhteydessä. Varustuksena pesukoneliitäntä ja kaapistot.
Olohuoneen kuvaus
Talon keskellä sijaitsevaan, isoilla ikkunapinnoilla varustettuun valoisaan olohuoneeseen on käynti käytännöllisesti kaikista talon huonetiloista ja erityisesti asunnon keittiöstä on suora yhteys olohuoneeseen. Olohuoneen sisäpihan puoleisesta ovesta on käynti isolle katetulle ulkoterassille, joka toimii tarvittaessa olohuoneen jatkeena ja viihtyisänä oleskelutilana illanistujaisissa ja perhejuhlissa.
Makuuhuoneiden kuvaus
Asuntoon on järjestettävissä tarvittaessa peräti kuusi makuuhuonetta. Tällä hetkellä makuuhuonekäytössä on kolme huonetta, kaksi muuta on harraste-/työtilana ja yksi takkahuoneena.
Säilytystilojen kuvaus
Asunnossa on runsaat säilytystilat erilaisissa kaapistoisssa ja kahdessa vaatehuoneessa. Lisätietoja säilytystiloista: Asunnossa on runsaat säilytystilat erilaisissa kaapistoisssa ja kahdessa vaatehuoneessa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lohja toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
444-423-1-752
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
924 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Lisätiedot tontista: Tasainen valoisa kulmatontti.
Rakennusoikeuden pinta-ala
231 m²
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kiinnitykset: 203618,79, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Tietoja kiinnityksistä: 26.1.2011
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Käytetty 188 m2
Kaavoitustiedot
Lohjan kunta
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
vaja, muita rakennuksia
Palvelut
Palvelut: Lempolan kauppapuiston kattavat palvelut n. 1,5 km. K-Market, S-Market, R-kioski, Musti ja Mirri, Hesburger, Apteekki, Tokmanni, Rusta ym.
Koulut: Mäntynummen yhtenäiskoulu n. 1 km.

Liikenneyhteydet
Moottoritietä Helsinkiin n. 30 min.
Tiedustelut
Arto Holappa, 040 040 6808, arto.holappa@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Lempola, Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arto Holappa

Kiinteistönvälittäjä LKV, DI / Mareatum Oy

RE/MAX Classic | Mareatum Oy

RE/MAX Classic | Mareatum Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.