RE/MAX Flow | Asunto Flow Oy LKV

Kerrostalo | 4h, k, kph, s, erillis-WC, vh, las. parveke

Limnologinraitti 4 A, Viikki, Helsinki

Hinta

365 000 €

Koko

90 m²

Vuosi

2015

Mikä ihana koti! Tämän asunnon pohjaratkaisu on vertaansa vailla. Eteisestä näkymät aukeavat keittiön ja olohuoneen suuntaan. Keittiössä on reilusti kaappitilaa ja olohuoneen avaruus ei voi muuta kuin ihastuttaa. Olohuoneesta käynti myös lasitetulle, kaakkoon suuntaavalle parvekkeelle. Huoneiston kolme makuuhuonetta on kaikki samalla seinustalla perätysten, joten ikkunat suuntaavat kaikissa Agronominkadun päättyvälle tielle. Huoneissa on isot ikkunat sekä isoimmassa makuuhuoneessa oma vaatehuone. Saunallisen kylpyhuoneen lisäksi asunnosta löytyy vielä erillinen wc. Yhtiö seisoo valinnaisilla vuokratontilla ja tämän huoneiston osalta tonttiosuus on jo lunastettu ja näin ollen vapauduttu tonttivuokravastikkeesta. Sijainniltaan Limnologinraitti 2 on erinomainen. Ruokakauppa löytyy kävelymatkan päästä ja liikuntamahdollisuudet täyttää Latokartanon urheilupuisto tekonurmikenttineen aivan talon vieressä. Kiinnostuitko - ota yhteyttä, niin sovitaan esittely. Laura Venesjärvi 040 966 5659 laura.venesjarvi@remax

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80310469
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, s, erillis-WC, vh, las. parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
90 m²
Kokonaispinta-ala
90 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu.
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
2015
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan, viimeistään 1-2kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

