Kiinteistönvälitys Saariniemi Oy LKV
Kiinteistönvälitys Saariniemi Oy LKV

Omakotitontti

Albertinkatu 25, Nummela, Vihti

Hinta

260 000 €

Koko

2 929

Kaunis puutarhamainen tasamaatontti 2929 m2, joka on omakotirakennusten ja muiden enintään kahden perheen talojen korttelialuetta (AO-alue). Kiinteistö on lohkottavissa kahdeksi tontiksi ja sillä on rakennusoikeutta 732,25 m2 (e=0,25). Suurin sallittu kerrosluku on 1. Autopaikkoja on rakennettava vähintään 1 autopaikka/asuinhuoneisto. Kiinteistöllä kasvaa omenapuita. Sillä sijaitsee purettava v. 1960 rakennettu asuinrakennus ja varasto, joiden purkamisesta kustannuksineen vastaa ostaja. Rakennusoikeus on 732,25 m2 edellyttäen, että kiinteistöllä sijaitsevat rakennukset on purettu. Kiinteistö sijaitsee aivan erinomaisella paikalla Nummelassa, ja lähellä on niin päiväkoti, koulu kuin kaupalliset palvelutkin. Myös lähettyvillä sijaitseva Nummelanharjun vaihteleva maasto tarjoaa käyttöön lukuisia suosittuja lenkkipolkuja, hiihtolatuja ja kuntopisteen. Harjulla voi myös suunnistaa tai pelata frisbeegolfia. Lisätiedot: Ari Saariniemi yrittäjä, toimitusjohtaja p. 0504220286 ari@saariniemilkv.fi Kiinteistönvälitys Saariniemi Oy LKV ”Enemmän kuin kiinteistönvälityspalvelua” www.saariniemilkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80310153
Sijainti
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

260 000,00 €

Velaton hinta

260 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 500,00 € / vuosi

Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
927-406-2-129
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 929 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Kiinteistörekisteriotteen mukaan kiinteistön pinta-ala on 2860 m2. Asemakaavassa on ohjeellinen tonttijako. Kiinteistö on lohkottavissa kahdeksi tontiksi. Vihdin kunnan 9.10.2023 tekemien kaavalaskentakarttojen mukaan kiinteistön pinta-ala on 2929 m2. Ohjeellisen tonttijaon mukaisten tonttien pinta-alat ovat 1788 m2 ja 1141 m2. Kiinteistöllä sijaitsee purettava v. 1960 rakennettu asuinrakennus ja varasto, joiden purkamisesta kustannuksineen vastaa ostaja.
Rakennusoikeuden pinta-ala
732.3 m²
Tehokkuusluku
0.25
Kaavoitustiedot
Kiinteistö on asemakaavassa AO-aluetta, joka on omakotirakennusten ja muiden enintään kahden perheen talojen korttelialuetta. Suurin sallittu kerrosluku on 1. Autopaikkoja on rakennettava vähintään 1 autopaikka/asuinhuoneisto. Lisätiedot Vihdin kunnasta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Pihan kuvaus
Pihalla kasvaa omenapuita.
Tiedustelut
Ari Saariniemi, 050 422 0286, ari@saariniemilkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vihti

Asuinalueena Nummela, Vihti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ari Saariniemi

Yrittäjä, toimitusjohtaja, kaupanvahvistaja

Kiinteistönvälitys Saariniemi Oy LKV

Kiinteistönvälitys Saariniemi Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.