Kerrostalo | 4h + avok + 2kph + sauna + vh + parveke

Papinpöydänkuja 5 B, Lehtisaari, Munkkiniemi, Lauttasaari, Helsinki

Hinta

808 800 €

Koko

111,5 m²

Vuosi

2023

1. Kuinka usein tämän kokoisessa asunnossa on 11 ikkkunaa? 2. Taloyhtiöllä on karkeasti melkein miljoonan euron omaisuus. 3. Rakennuttaja lupasi palauttaa kunnianhimon uuden rakentamiseen. Sen se on tehnyt Kysy kampanjaeduista! LEHTISAAREN TERASSI Samaan kortteliin Tornin kanssa, päättyvän kadun päähän, metsän, leikkipuiston ja urheilukentän viereen valmistuu Lehtisaaren Terassin kaksi esteettisesti poikkeuksellisen miellyttävää taloa. Koko kortteli on samojen arkkitehti- ja maisema-arkkitehtitoimistojen kädenjälkeä ja talojen symmetriassa, julkisivumateriaaleissa ja muotojen harmoniassa löytyy sekä keskinäistä yhteenkuuluvuutta että varianssia. Terassista rakentuu perheiden idylli; näiden kahden talon asunnoista noin 90 % on perheasuntoja. TÄMÄ HUONEISTO Peräti 11 ikkunan ja kolmen ilmansuunnan tasokas huoneisto, koko asunnon levyisellä parvekkeella. Kolmannen kerroksen huoneiston parveke on katettu. Suuri kulmaolohuone-avokeittiötila, jossa neljä ikkunaa ja lasioven kautta käynti parvekkeelle. Makuuhuoneet miellyttävästi erillään toisistaan. Eteisessä vaatehuone ja makuuhuoneissa vaatekaapit. Päämakuuhuoneessa ensuite-kylpyhuone. Kulma-makuuhuoneesta näkymät kahteen suuntaan. Kaksi kylpyhuonetta, joista toisen yhteydessä sauna. Suihkussa kauniina yksityiskohtana Unidrain-lattiakaivo. Saunatiloista käynti suoraan parvekkeelle. Oma kodinhoitohuone. Laadukkaassa avokeittiössä luonnollisesti integroidut kodinkoneet. Eteisessä reilusti säilytystilaa ja eteisen kaapistot samaa sävyä kuin makuuhuoneiden kaapistot. Asunnon kokonaisuus ja yksityiskohdat on mietitty pieteetillä, joka muodostaa tilan tunnelmasta miellyttävän ja harmonisen. MUUTA IHANAAN LEHTISAAREEN! Yksi Länsi-Helsingin arvostetuista saarista on kokonaisuudessaan poikkeuksellinen idylli. Lehtisaaressa yhdistyy koko Helsingin mittakaavassa ainutlaatuisella tavalla reilun vartin matka keskustaan, luonnonläheisyys, oma rauha ja palvelut. TALOYHTIÖLLÄ KARKEASTI MILJOONAN EURON OMAISUUS Mahdollisesti ensimmäistä kertaa 2000-luvulla: Tämän korttelin asunto-osakeyhtiöissä rakennuttaja antaa kaikki 27 autohallipaikkaa taloyhtiön omistukseen. Karkeasti voidaan puhua melkein miljoonan euron omaisuudesta. Vuokratut autopaikat tuovat merkittävän tulonlähteen yhtiölle ja pienentävät siten perityn hoitovastikkeen suuruutta. EKOLOGISUUS Lehtisaaren Terassin hiilijalanjälki on noin 55% matalampi verrattuna vastaaviin taloihin, jotka rakennetaan tavanomaisin ratkaisuin. Lehtisaaren Terassin runko on suunniteltu kestämään sata vuotta, kun nykyään uuden rakennuksen tekninen käyttöikä on usein 50 vuotta. Ystävällisin terveisin Med vänliga hälsningar Yours sincerely Kasimir Selenius tj, yrittäjä LKV, TeK Etelä-Helsingin Kiinteistönvälitys 050 585 8888 | kasimir.selenius@remax.fi Kasimir - huoneistojen vuosimyynti parhaimmillaan noin 45 miljoonaa euroa - mahdollisesti välittäjien Suomen ennätys.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80334552
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + avok + 2kph + sauna + vh + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
111,5 m²
Kokonaispinta-ala
111,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
3/4
Rakennusvuosi
2023
Vapautuminen
Valmistuminen Valmistuminen 24.11.2023

