RE/MAX Classic | Mareatum Oy

Omakotitalo | 5h + k + khh + saunaosasto + 4ph + 5wc + 2at + talousrakennus

Elisantie 19, Odilampi, Espoo

Hinta

549 000 €

Koko

229 / 319 m²

Vuosi

2000

ODILAMMEN PARAATIPAIKALLA, LAADUKKAASTI TOTEUTETTU JA 2021 KUNTOTARKASTETTU ERITTÄIN VANKKARAKENTEINEN TALO Hyvät kulkuyhtydet: Vihdintielle n. 700 m, josta hyvät yhteydet Konalaan ja Helsingin keskustaan ja Juvanmalmin läpi Kehä III:lle Lämmitys ja energiatehokkuus: Energiatehokkaaseen poistoilmalämpöpumppuun kytketty vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa edulliset lämmityskustannukset. Lisäksi varaava takka ja mahdollisuus polttaa puuta lämmityskattilassa takaavat ekologisen ja energiatehokkaan lämmityksen. Kokoa ja näköä upealla tontilla viheralueen vieressä: Tämä kokonaispinta-alaltaan yli 300 m2:n tiiliverhoiltu talo sijaitsee Odilammen korkeimmalla paikalla luonnonkauniilla, kallioisella tontilla. Jo pihaan saavuttaessa on helppo aistia talon jykevyys ja laadukas rakentaminen. Moneen taipuvat avarat ja käytännölliset tilat: Asuinhuoneiden lisäksi avara ja käytännöllinen keittiö/apukeittiö, neljä erillistä pesutilaa, kolme eri ilmansuuntiin olevaa terassiparveketta, sekä runsaat varastotilat mahdollistavat asumisen, työn ja harrastamisen saman katon alla. Vesikiertoisella lattialämmityksellä varustetusta kahden auton tallista pääset suoraan sisäkautta asuintiloihin, joille leimaa antavana ovat isot, valoisat, moneen taipuvat huoneet. Bonuksena erillinen talousrakennus, jossa työhuone, autotalli, sekä täysin äänieristetty huone. Tiedustelut ja esittelyvaraukset: Arto Holappa 0400-406808 arto.holappa@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80310135
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + khh + saunaosasto + 4ph + 5wc + 2at + talousrakennus
Asuintilojen pinta-ala
229 m²
Muiden tilojen pinta-ala
90 m²
Kokonaispinta-ala
319 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennusluvan ja huoneistorekisteriotteen mukaiset pinta-alat ovat: Huoneistoala 229 m2 + kellari 44 m2 + talousrakennus 50 m2
Rakennusvuosi
2000
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

549 000,00 €

Velaton hinta

549 000,00 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Perinteisten asuinhuoneiden lisäksi asunnossa on moneen taipuvaa tilaa mm. isossa kurasyöpöllä ja vaatehuoneella varustetussa eteisaulassa, yläkerran kirjastohuoneessa, takkahuoneessa, kellarikerroksen verstaassa, erillisessä talousrakennuksessa ja kahdessa autotallissa. Yläkerrassa on kolme eri ilmansuuntiin aukeavaa terassiparveketta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä. Lisätietoja kunnosta: Kuntotarkastus tehty 2021. Pyydä raportti välittäjältä.
Kuntotarkastus
Tehty 01.01.2021
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
vesikiertoinen lattialämmitys
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili, betoni ja puu
Keittiön kuvaus
Monimuotoinen, avara, valoisa ja omalla uloskäynnillä varustettu keittiö sijaitsee 1. kerroksessa käytännöllisesti eteisaulan, olohuoneen ja kodinhoitohuoneen välittömässä läheisyydessä. Tammiset kokopuiset kaapistojen ovet sopivat talon tyyliin ja antavat laadukkaan ilmeen isolle käytännölliselle keittiölle. Varustuksena keraaminen liesitaso, erillisuuni, liesituuletin, jääkaappi, pakastinkaappi, mikroaaltouuni ja lisäksi puilla lämmitettävä hella. Lattiapinnoite on eteisen ja kodinhoitohuoneen kanssa yhtenäistä laattaa ja siinä on vesikiertoinen lattialämmitys.
Kylpyhuoneen kuvaus
Asunnossa on yhteensä neljä pesutilaa, joista yksi iso tuplasuihkuilla varustettu on saunaosaston yhteydessä, yksi eteisaulan yhteydessä ja kaksi yläkerrassa molempien makuuhuoneiden yhteydessä. Pesutilojen seinä- ja lattiapinnat on laatoitettu ja tilat on varustettu vesikiertoisella lattialämmityksellä.
WC-tilojen kuvaus
Asunnossa on yhteensä 5 wc:tä, kaksi yläkerran pesutilojen yhteydessä, kaksi alakerran pesutilojen yhteydessä ja yksi autotallin yhteydessä.
Saunan kuvaus
Saunaosasto käsittää puusepän viimeistelemän löylyhuoneen ja ison tuplasuihkuilla varustetun taidokkaasti laatoitetun pesutilan, sekä erillisen wc:n. Kaikissa tiloissa on vesikiertoinen lattialämmitys.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Keittiön viereisessä ja sen kanssa yhteneväisin kalustein varustellussa kodinhoitohuoneessa on hyvin kaappitilaa ja riittävästi laskutasoa. Varustuksena pesuallas ja pesukoneliitäntä.
Olohuoneen kuvaus
Varaavalla takka/leivinuuniyhdistelmällä varusteltu olohuone sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa keittiön välittömässä läheisyydessä. Olohuoneen lattiapinnoite on vaaleaa parkettia ja seinissä on vaalea tapetti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Asunnossa on kolme isoa makuuhuonetta, joista kaksi omilla pesutiloilla ja terassiparvekkeilla varusteltua sijaitsee 2. kerroksessa. Alakerran makuuhuone sijaitsee eteisaulan vieressä. Makuuhuoneiden lattiapinnat ovat vaaleaa parkettia, seinissä on tapetti ja kattopinnat ovat paneloidut.
Säilytystilojen kuvaus
Runsaat säilytystilat kellarissa, piharakennuksessa ja autotalleissa. Lisätietoja säilytystiloista: Runsaat säilytystilat kellarissa, piharakennuksessa ja autotalleissa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Betonitiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-413-7-146
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 915 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Lisätiedot tontista: Kallioinen, hyvin loivarinteinen, suurimmaksi osaksi tasainen ja osaksi luonnonvarainen tontti.
Rakennusoikeuden pinta-ala
239 m²
Tehokkuusluku
0.13
Rasitteet
Kiinnitykset: 226140,93
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Pyydä kaavaselostus välittäjältä.
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
talousrakennus
Palvelut
Palvelut: K-market kalajärvi n. 1,5 km
S-Market Juvankartano n. 4 km
Kalajärven sivuapteekki n. 1,5 km
Kalajärven terveyskeskus ja hammashoitola n. 1,5 km
Koulut: Koulut: Lahnuksen koulu 1-6 luokat n. 2 km Kalajärven koulu 1-6 luokat n. 1,5 km Juvanpuiston koulu 1-9 luokat n. 4 km.

Liikenneyhteydet
Vihdintielle n. 700 m, josta hyvät yhteydet Konalaan ja Helsingin keskustaan ja Juvanmalmin läpi Kehä III:lle
Tiedustelut
Arto Holappa, 040 040 6808, arto.holappa@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Odilampi, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arto Holappa

Kiinteistönvälittäjä LKV, DI / Mareatum Oy

RE/MAX Classic | Mareatum Oy

RE/MAX Classic | Mareatum Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.