RE/MAX Room | Kymen Asunto LKV Oy

Kerrostalo | 4h, k, wc, vh, wc / ph / s, et ja lasitettu parveke

Puistotie 3 A, Kotkansaari, Kotka

Hinta

265 000 €

Koko

102,5 m²

Vuosi

2007

Valoisa, viihtyisä ja avara 102 m²:n asunto Kotkansaarella. Tämä ylimmän ja 4. kerroksen, neljän huoneen asunto sijaitsee hissitalossa. Asunnon tilat ovat kauniisti yhtenäisiä ja viihtyisiä. Huoneiston näkymistä voit nauttia suurelta lasitetulta parvekkeelta, jolta avautuu suora näkymä Arto Tolsa -areenalle. Ruokailutila on yhdistetty olohuoneeseen ja kolmanteen huoneeseen, josta on mahdollista muodostaa erillinen makuuhuone väliseinällä. Asunnosta löytyy kaksi makuuhuonetta, molemmissa on parkettilattiat ja liukuovikaapistot. Toimivan kokoinen pesuhuone ja uutta vastaava oma sauna. Erillinen wc. Eteinen on varustettu luikuovikaapistoin ja lisäksi säilytystilana on vaatehuone. Vuonna 2007 valmistunut taloyhtiö erinomaisella sijainnilla, josta kävelymatka Sapokan vesipuistoon. Ostajalla on mahdollisuus ostaa erikseen osakkeina samasta taloyhtiöstä. -Lukittava autokatospaikka osake Vh. 15 000 € -Erillinen varasto-osake Vh. 4.000 € Etsitkö kaupunkiasuntoa ja huoletonta asumista arkeesi? Tule ihastumaan tämän kodin tunnelmaan ja tiloihin paikan päälle ja löydä uusi kotisi Kotkansaarelta, sovi yksityisesittelystä: Anne Vastamäki +358 50 3176 100, anne.vastamaki@remax.fi Yrittäjä, LEAT, YAT, Ylempi kiinteistövälittäjä YKV, LKV, LVV, Kaupanvahvistaja https://remax.fi/annevastamaki/ Onko huoneisto, kiinteistö, loma-asunto, liiketila vielä myymättä tai vuokraamatta? Autan sinua mielelläni kaikissa asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa ja tilaa maksuton asunnon hinta-arvio. #https://remax.fi/remaxroom/ #remaxainavähänenemmän #kotkakiinteistonvalitys #kotkavuokraus #kotkamyynti #remaxkotka

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80310255
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, wc, vh, wc / ph / s, et ja lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
102,5 m²
Kokonaispinta-ala
102,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen Huoneisto on yhtiöjärjestyksen mukaisesti 4h+k+s ja 102,5 m².
Kerrokset
4/4 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2007
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

