Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy

Mökki tai huvila | Oh + k + rt + 3mh + ph + s + 2wc + aula

Aitalammentie 22b, Rukatunturi, Kuusamo

Hinta

449 000 €

Koko

100,6 / 113,9 m²

Vuosi

2023

Olisiko tämä uniikki villa suositulta Rukanriutan alueelta sinun? Tämä laadukas ja tyylikkäästi laitettu uusi villa sijaitsee luonnonkauniilla ja halutulla Rukanriutan alueella, missä ulkoilureitit alkavat omasta pihapiiristä.
 Tämän modernin villan katseenvangitsijana toimii avoin yhteinen tila, jonka hulppea huonekorkeus ja isot ikkunat muodostavat näyttävän ja tunnelmallisen kokonaisuuden. Isoista ikkunoista sisään tulvivat auringonsäteet ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvat maisemat kehystävät tilaa kauniisti. Olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat avaran kokonaisuuden, jossa kelpaa viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Yhtenäinen avoin tila mahdollistaa kokkailun modernissa ja hyvin varustetussa keittiössä samalla perheen ja ystävien kanssa seurustellen. Upea musta keittiö laadukkailla kodinkoneilla täyttää varmasti vaativammankin kokkaajan kriteerit, integroitua viinikaappia unohtamatta. Käynti tunturiluonnon ympäröivälle parvekkeelle on yhteisistä tiloista, joten tunturin tunnelmasta pääsee nauttimaan helposti. Villan päämakuuhuone löytyy alakerrasta. Tilavasta makuuhuoneesta löytyy hyvin säilytystilaa sekä siitä on myös suora käynti pesuhuoneeseen. Upeat spa-henkiset pesutilat jatkavat luonnonläheistä värimaailmaa. Tunnelmallisen saunan lempeissä löylyissä kelpaa rentoutua päivän päätteeksi samalla tunturimaisemaa ihaillen saunan ikkunasta. Alakerrassa on lisäksi erillinen wc. 

 Yläkerrasta löytyy kaksi tilavaa makuuhuonetta säilytystilaa unohtamatta. Viihtyisästä aulatilasta yläkerrassa on moneksi. Se toimii rentouttavana tilana esimerkiksi lukuhetkille tai lasten omana oleskelutilana perheen kesken lomaillessa. Yläkerrassa on lisäksi erillinen wc, jossa on myös suihku. Villasta löytyy lisäksi kodinhoitohuone helpottamaan aktiivisen lomailijan vaatehuoltoa. Sisäänkäynnin yhteydessä on myös hyvin säilytystilaa ulkovaatteille, kuivauskaappi sekä tilaa välinehuoltoon. Samassa yhteydessä on myös suojaisa ja tunnelmallinen terassi, jossa kelpaakin rauhoittua samalla hiljaisuudesta nauttien. Tässä vapaa-ajan asunnossa kelpaa viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa lomaillen upeissa tunturimaisemissa. Sisustusmateriaaleiksi on valikoitunut kestäviä materiaaleja ja luonnonläheisiä sävyjä. Tilat on suunniteltu palvelemaan usean lomailijan tarpeita. Tämä loma-asunto huokuu laadukkuutta ja lämminhenkistä tunnelmaa. Kohde soveltuu erinomaisesti niin omaan kuin yrityksen käyttöön sekä myös laadukkaaksi vuokrakohteeksi. Erinomainen sijainti lähellä kaikkea on varmasti jokaisen lomailijan mieleen! Ota yhteyttä ja tutustutaan yhdessä tähän uniikkiin kohteeseen!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80336231
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh + k + rt + 3mh + ph + s + 2wc + aula
Huoneita
5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
100,6 m²
Muiden tilojen pinta-ala
13,3 m²
Kokonaispinta-ala
113,9 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Huoneistoala 100,6 m2 (huoneistoala) + varasto ja tekninentila 13,25m2 (kerrosala). Pinta-alat arkkitehdin piirrustuksista.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2023
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

