RE/MAX Villa | Asuntokulma Oy LKV

Paritalo | 4h + avok + kph + s + erill.WC + vh + ask.tila + terassi + ap

Sienitie 4 A, Heikinlaakso, Helsinki

Hinta

409 000 €

Koko

80 / 89 m²

Vuosi

-

Ennakkomarkkinoinnissa unelmakotisi rauhallisella asuinalueella Heikinlaaksossa! Jokaiseen asuntoon kuuluu sisustussuunnittelu Helena Karihtalan (www.interiordesign.fi) kanssa ja ostamalla omasi, saatte 2 500,00 €:n sisustuskassaan, jota voitte hyödyntää Kannustalojen mallistossa oleviin materiaaleihin. Tämä kiinteistömuotoinen paritalon puolikas on suunniteltu täyttämään vaativankin asukkaan toiveet. Asunto viimeistellään yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Kun varaat oman kotisi ajoissa, voit valita pintamateriaalivaihtoehdoista juuri itsellesi mieluisat (esim. lattiamateriaaleja, laattoja ja keittiö- sekä märkätilakalusteita, sisäovia - lisätietoja välittäjältä). Asunnossa on kolme makuuhuonetta, vaatehuone, avokeittiö, kylpyhuone, sauna ja erillinen wc. Lisäksi säilytystilaa löytyy huoneiston yhteydessä olevasta askartelutilasta. Tila toimii erinomaisesti myös etätyötilana. Asunnon vieressä on oma autopaikka ja ominaisuuksiltaan tukee sähköautonlatausta. Rakennuksiin toteutetaan aurinkosähkövaraus. Eli putkitus ja turvakytkimet tulevat olemaan valmiina. Asuntoihin toteutetaan valokuitu. Olohuoneesta avautuu näkymä terassille ja suojaisalle takapihalle. Terassin ympärille istutetaan viheraita, joka tuo yksityisyyttä ja luo viihtyisän tunnelman. Energiatehokkaan lämmitysjärjestelmän ansiosta asumiskulut pysyvät maltillisina. Asunto varustetaan vesi-ilmalämpöpumpulla sekä ilmanvaihtokoneella, jossa on lämmöntalteenotto. Energiaselvityksen mukainen arvioitu vuosikulutus kWh on alle 7600 kWh/v. Heikinlaakso on rauhallinen ja suosittu alue, sillä se tarjoaa hyvät kulkuyhteydet sekä monipuoliset palvelut löytyvät läheltä. Alueelta löytyy useita päiväkoteja, kouluja, kauppoja ja liikuntapaikkoja. Myös ulkoilumahdollisuudet ovat erinomaiset, sillä asuinalueella on useita leikkipuistoja ja ulkoilureittejä. Autolla pääset nopeasti taittamaan matkaa muun muassa kehä III ja Lahden moottoritielle. Tämä koti on Kannustalon toimittama: Kannustalolla on lähes 40 vuoden kokemus omakotitalojen valmistuksesta. He ovat toteuttaneet tuhansien perheiden unelman omasta kauniista, laadukkaasta ja toimivasta Kannustalo-kodista kustannustehokkaasti. Ota yhteyttä välittäjääsi ja keskustellaan yhdessä tulevasta kodistasi. Tämä on mieletön ja tähän kannattaa tarttua pian! Mikäli tarvitset hinta-arvion nykyisestä kodistasi, ole yhteydessä, niin laadin sinulle hintanäkemyksen sekä kodinmyyntisuunnitelman. Arviokäyntini on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Tässä linkki rakennuttajien tekemään videoon! https://youtu.be/R_dzS0TVM9M Stevens Heikkinen Myyntijohtaja, LKV, LVV, Kaupanvahvistaja 045 853 1100 stevens.heikkinen@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80333826
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + avok + kph + s + erill.WC + vh + ask.tila + terassi + ap
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Muiden tilojen pinta-ala
9 m²
Kokonaispinta-ala
89 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

409 000,00 €

Velaton hinta

409 000,00 €

Neliöhinta

5 112,50 €/m²

Tilojen kuvaus
Yhden makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone, kahdessa vaatekaapit.
Tietoliikenne
laajakaista
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
vesikiertoinen lattialämmitys
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Ostajalla on ajoissa varatessa mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin ja kodin ilmeeseen valitsemalla rakentajan materiaalioppaan mukaiset itseään miellyttävät materiaalit. Laadukas Puustellin keittiö.
Kylpyhuoneen kuvaus
Ostajalla on ajoissa varatessa mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin ja kodin ilmeeseen valitsemalla rakentajan materiaalioppaan mukaiset itseään miellyttävät materiaalit.
WC-tilojen kuvaus
Ostajalla on ajoissa varatessa mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin ja kodin ilmeeseen valitsemalla rakentajan materiaalioppaan mukaiset itseään miellyttävät materiaalit.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Ostajalla on ajoissa varatessa mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin ja kodin ilmeeseen valitsemalla rakentajan materiaalioppaan mukaiset itseään miellyttävät materiaalit.
Olohuoneen kuvaus
Ostajalla on ajoissa varatessa mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin ja kodin ilmeeseen valitsemalla rakentajan materiaalioppaan mukaiset itseään miellyttävät materiaalit.
Makuuhuoneiden kuvaus
Ostajalla on ajoissa varatessa mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin ja kodin ilmeeseen valitsemalla rakentajan materiaalioppaan mukaiset itseään miellyttävät materiaalit.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone ja Askartelutila joka toimii varastona/ esimerkiksi työtilana. Talojen yhteydestä löytyy 3 m2 kokoinen kylmä varastotila per huoneisto. Lisätietoja säilytystiloista: Askartelutila joka toimii varastona/ esimerkiksi työtilana. Talojen yhteydestä löytyy 3 m2 kokoinen kylmä varastotila per huoneisto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-41-171-23
Energialuokka
Energiatodistuksen voimassaoloaika: 19.10.2032
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin koko
1 466 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: koko tontin pinta-ala 1466 m2, josta nyt myydään määräosa 1/4, joka oikeuttaa pitämään yksinomaisessa hallinnassaan myytävän kohteen aluetta ja sillä sijaitsevaa paritalohuoneistoa sekä omaa piha-aluetta liittymäosuuksineen.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tiedustelut
Stevens Heikkinen, 045 853 1100, stevens.heikkinen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Heikinlaakso, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Stevens Heikkinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, Team Elite Myyntijohtaja

RE/MAX Villa | Asuntokulma Oy LKV

RE/MAX Villa | Asuntokulma Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.