265 000,00 €

Velaton hinta

265 000,00 €

Neliöhinta

2 585,37 €/m²

Vastike

Hoitovastike

563,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

563,75 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Lisätietoja maksuista: -Vesimaksuennakko 17,00 €/kk/hlö. -Varasto-osake (V1) hoitovastike 9,63 €/kk. -Autokatospaikka osake (AP6) hoitovastike 7,15 €/kk. -Vuokra-autopaikka 9 €/kk. -Sähkönkulutus ostajan kulutuksen ja energialaitoksen taksan mukaisesti. Ostaja tekee oman sähkösopimuksen, Väre Oy. -Kotivakuutus: ostajan vakuutusyhtiö.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Vaatehuone: hyllyt. Seinät maali. Lattia laattalaminaatti. Eteinen: ovipuhelin. Liukuovikaapistot. Seinät maali. Lattia laattalaminaatti.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, ikkunoihin asennetut verhotangot ja sälekaihtimet.
Kohteen lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: YK 12.10.2022 on päättänyt kieltää taloyhtiössä lyhytaikaisen, alle kuukauden mittaisen asuntojen vuokrauksen. Kielto kirjataan yhtiöjärjestykseen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Keittiön kuvaus
Jää/viileäkaappi, keraaminen liesitaso (kaksi levyä ei toimi), liesituuletin, astianpesukone. Pakastin ei toimi. Seinät kaakeli, maali. Lattia laattalaminaatti. Ruokailutila avautuen olohuoneeseen ja huoneeseen: parkettilattiat.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, suihkuseinä, peilikaapisto, pesuallas, allaskaapisto, wc-istuin, bideesuihku, pyykinpesukone, kuivausrumpu, pesukoneliitäntä, pyykkikaappi. Seinät kaakeli. Laattalattia, lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc: peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, wc-istuin, bideesuihku. Seinät kaakeli. Laattalattia, lattialämmitys. Toinen wc on pesuhuoneen yhteydessä.
Saunan kuvaus
Sähkökiuas, lauteet Apachi ja paneeli mänty. Laattalattia. Kunto uutta vastaava.
Olohuoneen kuvaus
Seinät maali, tapetti. Seinät maali. Parkettilattia.
Makuuhuoneiden kuvaus
MH1: Liukuovikaapistot. Seinät maali/tapetti. Parkettilattia. Taiteovi. MH2: Liukuovikaapistot. Seinät maali/tapetti. Parkettilattia. Taiteovi. Huone(MH3): Liukuovikaapistot. Seinät maali. Parkettilattia. Ruokailutilan kanssa yhtenäinen tila. Huoneesta on mahdollista väliseinällä tehdä erillinen makuuhuone.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot ja Huoneistokohtainen varasto (taloyhtiön yhteistilassa). Lisätietoja säilytystiloista: Asunnon ostajalla mahdollisuus ostaa erikseen varasto-osake: velaton hinta 4.000 euroa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kotka toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kotkan Seudun Talokeskus Oy, Tiia Niskanen, tiia.niskanen@talokeskuskotka.fi, 05 225 1207
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja, kuivaushuone, kaapeli-tv (Elisa Oyj) ja Huoneistokohtaiset varastot
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: -Tietoja sopimuksista: parvekkeiden kattojen maalaustyöt osakkaan vastuulla. -Talossa on Kiinteistö Oy Kotkan Fuksinniityn Senioritalon kanssa yhteinen automaattinen palohälytinjärjestelmä ja sprinklerilaitteisto. Yhtiöllä on rasitesopimus naapuriyhtiöiden, Asunto Oy Kotkan Sapokanseniorin ja Kiinteistö Oy Kotkan Fuksinniityn Senioritalon, kanssa. Rasite käsittää piha-alueen kalusteineen, jätehuollon, sekä pesutupa- ja saunatilojen yhteiskäytön (pesutupa, sauna ja mankeli sijaitsevat Fuksinniityn Senioritalossa, Koulukatu 5). -YK 12.10.2022 on päättänyt kieltää taloyhtiössä lyhytaikaisen, alle kuukauden mittaisen asuntojen vuokrauksen. Kielto kirjataan yhtiöjärjestykseen. Taloyhtiön kiinnitykset: 1 955 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Toteutetut autopaikat 15 kpl. Autokatospaikat ja autotallit ovat erillisinä osakkeina.

Tehdyt remontit
2021 parvekkeiden elementtisaumojen uusiminen ja parvekkeiden huoltomaalaustyöt. 2019 parvekelasien huolto. 2018 ilmanvaihdon puhdistus ja säätötyöt. 2016 ja 2011 pihakeinun ja jäteaidan pintakäsittely. 2011 päätyseinustan viheralueen ehostaminen.
Energialuokka
D (2013), Energialuokka: D2013, Lisätiedot: E-luku 155. Viimeinen voimassaolopäivä 17.2.2024.
Tontin koko
1 390 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
19 404 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Kotkan kaupunki, 0160225-7
Tontin vuokra-aika päättyy
29.4.2056

Asunto Oy Kotkan Senioriheikki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunnon ostajalla on mahdollisuus ostaa erikseen lukittava autokatososake: velaton hinta 15 000 €.
Tiedustelut
Anne Vastamäki, 050 3176 100, anne.vastamaki@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kotka

Asuinalueena Kotkansaari, Kotka

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anne Vastamäki

Yrittäjä, YKV, LKV, LVV

RE/MAX Room | Kymen Asunto LKV Oy

RE/MAX Room | Kymen Asunto LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.