Hinta

Myyntihinta

311 680,00 €

Velkaosuus

497 120,00 €

Velaton hinta

808 800,00 €

Neliöhinta

7 253,81 €/m²

Vastike

Hoitovastike

808,38 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

808,38 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Huoneistokohtainen veden mittaus.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Vaatehuone eteisessä.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Liitetään laajakaistaverkkoon, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, Vesikiertoinen lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Raikas, puhtaan valkoinen sävy. Sopii myös hyväksi pohjaksi, jos värien kanssa haluaa itse leikitellä. Kaapit ja seinät ovat samaa valkoista sävyä. Pintamateriaalit (lattia): Lankkuparketissa tammen luonnollinen kauneus ja lämpö tuo asuntoon kodikkaan tunnelman. Tammen laatu, mattalakattu pinta sekä lattian materiaalin kestävyys tekevät lattiasta helppohoitoisen ja pitkäikäisen.
Keittiön kuvaus
Sisustusarkkitehdin kuratoitoima kokonaisuus: Tyylikkään harmoninen yleisvaikutelma, johon puinen lattia tuo lämpöä ja kodikkuutta. Ajaton ja klassinen. Valoisa kokonaisuus, valkoisen ja harmaan viileitä sävyjä. Keittiön vaalean harmaat ovet ovat mattapintaista, sileää ja kestävää pintaa. Keittiön ilme on viimeistelty valitsemalla lisävalintana hennon marmorikuvioinen kvartsitaso. Liesikupu, integroitu keraaminen liesitaso, integroitu erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, integroitu jääkaappi ja pakastin, sekä integroitu astianpesukone.
Lattiamateriaalit: Lankkuparketti
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen kauniit marmorikuvioiset, mattapintaiset kuivapuristelaatat antavat ylellisen tunnelman. Vaalean harmaa kaluste ja kromatut yksityiskohdat luovat yhdessä marmorikuvion kanssa upean kokonaisuuden. Kaksi erillistä kylpyhuonetta, toisen yhteydessä kodinhoitohuonetila, sekä sauna. Toisesta kylpyhuoneesta pääsy suoraan parvekkeelle. Toiseen kylpyhuoneeseen pääsy suoraan päämakuuhuoneesta ja eteistilasta. Kph/khh tilassa tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle. Huoneistokohtaisella sähköllä toimiva mukavuuslattialämmitys. Lattia laattaa, seinät kaakeloitu, katto puupaneeli.
WC-tilojen kuvaus
Kylpyhuoneen kauniit marmorikuvioiset, mattapintaiset kuivapuristelaatat antavat ylellisen tunnelman. Vaalean harmaa kaluste ja kromatut yksityiskohdat luovat yhdessä marmorikuvion kanssa upean kokonaisuuden. Molempien kylpyhuoneiden yhteydessä wc-istuimet. Lattia ja seinät laattaa, katto puupaneeli.
Saunan kuvaus
Seinät, katto ja lauteet puupaneelia, lauteissa upea integroitu valaistus. Saunan ja kylpyhuoneen välillä lasiseinä ja -ovi.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuonetila kylpyhuoneen yhteydessä.
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Lankkuparketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Lankkuparketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistokohtainen irtainvarasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-30-206-4
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarastot
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Upea sisääntuloaula, taloyhtiön yhteinen arkieteinen, jossa kurasuihku ja tilaa vaunuille sekä pyörille. Yleisissä tiloissa postihuone saapuville lähetyksille, sekä yhteiskäyttöauto ja Pelagon yhteiskäyttöpyörät. Katolla aurinkopaneelit.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 27 Parkkipaikkoja: Taloyhtiö omistaa yhteensä 27 autohallipaikkaa taloyhtiön tontilla sijaitsevassa autohallissa. Taloyhtiö vuokraa autopaikkoja osakkaille. Pysäköintihalli on kylmä ja kaikki autohallipaikat varustetaan lämmitystolpin. Kaikille yhtiön 27 autopaikalle tuodaan valmius varustaa paikka sähköauton puolihitaalle lataukselle. Latauspaikkojen sähkönkulutukselle asennetaan autopaikkakohtainen mittaus ja lataussähköstä vastaa osakas itse. Yhtiön porrashuoneesta on hissillinen sisäyhteys autohalliin.

