Omakotitontti

Könömäentie/ Kreiviläntie, Leiniälä, Hattula

Hinta

12 000 €

Koko

3 550

Kauniissa maalaismaisemassa Lehijärven läheisyydessä rakennuspaikkoja Leiniälässä Hattulassa. Rakennuspaikat sijaitsevat hiekkatien varrella ja saat itse suunnitella sopivan kokoisen alan tarpeidesi mukaan. Rakennuspaikan minimikoko on 3000 m2, mutta voi olla min 2000 m2, mikäli useammalla rakennuspaikalla on yhteinen vesihuoltojärjestely. (Yhteisellä vesihuoltojärjestelyllä tarkoitetaan vesihuoltolaitoksen tai muuta alueen kiinteistöjen yhteistä vesijohtoa ja viemäröintiä.) Könömäentie ja Kreiviläntie ovat yksityisteitä ja niiden varrella asuvat maksavat tiemaksua tiehoitokunnalle. Rakennuspaikat ovat edullisia, neliöhinta on 4 €/m2. Leiniälän alueelle on lohkottu yhteensä 12 tilaa, mutta niitä ei voida myydä yksittäisinä rakennuspaikkoina. Alueella on osayleiskaava AP-merkinnällä. Suunnittele siis oma unelmapaikkasi. Vapaana on tällä hetkellä 7 tonttia kahdella alueella. Pienempi alue on 3550 m2 (yksi rakennuspaikka) ja isompi alue on yhteensä 10 350 m2 (1-3 rakennuspaikkaa). Parolan keskustaan on reilu 6 km ja Tiiriön ostosalueelle noin 12 km. Lähistöllä on maataloutta ja asutusta. Rakennuspaikka on myös mahdollista vuokrata. Vuosivuokra on 5% kunakin vuokravuonna tammikuun 1. päivänä voimassa olevasta myyntihinnasta. Mikäli hinta pysyy samana, vuokran nousu on sidottu elinkustannusindeksiin. Mikäli alan lunastaa viiden vuoden kuluessa vuokrasuhteen alkupäivästä, maksetut vuokrat hyvitetään kauppahinnassa. Rakennuspaikan voi varata puoleksi vuodeksi maksamalla 1000 € varausmaksun käsirahana, joka hyvitetään oston tai vuokrauksen yhteydessä lohkomiskuluista (1220 €). Lisäksi ostajalle tulee maksettavaksi asiakirjakuluja 79 € ja kaupanvahvistajan palkkio 120 €. Lisätiedot kiinteistönvälittäjä Nina Aitola LKV, LVV puh. 050 369 1010 tai nina.aitola@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80311470
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

12 000,00 €

Velaton hinta

12 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
Lisätietoja vesijohdosta: Kunnan vesi löytyy kohtuullisen läheltä ja siihen liittyminen onnistuu.
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
3 550 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontit ovat kooltaan eri kokoisia väliltä 1420 - 2740 m2. Rakennusjärjestyksen mukaan rakennuspaikka on vähintään 3000 m2, joten tontteja on yhdistettävä,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Hattulan kunnan rakennusjärjestys: Rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta. Asuinrakennuksen rakennuspaikalle saadaan rakentaa yksi enintään kaksikerroksinen asuinrakennus, johon saa sijoittaa enintään kaksi asuntoa. Rakennuspaikalle saa lisäksi rakentaa sen käyttötarkoitukseen liittyviä talousrakennuksia.
Kaavoitustiedot
Lehijärvi-Armijärvi osayleiskaavan mukaan AP (pientalovaltainen alue), Suunnittelutarvealue vaatii erillisen hakemuksen ennen rakennusluvan hakemista.
Palvelut
Palvelut: Parolan keskustassa kaikki palvelut noin 6,4 km
Koulut: Parolassa noin 6 km

Liikenneyhteydet
Ei julkista liikennettä.
Tiedustelut
Nina Aitola, 050 369 1010, nina.aitola@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hattula

Asuinalueena Leiniälä, Hattula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nina Aitola

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT

RE/MAX Helmi | Hämeenlinnan Asuntovälitys Oy LKV

RE/MAX Helmi | Hämeenlinnan Asuntovälitys Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.