Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Mökki tai huvila | Alak.: lasitettu kuisti, oh, k, pesuh., sauna. Yk: lähes yhtenäistä tilaa, wc ja lasitettu parveke.

Tenholantie 124, Taipale, Humppila

Hinta

79 000 €

Koko

71 m²

Vuosi

1999

Ympärivuotiseen käyttöön soveltuva 1999 valmistunut 71 m²:n loma-asunto omalla isolla 7740 m²:n tontilla rauhallisella paikalla. Humppilan palveluihin vain vajaa 6 km. Tilalla on todella reilun kokoinen lähdepohjainen lampi, jossa ei jalat yllä pohjaan. Eiku talvella reikää sahaamaan ja saunasta lampeen dippaamaan - kesällä virkistäytymään pääsee helpommin. Mökissä on mukavuudet ja se lämpiää joko sähköllä tai useilla tulisijoilla: varaava takka olohuoneessa, puuhella keittiössä, lämminvesipata pesuhuoneessa ja saunassa on perinteinen puulämmitteinen kiuas. Pörssiähkön heilautukset ei haittaa kun mukavuuslämmitykset saa hoidettua laittamalla pökköä pesään. Mökin yläkerta on lähes yhtenäistä tilaa, jota erottaa wc, leveä tiilihormisto ja pieni väliseinä. Nukkumapaikkoja tänne saa pedattua reilusti. Yläkerrasta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Alakerrassa on oleskeluhuone, keittiö sekä pesuhuone ja sauna. Sisäänkäynti tilavan katetun ja lasitetun kuistin kautta, jonne ei tuisku, sade tai tuuli tunge. Tilalla on lisäksi 50 m²:n varastorakennus. Lähdepohjainen lampi on pihamaan perällä. Reilusti tasaista nurmialuetta/heinikkoa peli- ja perunamaaksi, sekä omenapuukin on lammen ja mökin välissä. Mökin takana ja sivussa tila on puustoinen ja sieltä saakin poimittua marjoja ja sieniä. Oiva paikka viimeistellä ja hifistellä tästä oma vapaa-ajanviettopaikka.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80310906
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Alak.: lasitettu kuisti, oh, k, pesuh., sauna. Yk: lähes yhtenäistä tilaa, wc ja lasitettu parveke.
Huoneita
Kaksio
Asuintilojen pinta-ala
71 m²
Kokonaispinta-ala
71 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennustiedon mukaan lomarakennuksen kokonaisala on 71 m².
Rakennusvuosi
1999
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

