RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Maatila | 8 h, k, s + 2 h, kph

Leppälammentie 307, Röykkä, Nurmijärvi

Hinta

1 650 000 €

Tila

9,9 ha

Metsä

-

Ammattimaiseen toimintaan soveltuva hevostila. Tilalla on runsaasti mahdollisuuksia erilaisiin toimintoihin. Täyspitkä maneesi, iso ratsastuskenttä, Functional training kuntosali, joogasali, lampia, oma maastolenkki jne. Ison kone-/varastohallin toisessa päädyssä on reilusti lämpimiä tiloja vaikkapa eläinlääkärin vastaanottotiloiksi. Siellä on ollut vesikävelytyskone, jonka saa palautettua. Rakennuskanta on runsas, kaikki on hyvin hoidettua ja kunnossa. Tällä tilalla voi tehdä monimuotoista yritystoimintaa hevosten ja liikunnan ympärillä. Tilan päärakennuksen vanhin osa on rakennettu 1800-luvun puolella. Taloa on laajennettu ja modernisoitu paljon tällä vuosituhannella. Sovi oma esittelyaikasi ja käydään katsomassa tila!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80336573
Sijainti
Tyyppi
Maatila (kiinteistö)
Huoneistoselitelmä
8 h, k, s + 2 h, kph
Huoneita
Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
233 m²
Muiden tilojen pinta-ala
34 m²
Kokonaispinta-ala
267 m²
Tilan pinta-ala
9,9 ha
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Asuinkerrosten määrä
2
Vapautuminen
4 kk kaupoista tai sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