365 000,00 €

Velaton hinta

365 000,00 €

369 000,00 €

Neliöhinta

4 055,56 €/m²

Vastike

Hoitovastike

459,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

459,00 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

22,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 18 € / hlö
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiöjärjestys 8 §: Yhtiöllä on tonttia koskevan maanvuokrasopimuksen mukaisesti oikeus ostaa tontti vuokrakauden aikana tai sen päättyessä. Yhtiökokous voi päättää vuokratontin lunastamisesta kokonaisuudessaan yhtiön omistukseen ja lainan ottamisesta lunastamista varten. Yhtiökokouksen päättäessä lunastaa tontti kokonaisuudessaan tai sen ostamatta oleva määräosa itselleen ottamalla tätä varten lainaa, rahoittamalla kauppa muutoin tai suorittamalla kauppahinta yhtiön omistamista varoista, on kaupan rahoittamiseksi otetusta lainasta, muusta rahoituksesta tai yhtiön omista varoista rahoitettavasta kaupasta yhtiölle aiheutuvat kustannukset katettava pääomavastikkeella C, jota kerätään niiltä asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajilta, jotka eivät ole suorittaneet huoneistokohtaista lunastusosuuttaan. Myytävä huoneisto on lunastanut oman huoneistokohtaisen lunastusosuutensa, eikä näin ollen ole velvoitettu maksamaan em. pääomavastiketta edellä kuvatussa tilanteessa.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiön yhteydessä valoisa, olohuoneeseen avautuva ruokailutila. VARUSTUS: Jääkaappi, pakastinkaappi, erillisuuni, integroitu liesi, liesituuletin, pesuallas, allashana, kaapistot. SEINÄT: Maali. VÄLITILA: Laatta. TYÖTASOT: Laminaatti. LATTIA: Parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Suihku, WC-istuin, pesuallas, allaskaluste, allashana bidee-käsisuihkulla, peilikaappi valaisimilla, pesukoneliitäntä, pyykkikaappi. SEINÄT: Laatta. LATTIA: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
VARUSTUS: WC-istuin, pesuallas, allashana bidee-käsisuihkulla, allaskaluste, peilikaappi valaisimilla. SEINÄT: Laatta. LATTIA: Laatta.
Saunan kuvaus
VARUSTUS: Lasiovi, valaistus, sähkökiuas, lauteet. SEINÄT: Puupaneeli. Lattia: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
SEINÄT: Maali. LATTIA: Parketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Päämakuuhuoneen yhteydessä vaatehuone. SEINÄT: Maali. LATTIA: Parketti.
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto ja vaatehuone
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
091-36-232-5
Isännöitsijän yhteystiedot
Iskurit Oy, Timo Rytkönen, 020 730 1330 (toimisto), 020 730 1338
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, kuivaushuone, kaapeli-tv, väestönsuoja, pesutupa ja Lastenvaunuvarasto, Huoneistokohtaiset varastot
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhtiö on liittynyt osakkaaksi Latokartanon Pysäköinti Oy:öön ja yhtiön asukkailla on käyttöoikeus yhteiskerhotiloihin pysäköintiyhtiön määrittämien sääntöjen puitteissa (asukastalot Kunto, Kaari, Kiila, Motti ja Laava). Lisätietoja www.viikki.fi Yhtiössä on yhteinen DNA:n taloyhtiölaajakaista, jonka maksiminopeus on 10M/10M. Yhtiössä on koneellinen tulo-/poistoilmanvaihtojärjestelmä ja digitaalinen kaapeli-TV. Taloyhtiön lisätiedot: Tietoja lainojen pituuksista: Lainan nostopäivä/päättymispäivä: 31.1.2018 / 31.1.2038. Tietoja sopimuksista: Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Taloyhtiön kiinnitykset: 9 953 578 €
Tehdyt remontit
2022 Parvekelasien tarkastushuolto (Suomen Parvekehuolto Oy)
2021: Ulkovalaisinten uusinta E27-kantaisiksi. Kerhohuoneen lukonsarjoitus ja astianpesukoneen uusiminen.
2019: Ulkoiluvälinevarastojen ja verkkokellarivarastojen lukituksen uusiminen. Ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmanvaihdon säätö. Perusvesipumppaamon pumppujen uusiminen. Pihavalaisimien (5kpl) uusiminen, takuutyö.
2017: Viheralueiden kunnostus
2015-2019: YIT Suomi Oy:n suorittamat vuosi- ja 10v vastuukorjaukset
Tulevat remontit
2023: Sähköautojen latausmahdollisuuden järjestäminen kahdeksalle paikalle.
2024: Asuntokauppalain mukaisen 10v vastuutarkastuksen ennakkotarkastus. Kiinteistön kuntoarvio.
2027-2028: Parvekelasien tarkastus ja huolto. Normaaleja vuosihuoltoja ja -korjaksia, yhtiö valmistunut v. 2015.

Kunnossapitotarveselvityksen mukaan hallitus tai isännöitsijä eivät arvioi kunnossapitotarveselvityksen kustannusvaikutuksia etukäteen. Kustannukset arvioidaan vasta sen
yhtiökokouksen alla ja siinä yhtiökokouksessa, jossa osakkaat päättävät kunnossapito- ja korjausurakoihin ryhtymisestä. Tarvittaessa osakas voi ennen tätä arvioituttaa kustannuksia valitsemallaan asiantuntijalla.
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 21.01.2029, Lisätiedot: Viimeinen voimassaolopäivä 21.01.2029
Tontin koko
2 661 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Yhtiö seisoo valinnaisilla vuokratontilla ja tämän huoneiston osalta tonttiosuus on jo lunastettu ja näin ollen vapauduttu tonttivuokravastikkeesta.
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, puh. +358 9 310 1691 (klo 8:15-16:00)
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Suomen Osatontti Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
6.6.2062

Asunto Oy Helsingin Limnologi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Latokartanon liikuntahalli n. 230 m, K-Supermarket Viikki n. 600 m, K-Market Latokartano n. 700 m, Prisma Viikki n. 2,1 km.
Koulut: Latokartanon peruskoulu n. 230 m, Viikin normaalikoulun ala-aste n. 900 m, Helsingin yliopiston Viikin normaalikoulu n. 1,0 km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Tiedustelut
Laura Venesjärvi, 040 966 5659, laura.venesjarvi@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Viikki, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laura Venesjärvi

Yrittäjä, KiAT

RE/MAX Flow | Asunto Flow Oy LKV

RE/MAX Flow | Asunto Flow Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.