79 000,00 €

Velaton hinta

79 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

361,57 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus ollut noin 2000 kWh/ vuosi. Kiinteistövero v.2023 361,57 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Mökin edustan sisäänkäyntiin on rakennettu terassi, joka on lasitettu. Sisäänkäynnin portaikko on siis myös säältä suojassa.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Mökki on siistissä kunnossa. Sisänkäynnin lasitettu kuisti on osin kesken/viimeistelemätön. Samoin mökin julkisivu kaipaa kunnostusta ja viimeistelyä.
Energialuokka
  • Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 2000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Oma kaivo. Lisätietoja vesijohdosta: Vesi omasta kaivosta. Vesijohdot rakenteissa muoviputki suojaputkessa. Pinnassa pesuhuoneessa ja yläkerran wc kromiputkea. Lämminvesivaraaja saunassa lauteiden alla. Pesuhuoneessa suihku ja pesukoneliitäntä. Veden laatu ja riittävyys: Juomavesi on tuotu mukana. Kaivon vettä ei ole tutkittu.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja hirsi
Keittiön kuvaus
Keittiössä puuliesi, keraaminen liesi, jenkkikaappi. Rst tiskipöytä kahdella altaalla, allaskaapit alhaalla, avohyylyjä ylhäällä, välitilassa laatta. Toisella seinällä korkea säilytyskaappi liukuovilla. Seinät: kahdella seinällä puupaneeli, väliseinät punatiili. Katto puupaneelia, lattiassa muovimatto. Ikkunassa tuuletusikkuna.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneessa suihku, pesukoneliitäntä, käsienpesuallas, puulämmitteinen vesipata. Seinissä laatta muuriseinässä, ulkoseinissä puupaneeli. Kattossa puupaneeli, lattia maalattu betoni.
WC-tilojen kuvaus
Yläkerrassa pieni wc. Käsienpesuallas ja bidesuihku. Seinät ja katto puupaneelia. Lattiassa muovimatto, lattiakaivo on.
Saunan kuvaus
Puulämmitteinen kiuas. Väliseinissä punatiiltä, lauteiden takaseinässä punatiili verhottu puupaneelilla. Ikkunaseinässä puupaneeli. Lauteiden alla lämminvesivaraaja.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa varaava takka. Seinät ja katto puupaneelia, takkaseinä punatiiltä. Lattiassa muovimatto. Käynti pesuhuoneeseen sekä keittiöön ja portaat yläkertaan.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa runsaasti nukkumatilaa (6-8 hengelle). Yläkerta yhtenäistä sivuilta madaltuvaa tilaa, jota jakaa osiin yksi väliseinä ja piipun muuri. Wc yläkerrassa. Käynti lasitetulle parvekkeelle. Kunnolliset kaiteelliset portaat yläkertaan. Seinät ja katto puupaneelia. Väliseinässä maalattu valkoinen levy. Massiivinen punatiilinen hormi.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
103-405-1-139
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
7 740 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Melko tasainen tontti, jonka eteläreunassa on lähdepohjainen iso kaivettu lampi. Tilalla on myös puustoa toisella sivulla sekä takaosassa. Marjoja ja sieniä saa poimittua omalta tontilta.
Rasitteet
Kiinnitykset: 0, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: 1) Tieoikeus (Y2002-23667) / Leveys: 5 m 2) Tieoikeus (000-2016-K35025) / Leveys: 5 m Osuudet yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin 1) Yhteinen vesialue 103-405-876-1 Taipaleen kylän yhteinen vesialue ja vesijättö. Osuuden suuruus: 0,000400 / 1,000000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Humppilan kunnan rakennusvalvonta, rakennustarkastaja Raimo Huotelin.
Kaavoitustiedot
Humppilan kunta.
Kaavoitustilanne
Kaavoittamaton
Rakennukset
Kookas v. 2005 rak. 50 m² ulkorakennus leveillä ovilla, joten käy varastointiin, rassaustilaksi ja autotalliksi. Ulkorakennus osin viimeistelemätön (mm ikkuna-aukot ulkoverhouksessa on mutta ikkunat puuttu ja aukot on peitetty) Lisäksi tilalla vanha ulkohuussi (ei käytössä).
Palvelut
Humppilan keskustan palvelut: Sale 6,4 km, Koivistonlammin uimaranta 6,6 km (9 min). Humppilan rautatieasema 5,9 km.
Humppilan lasin ja -lasitornin palvelut 8,9 km. Forssa 26 km, Jokioinen 20 km, Loimaa 21 km, Ypäjä n. 17 km.
Loimijoki Golf 17 km.
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla Helsinki 142 km (1h 50min), Turku 86 km (1h 11 min), Tampere 90 km (1h 15 min), Hämeenlinna 79 km (n. 1h). Humppilan rautatieasema 5,9 km.
Ajo-ohjeet
Kohde on aivan Tenholantien päässä ( aja 1,3 km Tenholantietä loppuun asti, tien päästä vasemmalle pihaan)
Pihan kuvaus
Melko tasainen laaja pihamaa rakennusten ja uimalammen välissä. Iso omenapuu ja jonkun verran pihakoivuja. Tontin takana ja sivulla on puustoa. Marjoja ja sieniäkin saat poimittua omalta pihalta.
Ranta
  • Oma ranta
  • Kaivettu kunnon kokoinen lähdepohjainen lampi (karttapaikan sovelluksesta mitattu koko noin: leveys 65 m, pituus kapeammalata kohdalta n. 13 m, leveämältä 26 m). Pieni laituri. Lammen syvyys 2-3 m, jalat ei ylety pohjaan, joten lammessa on hyvä uida. Mutapohja. Lammessa on joitain pikkukaloja. Aikoinaan on myös ollut istutettuja lohia.
Tiedustelut
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy, 03-436 1130, kiinteistokauppiaat@kiinteistokauppiaat.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Humppila

Asuinalueena Taipale, Humppila

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.