Energialuokka
A (2018), Energialuokka: A2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 02.06.2031
Tontin koko
3 082 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Tontin vuosivuokra on ilmoitettu vuokrasopimuksen alkamishetkelle, 1.12.2022. Vuokra on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin.
Kaavoitustiedot
hel.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Vantaan Seurakuntayhtymä
Tontin vuokra-aika päättyy
30.11.2070

Asunto Oy Lehtisaaren Terassi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Lehtisaaressa yhdistyy koko Helsingin mittakaavassa ainutlaatuisella tavalla reilun vartin matka keskustaan, luonnonläheisyys, oma rauha ja palvelut

Lähikauppasi Alepa melkein näkyy Terassin ikkunoista ja lisää kauppoja, kahviloita ja ravintoloita löytyy Munkkiniemestä sekä Kauppakeskus Ainoasta Tapiolassa. Taiteen harrastajille löytyvät myös viereiseltä saarelta Kuusisaaresta kansallisen tason taidemuseot Didrichsen ja Villa Gyllenberg.

Alepa Lehtisaari, Lehtisaarentie 2; Maja Coffee Roastery, Lehtisaarentie 1; ravintola Old Jerusalem, Lehtisaarentie 1; ravintola Min Sushi, Lehtisaarentie 1; Kauppakeskus Ainoa, Tapionaukio 4; Lehtisaaren tekonurmi; Pyhän Laurin puiston leikkipaikka; FysioGeriatria-hyvinvointikeskus, Lehtisaarentie 2; Lehtisaaren uimaranta; Kalastajatorpan tennisklubi, Kärkitie 4.
Paikallistiedot: AINUTLAATUINEN VEHREYS KAUPUNGISSA
Luonnonvaraiset luontoalueet vaikuttavat terveyteen ja mielialaan tehokkaammin kuin rakennetut viheralueet. Lehtisaaren metsäiset alueet ovat sijainneet pitkälti samoilla paikoilla 1700-luvulta asti. Tämän aistii, kun saaren luonnossa kulkee; metsiköt ovat koko eteläisen Suomen mittakaavassa harvinaisen vanhoja ja monimuotoista.

MERI KAIKKIEN ULOTTUVILLA
Lehtisaari on yksi Helsingin ainutlaatuisimmista saarista. Merellisyys ei ole täyteen rakennettuja rantoja, vaan metsäpolkuja uimapaikoille. Jokainen asukas pääsee aistimaan saaren merellisyyttä kulkemalla saarta kiertäviä polkuja.

YHTEISÖLLINEN LEHTISAARI
Nykyisten lehtisaarelaisten kanssa asuinalueesta keskustellessa törmää uudestaan ja uudestaan
kuvaukseen siitä, miten rauhallinen, turvallinen ja viihtyisä tämä saari on. Lehtisaaren yhteisössä on ainutlaatuinen naapurihenki ja lapset voi huoletta päästä ulos leikkimään keskenään turvallisessa ympäristössä.

