RE/MAX Flow | Asunto Flow Oy LKV

Kerrostalo | 2h, k, kph, parveke

Linda Tannerin kuja 1 D, Henttaa, Espoo

Hinta

198 000 €

Koko

35,5 m²

Vuosi

2022

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen ja valoisaan 35 m²:n asuntoon Henttaan rauhallisella asuinalueella Espoossa! Tämä asunto sijaitsee 4-kerroksisen hissillisen talon toisessa kerroksessa. Tässä erinomaisessa kunnossa olevassa asunnossa on runsaasti luonnonvaloa ja tehokas pohjaratkaisu. Asunnossa on myös iso lasitettu parveke, joka tarjoaa lisätilaa viihtyisään oleskeluun. Metsämaisemien ja linnunlaulun lisäksi Henttaanlaaksossa nautitaan myös aktiivisesta elämästä ja kattavista palveluista. Henttaanlaakson itäpuolen kupeeseen Suurpeltoon rakentuu monipuolinen palvelukeskittymä, josta löydät jo nyt ravintoloita, kauneus- ja hyvinvointipalveluita, puutarhamyymälän sekä ostoskeskus Suuriksen kuntosaleineen ja marketteineen. Henttaanlaakson rauhasta hurautat helposti myös Helsingin keskustaan alle 20 minuutissa. Kehä II:lta ja Länsiväylää pitkin. Alueelta on myös toimivat julkiset kulkuyhteydet niin Espoon sisällä kuin muuallekin pääkaupunkiseudulle: linja-autolla muutaman kilometrin päässä sijaitsevalle Niittykummun metroasemalle sekä juna-asemalle Kauniaisiin. Tämä asunto sopii mainiosti ensiasunnoksi, sijoittajalle, yksinasujalle kuin pariskunnallekin.. Sen rento ja viihtyisä tunnelma sekä erinomainen sijainti tekevät siitä loistavan valinnan kodiksi. Varaa esittelyaika ja tule toteamaan itse, kuinka upea tämä asunto on! Tilaa asunnon asiakirjat sekä oma esittelyaika ja tule paikanpäälle ihastumaan! Laura Venesjärvi Yrittäjä 040 966 5659 laura.venesjarvi@remax

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80332423
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
35,5 m²
Kokonaispinta-ala
35,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan, viimeistään 1-2kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

198 000,00 €

Velaton hinta

198 000,00 €

209 000,00 €

Neliöhinta

5 577,46 €/m²

Vastike

Hoitovastike

266,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

266,25 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 19 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta mm. osakasmuutosten yhteydessä, tulee osakkaan toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Telia Finland Oyj, Asukas tekee oman sopimuksen. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiö, Asunto Oy Espoon Sopraano, Asunto Oy Espoon Altto ja Asunto Oy Espoon Baritoni ovat tehneet hallinnanjakosopimuksen vuokratontin 49-21-178-1 ja sillä sijaitsevien rakennusten ja tilojen hallinnasta ja käytöstä.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti.
Jääkaappipakastin, liesituuletin, liesi ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, bidee-suihku ja lattialämmitys
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
049-021-0178-0001
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy / Kiinteistö-Tahkola Vantaan toimipiste, Pasi Puustinen, pasi.puustinen@kiinteistotahkola.fi, 020 748 8272
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, Lastenvaunuvarasto ja pyörävarasto
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiöjärjestyksen 9 § Kunnossapitovastuu: Yhtiön asuinhuoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajan asentamien tai asennuttamien rakenteiden ja rakennelmien osalta on korjaus- kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Asuinhuoneistojen D139-D143 osakkeenomistajat vastaavat asuntopihan, asuntopihan nurmialueen ja asuntopihoja rajaavien pensasaitojen ylläpidosta, hoitamisesta, uusimisesta sekä niistä aiheutuvista kustannuksista. Muutoin kunnossapitovastuu määräytyy asunto-osakeyhtiölain perusteella. Osakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa asuinhuoneistoissa ja muissa osakashallinnassa olevissa tiloissa sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön kiinteistön ja rakennusten huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseksi. Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevilla parvekkeilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat asuinrakennuksen julkisivuun esimerkiksi rakenteisiin tai väreihin tai muuhun ulkonäköön vaikuttaviin seikkoihin. Taloyhtiön kiinnitykset: 4 843 230 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Yhtiöllä yhteensä autopaikkoja 16 kpl, näistä 15 on osakepaikkoja ja yksi vieraspaikka.

Tulevat remontit
Talo on valmistunut toukokuussa 2022 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ola normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.

Taloyhtiössä tullaan suorittamaan vuoden 2023 aikana vuosikorjauskokous rakennuttajan toimesta. Kokouksen jälkeen rakennuttaja aloittaa vuosikorjauksien suorittamisen taloyhtiön yleisissä tiloissa sekä huoneistoissa.
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 21.04.2032
Tontin koko
7 431 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, p. puh. +358 9 81621.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra-aika päättyy
3.12.2080

Asunto Oy Espoon Tenori

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Supermarket Suuris n. 900 m, S-Market Olari n. 2,5 km, Prisma Olari n. 3,2 km.
Koulut: Olarin koulu n. 450 m ja 1,2 km, Päivänkehrän koulu n. 2,4 km,

Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki n. 55 m.
Tiedustelut
Laura Venesjärvi, 040 966 5659, laura.venesjarvi@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Henttaa, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laura Venesjärvi

Yrittäjä, KiAT

RE/MAX Flow | Asunto Flow Oy LKV

RE/MAX Flow | Asunto Flow Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.