Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]

Rivitalo | 4h + k + kph + wc + s + vh + var + parveke

Miniatontie 4 F, Soukka, Espoo

Hinta

397 000 €

Koko

98,5 m²

Vuosi

1982

Hyväkuntoinen ja viihtyisä rivitalokoti Espoon Soukanrannassa rauhallisella asuinalueella. Tämän kodin keskus on erittäin tilava ja valoisa olohuone, josta on käynti etelään avautuvalle, hiljattain rakennetulle terassille ja kauniisti kunnostetulle omalle piha-alueelle. Tyylikkäästi vastaremontoidussa, puoliavoimessa keittiössä on hyvin tilaa arkiruokailulle, ja olohuoneen puolella on ruokailutila isommille kattauksille. Yläkerrassa on kolme hyvänkokoista makuuhuonetta sekä sauna pesutiloineen, josta pääsee parvekkeelle vilvoittelemaan. Tässä taloyhtiössä on totuttu huolehtimaan talon kunnossapidosta ja pihan viihtyisyydestä. Tänä vuonna on peruskorjattu leikkipiha ja asennettu sähköautojen latausvalmius. Soukanrannan alueen suosiota selittävät mm. merentuntumassa kiertävät vehreät ulkoilureitit uimarantoineen ja venesatamineen. Lähellä sijaitsevista palveluista löytyy kaikkea mitä tarvitset: mm. Ostoskeskus Lippulaiva metroasemineen sekä erinomaiset urheilumahdollisuudet Espoonlahden urheilupuiston ympäristössä. Myös koulut ja päiväkodit löytyvät lähietäisyydeltä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80335568
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + wc + s + vh + var + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
98,5 m²
Kokonaispinta-ala
98,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1982
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan (1-2 kk)

Hinta

Myyntihinta

390 442,64 €

Velkaosuus

6 557,36 €

Velaton hinta

397 000,00 €

Neliöhinta

4 030,46 €/m²

Vastike

Hoitovastike

305,35 € / kk

Pääomavastike

103,43 € / kk

Erityisvastike

118,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

526,98 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

16,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 17 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA Welho Oy, 10M, Taloyhtiölaajakaista. Lisätietoja terassista: Terassi on rakennettu 2021 ja hyvässä kunnossa.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Keittiöremontin yhteydessä 2023 tehty asbestikartoitus. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, puu ja tiiliverhoilu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Asuinhuoneiden seinät maalattu 2020-2023, saniteettitilat kaakeloitu, saunassa puupaneelit. Pintamateriaalit (lattia): Huoneissa alakerrassa mosaiikkiparketti ja yläkerrassa laminaatti, keittiössä ja märkätiloissa laatat.
Keittiön kuvaus
Keittiössä kaapistot, laminaattityötasot, laatoitettu välitila ja astianpesukone uusittu 2023. Induktioliesi, uuni ja liesituuletin uusittu 2020. Lisäksi jääkaappi-pakastin (hankintavuosi ei tiedossa).
Kylpyhuoneen kuvaus
2011 remontoidussa kylpyhuoneessa suihkukaappi, pesuallas ja -kaapisto, peilikaappi, pesukoneliitäntä, wc-istuin ja bidee-suihku ja liinavaatekaapisto.
WC-tilojen kuvaus
2019 uusitussa wc:ssä pesuallas kaapistoineen, peili, wc-istuin ja bidee-suihku.
Saunan kuvaus
2011 remontoidussa saunassa sähkökiuas ja puupaneloidut seinät, ikkuna ja seinäpatteri.
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone, jossa on myös tilaa ruokailuryhmälle. Ikkunat avautuvat etelään ja omalle, hoidetulle piha-alueelle, jossa on oleskeluterassi.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme hyvänkokoista makuuhuonetta, jotka kaikki sijaitsevat yläkerrassa. Kahdesta makuuhuoneesta ikkunat etelään, yhdestä pohjoiseen.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Vaatehuone ja eteisessä ja makuuhuoneissa kaapistoja. Ulkovarasto sisäänkäynnin yhteydessä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Peter Johansson, peter.johansson@kiinteistotahkola.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pyörävarasto
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 48 Parkkipaikkoja: Autopaikkoja vuokrataan yksi paikka/huoneisto. Jos autopaikkoja on vuokraamatta, voi huoneistoa kohden varata toisen paikan, lisätietoja välittäjältä. Taloyhtiössä on sähköautojen latausvalmius, ja autopaikkoja vuokraavat asukkaat voivat halutessaan ostaa latauslaitteen.

Tehdyt remontit
2011: Vesikaton aluskatteen korjaukset räystäällä A-B-C-D talot, kylpyhuon. kokonaisvalt. korjaukset, pl. A5, D21, E23, F31, ja F32, jotka on tehty osakkaan toimesta aiemmin ja hallituksen hyväksymänä. Lattiakaivojen uusinta; 2012: Patteriverkoston vuodon korj. alaparkkipaikalla. IV-kanavien puhdistus, uusittiin huoltoluukkuja sekä A-, C- ja D-talojen iv-koneiden moottorit; 2013: Kylpyhuoneiden takuukorjaukset, kaukolämpölaitteisto uusittu, lämmitysverkoston perussäätö sekä venttiilien ja termostaattien uusiminen; 2015: Parkkipaikan aitojen ja jätekatoksen peruskorj.; 2016: Takaovien vaihto, kattojen puhd. ja käsittely, ositt. sadeveden ohjauksen parantaminen; 2017: Jätevesipumpun uusinta; 2019: Ikkunaremontti; 2020: Julkisivumaalaus., märkätilakorjaukset C15 ja D20, kuntoarvio. Kts. tarkemmin korjaushistoria: Tilinpäätös 2022.
Tulevat remontit
2022-2023: Rakennusten vierustojen kunnostus, sadevesien ohjauksien parantaminen, salaojien huuhtelu ja kunnostus tarvittavilta osin, pihapäällysteiden paikkakorjaukset, leikkialueiden kunnostaminen (toteutettu), sähköautoinfran rakentaminen (toteutettu).
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 05.05.2033
Tontin koko
11 265 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
AOR1 II Erillisten ja kytkettyjen pientalojen ja rivitalojen korttelialue
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Soukankumpu

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ostoskeskus Lippulaiva. Espoonlahden urheilupuistosta löytyvät uimahalli, urheiluhalli, jäähalli, kuntosaleja, katukoriskenttä, skeittipuisto sekä kenttiä moneen lajiin: jalkapalloon, jääkiekkoon, pesäpalloon, koripalloon ja yleisurheiluun. Klobbenin uimaranta, Hanikan luontopolku.
Koulut: Soukankoulu (alakoulu), Storängens skola (ala- ja yläkoulu), Espoonlahden koulu (yläkoulu) ja lukio.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja metroasema lähellä
Tiedustelut
Laura Paija, 040 900 3351 , laura.paija@leajakama.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Soukka, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laura Paija

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Suomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.