449 000,00 €

Velaton hinta

449 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Rakennus on uusi, joten tarkkoja tietoja kustannuksista ei ole saatavilla. Sähkönkulutus arvio noin 10-12 000 kWh/v sis taloussähkön ja lämmityksen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerran viihtyisä aula tarjoaa mukavat puitteet esimerkiksi lukuhetkelle, tilava varasto/pukuhuone sijiatsee sisäänkäynnin yhteydessä, tästä tilasta löytyy mukavasti tilaa ulkoiluvaatteiden pukemiseen ja riisuuntumiseen, tilassa on myös kuivauskaappi.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Myydään kalustettuna ja varustettuna. Polttopuut eivät kuulu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (TV). Lisätietoja terassista: Katettu terassi sisäänkäynnin yhteydessä tarjoaa suojaisat oleskelutilat ulkona. Terassille myös mahdollista sijoittaa poreallas.
Tehdyt remontit
Rakennus on uusi, joten remonteille ei ole ollut tai ole tarvetta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Kohde on valmistunut 10/2023, sen jälkeen ollut viikko vuokrauksessa.
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 06.02.2033
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takkavaraus
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät pääosin puupaneelia, kosteissa tiloissa kaakelia. Pintamateriaalit (lattia): Lattiat pääosin vinyylilattioita, eteisessä ja kosteissa tiloissa laattalattia. Pintamateriaalit (katto): Katot puupaneelia.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Upea ja hyvin varusteltu musta keittiö tarjoaa hienot puiteet kokkailulle. Tämä keittiö on varustettu laadukkailla kodinkoneilla ja tyydyttää vaativammankin kotikokin tarpeet. Viininystäville keittiöstä löytyy myös integroitu viinikaappi.
Jääkaappipakastin, uuni, liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone ja keittiösaareke
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Puu
Kylpyhuoneen kuvaus
Spa-henkisten pesutilojen luonnonläheiset sävyt ovat saaneet inspiraation ympäröivästä luonnosta. Tilavat pesutilat yhdessä saunan kanssa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiselle ulkoilupäivän päätteeksi.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, suihkuseinä, pesukone, kuivausrumpu, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Loma-asunnossa on kaksi wc:tä, joista toinen sijaitsee alakerrassa ja toinen yläkerrassa. Yläkerran wc:ssä lisäksi suihku.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Upean tunnelmallinen sauna tarjoaa pehmeät löylyt aktiivisen päivän päätteeksi. Saunasta avautuu kauniit maisemat takapihan tunturiluontoon.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuone sijaitsee kylpyhuoneen yhteydessä. Tilavassa kodinhoitohuoneessa on mukavasti tilaa vaatehuollolle. Lisäksi sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee varasto/pukuhuone, josta löytyy säilytystilaa ulkoiluvaatteille, kuivauskaappi ja tilaa välineiden huoltamiseen.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukone, kuivausrumpu, pesukoneliitäntä, kuivauskaappi, lattialämmitys, lattiakaivo ja pyykkikaapit
Olohuoneen kuvaus
Upean korkea olohuone isoine ikkunoineen tarjoaa miellyttävät puitteet oleskelulle niin perheen kuin ystävienkin kesken. Olohuone sijaitsee yhdessä keittiön ja ruokailutilan kanssa muodostaen upean tilakokonaisuuden seurusteluun.
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Puu
Makuuhuoneiden kuvaus
Tässä tilavassa villassa on kolme makuuhuonetta, joista päämakuuhuone sijaitsee alakerrassa ja tästä makuuhuoneesta on myös suora käynti pesuhuoneeseen, arjen luksusta. Kaksi muuta tilavaa makuuhuonetta sijaitsee yläkerrassa. Makuuhuoneista löytyy nykyisellään petipaikat yhteensä seitsemälle henkilölle. Makuuhuoneissa on lisäksi mukavasti säilytystilaa kaappien muodossa.
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Puu
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin ulkovarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
305-416-66-41
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
971 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Upea tunturiluonnon ympäröimä tontti halutulla Rukanriutan alueella.
Rakennusoikeuden pinta-ala
150 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 400000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Oikeudet: 1) Yhteinen vesialue 305-416-876-4 Yhteinen vesialue, Osuuden suuruus: 0,000068 / 5,035200 2) Yhteinen maa-alue 305-416-878-1 Rukajärven jakokunta, Osuuden suuruus: 0,000068 / 3,184500 3) Yhteinen vesialue 305-876-1-0 Kuusamon kunnan kaikkien kylien yhteiset vesialueet (useassa kunnassa), Osuuden suuruus: 0,000068 / 103,604700 4) Yhteinen vesialue 305-876-1-1 Kitkajoen yhteinen vesialue, Rekisteröintipvm: 7.3.2014, Osuuden suuruus: 0,000068 / 103,604700
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus 150+T40 m2, rakennusoikeus on käytetty kokonaisuudessaan.
Kaavoitustiedot
Voimassa Rukan Asemakaava. Lisätietoja kaavasta Kuusamon kaupungilta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autokatos
Palvelut
Palvelut: Rukanportin palvelut (Sale, Alko, polttoaineen jakelupiste ja aktiviteettivuokraamot) sijaitsevat vain noin 1 km päässä, Rukankylän palvelut kauppoineen ja ravintoloineen sijaitsevat noin 2,5 km päässä. Hiihtoladulle ja ulkoilureitille hilpaiset ulko-ovelta muutamassa minuutissa ja rinteisiin pääset autolla tai Skibussilla muutamassa minuutissa.
Paikallistiedot: Tämä loma-asunto sijaitsee halutulla ja kauniilla Rukanriutan alueella, jossa ulkoilureitistöt alkavat lähestulkoon omalta ovelta. Aluetta ympäröi kaunis tunturiluonto.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, lentokenttä ja hyvät pyöräilytiet
Pihan kuvaus
Kauniisti ympäröivästä luonnosta inspiraation saanut piha-alue viimeistelee tämän upean kohteen.
Tiedustelut
Antti Suhonen, +358 40 753 5050, antti@kuurulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuusamo

Asuinalueena Rukatunturi, Kuusamo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Antti Suhonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Kuuru LKV Oy

Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Rukatunturintie 9,
93830 RUKATUNTURI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.