1 650 000,00 €

Velaton hinta

1 650 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

293,00 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

330,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kirjastohuoneet alakerrassa. Toisessa kirjastohuoneessa on pystyuuni. Lautalattiat.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Tallialue: Hevostalli 364 m2, 868 m3. Tallissa on 7 karsinaa, mahdollisuus lisätä 2 karsinaa (oleskelutilaan). Talli on remontoitu 2017. Karsinat uusittu (Röwer & Rüb). Tehty uudet kaadot ja kallistukset lattiaaan, katettu tiilillä, lattiakaivo. Sisäkatot ja villoitus uusittu. Asennettu ilmanvaihtolaite, palovaroitinjärjestelmä. Automaattijuotto, lämmin vesi, vesikarsina. Varustehuone, wc, kuivaushuone. Tallissa ilmalämpöpumppu. Voimavirta. Kassakaappi. Siirtotallit. Konehallin seinustalla on 3 kpl kolmen hevosen siirtotallia. Constall-siirtotallit, rakennettu betonialustalle, hirsirunko. Talleissa sähköt ja koneellinen poistoilma. Pihattorakennus. Tallialueella on runsaasti erilaisia ja -kokoisia sähköistettyjä tarhoja. Maneesi 20 x 60 m, 1604 m2, 8375 m3. Maneesissa on lämmin katsomo ja tekniikkahuone, jääkaappi. Estevarasto. Kastelujärjestelmä, vesi maneesin kulmalla olevasta lähdelammesta. Pohja kuitu + hiekka. Peilit. Oma sähkökeskus + sulut. Lain laajarunkoisten rakennusten rakenteellisen turvallisuuden arvioinnista 20.3.2015/300 mukainen tarkastus ja tarvittavat korjaustyöt tehty 2018. Kenttä 20 x 50 m, aidattu. Kivituhka, kumirouhe, hiekka. Tasainen. Kentällä kastelujärjestelmä, vesi lähdelammesta. Konehalli/lantala 2016, 568 m2, 3600 m3. Molemmin puolin hallia halliovet ja käyntiovet. Sisätilan korkaus 4750/7563/lantala yli 9 m. Teräsrunko, punamullattu puuvuoraus. Lämpimässä päädyssä konehalli. Säteilylämmitys, koneellinen poistoilma. Betonilattia, lattiakaivot (ei öljynerotusta). Vesi, lämminvesivaraaja 50 l. Kuivaushuone, lattialämmitys ja koneellinen poistoilma. Ilmalämpöpumppu. Voimavirta. Teollisuushyllykkö (trukki-), lämmin osastoitu varasto (palo-ovi ja kaksinkertaiset seinät). Kylmällä puolella varastotilaa heinille ja rehuille. Lantalan puoleisessa päädyssä lämmin tila (entinen vesikävelytystila), jossa lämmin vesi, lattiakaivo, ilmalämpöpumppu. Lantala 448 m3 (37 hevosta 12 kk). Ratsastuspolku, lähes 1 km lenkki tilan Vierelä alueella. Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Satelliittiantenni.
Tehdyt remontit
Maneesin katolle asennettu Nivos aurinkosähköjärjestelmä 35,6 kWp:
90 kpl xTrina 395 Wp monopaneelia,
invertteri Sungrow,
33 kWp peltikattomekaniikka.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Maalattava lähivuosina. Lisätietoja kunnosta: V. 2000: Asuntokaupan kkuntotarkastus RS-3 V. 2015: Yleinen palotarkastus V. 2018: Lain laajarunkoisten rakennusten rakenteellisen turvallisuuden arvioinnista (300/2015) mukainen tarkastus suoritettu ja sen mukaiset korjaustoimet tehty. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2000: Insinööritoimisto Raksystems Oy: Asuntokaupan kuntotarkastus RS-3. 2015: Keski-Uudenmaan palastuslaitos: Yleinen palotarkastus. 2018: VS-Welding Oy: Lain laajarunkoisten rakennusten rakenteellisen turvallisuuden arvioinnistanista (300/2015) mukainen tarkastus suoritettu ja sen mukaiset toimet on tehty.
Kuntotarkastus
Tehty 24.05.2000
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Myyjä tilaa energiatodistuksen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Sähköpatterilämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 290 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, oma aurinkosähkövoimala
Tulisija
Takka ja Ak pystyuuni, yk avotakka, k avotakka/leivinuuni kesäpellillä.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Oma porakaivo. Lisätietoja vesijohdosta: Porakaivon syvyys 87 m. Rakennettu 2001. Vettä ei ole tutkittu viime vuosina. Tilalla on kolme lähdelampea joista saa kasteluvettä. Veden laatu ja riittävyys: Vesi on riittänyt aina.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja Vanha osa hirsi tasakertaan.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Keittiössä leivinuuni/avotakka. Varustus: jääkaappi/pakastin (2015), liesikupu, astianpesukone (2015), kiinteät valaisimet. Liesi: Induktio, erillisuuni. Lattia: Laatta. Keittiön lattian alla on pieni kellari.
Jääkaappipakastin (2015), Leivinuuni/avotakka, astianpesukone (2015), liesituuletin ja liesi