LEHTISAARI UUDISTUU
Lehtisaaren uudistuminen on alkanut 2010-luvulla ja alue tulee 2020-luvulla nousemaan uuteen kukoistukseen. Ensimmäisessä vaiheessa Lehtisaaren uutta kehitystä Kuusisaarentien varteen rakennettiin kerrostalo, jonka kivijalan liiketilaan avattiin ruokakauppa. Toiselle puolelle tietä nousi laadukkaita ja hillittyjä omakotitaloja. Seuraava vaihe Lehtisaaren uudistumisessa alkaa Lehtisaaren Terassin korttelin rakentumisesta. Tämän jälkeen on asemakaavan perusteella vuorossa Papinpöydänkujan lähistöllä sijaitsevan vanhan ostoskeskuksen purkaminen ja uusien asuinkerrostalojen rakentaminen sen tilalle. Talojen kivijalkoihin on kaavoitettu liiketilaa, joten alueen palvelut tulevat lisääntymään.
Koulut: Lapsiperheen näkökulmasta peruspalvelut ovat erinomaiset; aivan vierestä oman tien varresta löytyvät muun muassa päiväkoti, ala-asteen 1.-2. luokat, lasten leikkipuisto ja urheilukenttä. Loput ala-asteen luokat, yläaste ja lukio löytyvät Munkkiniemen puolelta.Lehtisaaren ala-aste (1-2. luokat), Munkkiniemessä luokat tästä eteenpäin, HSL:n koulukyyti pikkubussilla Lehtisaaresta Munkkiniemen ala-asteelle.

Liikenneyhteydet
Bussilinjat 510, 552 ja 108N kulkevat saaren halki, pysäkin ollessa noin 200 metrin päässä Terassista. Länsimetro on myös lähistöllä, Keilaniemen ja Aalto-yliopiston metroasemien ollessa lähimmät asemat. Pyöräillen olet Helsingin keskustassa vajaassa puolessa tunnissa. Saaren ympäri kiertävät lenkki- ja ulkoilupolut lähtevät takapihaltasi – samoja polkuja pääset myös lähiuimarannallesi. Keilaniemen metroasema n. 1,6 km, Aalto-yliopiston metroasema n. 2,2 km, Bussit 510, 552, 108N, HSL:n koulukyyti pikkubussilla Lehtisaaresta Munkkiniemen ala-asteelle.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Suoraan autohallista hissillä asuntoon ja autopaikoissa sähköauton latausmahdollisuus.
Pihan kuvaus
Pihasuunnittelun keskeisimmät lähtökohdat ovat ihmislähtöisyys ja ajattomuus, joista syntyy robusti, moni-ilmeinen ja runsaan vehreä ympäristö. Piha jakautuu selkeästi kahteen teemaan ja tasoon. Idea muotoutui luontevaksi lähtökohdaksi talon arkkitehtuurin kanssa ja seuraa sitä, miten tasot luonnostaan asettuvat maastoon. Yleisilme on rehevä – kasvillisuus ikään kuin syleilee korttelia. Intiimi ylätason pihaympäristö luo tunnelmaa terasseilla ja puutarhamaisilla istutuksilla. Myös leikkialue ja pergolarakenteen rajaamat yhteiset oleskelualueet sijaitsevat ylätasolla. Alataso on julkisempi saapumisalue, ja liittyy kiveyspintojen kautta suoraan pohjoispuolen katualueisiin. Alatason vehreät istutusalueet monilajisella puustollaan liittyvät ilmeeltään korttelin eteläpuolella olevaan metsärinteeseen.
Ranta
  • Yhteisranta
Tiedustelut
Kasimir Selenius, 050 585 8888, kasimir.selenius@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Lehtisaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kasimir Selenius

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, TEK / Etelä-Helsingin Kiinteistönvälitys

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.