Muu

Kanungin rivitalotontit, Kanunki/ Alppilanmäki, Hattula

Hinta

34 247 €

Koko

2 890

Loistavalla sijainnilla rivitalotontteja Parolassa Kanungin asuinalueella, joka on Hattulan kunnan asuinalueista uusin. Osa tonteista on tasaisemmalla maastolla, suurin osa rinnetontteja. Parolan keskustaan on vain noin 1,4 km ja moottoritielle noin puoli kilometriä. Lähistöllä on Parolan panssariprikaati ja panssarimuseo sekä maataloutta ja omakotitaloja. Lehijärvi on Hattulan lukuisista järvistä lähinnä. Siellä on kaksi uimarantaa. Hattulan Kanunki on valittu vuonna 2016 viralliseksi Suomi 100 vuotta -asuinalueeksi. Kanunki on toistaiseksi ainut asuinalue Suomessa Suomi 100 -statuksella. Tonttien rajalla on valmius liittyä kunnan vesi- ja viemäriverkostoon ja sähköt löytyy myös tonttien rajalta. Lisätiedot HS-vesi ja Elenia Oy. Tontti on myös mahdollista vuokrata. Vuosivuokra on 5% kunakin vuokravuonna tammikuun 1. päivänä voimassa olevasta myyntihinnasta. Mikäli tontin lunastaa viiden vuoden kuluessa vuokrasuhteen alkupäivästä, maksetut vuokrat hyvitetään kauppahinnassa. Tee pesä Hattulaan kampanjassa tontit myydään -50% hinnalla. Kampanja on voimassa vuoden 2023 loppuun. Ostaja saa myös 1500€ arvoisen pihasuunnitelman kaupan päälle. Kysyy lisää välittäjältä. Tontin ostajan tai vuokraajan maksettavaksi tulee lisäksi kiinteistön asiakirjakulut 79 €, lohkomiskuut 1220 € ja 120 € kaupanvahvistuskuluja. Tontin voi varata puoleksi vuodeksi maksamalla 1000 € varausmaksun käsirahana, joka hyvitetään oston tai vuokrauksen yhteydessä. Varauksen jälkeen on mahdollista teetättää maaperätutkimus ja karsia pusikkoa. Tontin voi halutessaan vielä vaihtaa. Lisätiedot kiinteistönvälittäjä Nina Aitola LKV, LVV puh. 050 369 1010 tai nina.aitola@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80311468
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

34 247,00 €

Velaton hinta

34 247,00 €

Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan. Lisätietoja vesijohdosta: Tontin ostaja hankkii liittymän, yhteys on rajalla.
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
2 890 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontit ovat eri kokoisia 2890-4303 m2 asti. Hinta 39,50 k-m2.
Rakennusoikeuden pinta-ala
867 m²
Tehokkuusluku
0.3
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus 867-1291 k-m2. Rakennukset tulee sijoittaa rakennusalan sisälle 5 m etäisyydelle kadusta tai lähivirkistysalueesta. Etäisyys naapuritontin rajasta tulee olla 4 m. Katto harja- tai pulpettikatto. Talousrakennusten tulee olla alisteisia asuinrakennukseen nähden ja muodostaa yhtenäinen ja luonteva kokonaisuus. Rakennusten julkisivu saa olla enintään 15 m. Tätä pidempiä rakennuksia tulee jaotella terasseilla, katoksilla ym. Tonttien aitaaminen suositellaan tehtäväksi puilla ja/ tai pensailla. AR -tonteilla on varattava leikkialueeksi ja asukkaiden muuhun oleskeluun soveltuvaa yhtenäistä aluetta vähintään 10 m2/asunto. Rakentajan tulee selvittää maaperän kantavuus maaperätutkimuksella.
Kaavoitustiedot
Asemakaavan voimaantulo 24.3.2016
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Parolan keskustassa kaikki palvelut noin 2,5 km
Koulut: Parolassa noin 2,5 km

Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Julkinen liikenne Parolan keskustasta, lukuun ottamatta koulupäiviä, jolloin Vähänummentiellä lähin pysäkki
Tiedustelut
Nina Aitola, 050 369 1010, nina.aitola@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hattula

Asuinalueena Alppilanmäki, Hattula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nina Aitola

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT

RE/MAX Helmi | Hämeenlinnan Asuntovälitys Oy LKV

RE/MAX Helmi | Hämeenlinnan Asuntovälitys Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.