Lattiamateriaalit: Laatta ja Lattian alla on pieni kellari.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: Wc-istuin, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto. Suihku kahdella sadetinsuihkulla, toimii myös höyrysaunana. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku (sadetinsuihku), peili, allaskaappi ja pesuallas
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Heti valmis -sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pesuhuoneen yhteydessä
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattiakaivo, pyykkikaapit, silityspöytä/taso ja lattialämmitys
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Lauta, laminaatti ja parketti
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Teräs
Kattomateriaalin kuvaus
Maalattu teräskatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nurmijärvi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
543-409-14-24, 543-409-5-70
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
9,8 ha
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Pikkutalolle on tehty maanvuokrasopimus 1.10.2016, pinta-ala 500 m2, vuosivuokra 1.000 euroa. Vuokrasopimusta ei ole kirjattu Maanmittauslaitoksen rekisteriin. Sopimus puretaan kaupan yhteydessä.
Tehokkuusluku
0.1
Rasitteet
Kiinnitykset: 0, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Osuus yhteysiin vesialueisiin: Sääksjärvi, Vihtijärvi, lammet Vierikka ja Lehmälampi.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Asemakaava-alueiden ulkopuolista rakentamista ohjaa Nurmijärven kunnan rakennusjärjestys. Rakennuspaikan enimmäiskerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta. Edellä oleva määräys ei koske maatalouden harjoittamista palvelevien talousrakennusten rakentamista. Ns. sivuasunnolla tarkoitetaan asuntoa, joka liittyy toiminnallisesti pääasuntoon. Rakennuspaikalle saa rakentaa sivuasunnon, jos rakennuspaikan koko on vähintään 5000 m2 (0,5 ha) ja sillä on ennestään vain yksi asunto. Edellytyksenä sivuasunnolle on, että se rakennetaan pääasunnon yhteyteen tai sen pihapiiriin siten, että rakennuksilla on yhteinen vesihuolto, tieliittymä, sisäänkäyntipiha ja piha-alue. Sivuasunnon ja pääasunnon tulee muodostaa kokonaisuus. Sivuasunto tulee suunnitella liikuntaesteettömäksi. Sivuasunto saa olla enintään yksikerroksinen ja kerrosala saa olla enintään 100 k-m2. Sivuasuntoa ei saa laajentaa 100 k-m2 suuremmaksi. Sivuasuntoon ei saa rakentaa kellarikerrosta. Rakennuspaikalle saa kokonaiskerrosalaan sisältyvänä rakentaa sen käyttötarkoitukseen liittyviä talousrakennuksia. Yksittäisen talousrakennuksen kerrosala saa olla enintään 100 k-m2. Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään neljä talousrakennusta. Talousrakennusten yhteenlaskettu kerrosala rakennuspaikalla saa olla enintään 250 k-m2. Rakennuspaikalle saa rakentaa samaan pihapiiriin asuinrakennuksen kanssa yhden erillisen, ullakottoman, 1-kerroksisen saunarakennuksen, jonka kerrosala on enintään 30 k-m2. Edellä oleva määräys ei koske maatalouden harjoittamista palvelevien talousrakennusten rakentamista.
Kaavoitustiedot
Lehtilä, osayleiskaava AM ja M. AM: Maatilojen talouskeskusten alue. Alue on tarkoitettu maatilojen talouskeskuksia varten. Alueelle voidaan rakentaa maatilojen asuin- ja talousrakennuksia. Alueelle voidaan rakentaa lisäksi asumiseen liitttyviä ympäristöä häiritsemättömiä pienteollieuus- ja työtiloja. M: Maa- ja metsätalousvaltainen alue. Alue on tarkoitettu maa- ja metsätaloutta ja siihen liittyvää rakentamista varten. Aluetta voidaan käyttää myös haja-asutusluonteiseen rakentamiseen sekä ulkoilu- ja virkistystarkoituksiin ns. jokamiehenoikeuden nojalla pääsääntöistä käyttötarkoitusta vaikeuttamatta. Vierelä, yleiskaava M1: Alue on tarkoitettu pääasiassaa maa- ja metsätaloutta ja siihen liittyvää ja sen jatkuvuuden kannalta tärkeää rakentamista varten. Alueelle voidaan rakentaa lisäksi haja-asutusmaisesti pientaloja ja asumiseen liittyviä ympäristöä häiritsemättömiä pienteollisuus- ja työtiloja. Uuden rakennuspaikan tulee olla vähintään 5.000 m2:n suuruinen. Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden enintään kaksikerroksisen asuinrakennuksen. Maatalouteen liittyen rakennuspaikalle voidaan sijoittaa kaksi erillistä asuinrakennusta. Asuinrakennukseen saa sijoittaa pääsääntöisesti yhden asunnon. Rakennuspaikan ollessa yli 10.000 m2 voi asuinrakennukseen sijoittaa erityisistä syistä enintään kaksi asuntoa. ¨
Ranta
  • Rannan tyyppi: Lampi
Tiedustelut
Mia Fortelius, 050 565 8850, mia.fortelius@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nurmijärvi

Asuinalueena Röykkä, Nurmijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mia Fortelius

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.