Omakotitalo | 4h + k + et

Leskenkuja 22, Perniö, Salo

Hinta

59 000 €

Koko

74 / 82 m²

Vuosi

1956

Omalla 2400 m2 puutarhatontilla sijaitseva rintamamiestalo, joka rajoittuu lännessä Perniönjoen joenrantapuistoon. Rakennuksen huonetilat ovat kahdessa kerroksessa. Lisäksi kellarikerroksessa on pesutila ja varastotilaa. Talon keittiössä on puuliesi ja makuuhuoneessa vuolukivitakka. Yläkerran makuuhuoneessa on pystyuuni ja kellarissa kamina. Piha-alueella on varastorakennus ja pieni kasvihuone. Rauhallisella Leskenkujalla ei ole läpikulkuliikennettä ja kohteesta on kävelymatka kouluihin ja Perniön keskustan palveluihin. Kohde vaatii korjausta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80337384
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + et
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74 m²
Muiden tilojen pinta-ala
8 m²
Kokonaispinta-ala
82 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ilmoitetut pinta-alat ovat kahden asuinkerroksen pinta-aloja. Lisäksi kellarikerroksessa on pesutila, keskeneräinen saunatila ja varastotilaa. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1956
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan, tarvittaessa melko nopeastikin

Hinta

Myyntihinta

59 000,00 €

Velaton hinta

59 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

156,23 € / vuosi

Tilojen kuvaus
Kylmä kuistitila. Yläkerrassa on pieni aula, josta on kulku läpi talon olevaan harjakaton lappeen alla olevaan kylmään varastotilaan. Kellarissa on osittain kesken oleva takkahuone, jossa on kamina. Kellarissa on avointa tilaa sekä varastohuoneita. Suurimmassa varastotilasta on pihalle johtavat pariovet. Kellaritilojen lattiat on osittain laatoitettu ja seinät osittain paneloitu. Muilta osin kellaritilan pinnat ovat betonia.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kaulusteiden jäämisestä taloon voidaan hyvin neuvotella.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Kellariportaikosta on kulku terassille/kesähuoneeseen. Tilassa on valokate ja kulku pihalle. Tila on kylmä.
Tehdyt remontit
Kohde on todennäköisesti laajennettu kylmäkuistilla, ajankohdasta ei ole tietoa. Lämminvesivaraaja valmistettu 1992. Todennäköisesti vesijohtoputket uusittu samaan aikaan tai myöhemmin. Ikkunat ovat pääosin uusittu, todennäköisesti 1995-2005 välisenä aikana. Vuonna 2011 sattuneen tulvavahingon myötä, jossa vesi nousi talon kellariin. Kellari on kuivatettu ja rakenteita on purettu. Tämän jälkeen on aloitettu kellarin seinien saneeraus, joka on osittain kesken. Perniönjokea on levennetty vuosina 2022-2023.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Vanha tiilikatto, jonka kunto tulee tarkemmin tutkia. Lisätietoja kunnosta: Kiinteistöväittäjältä voi tilata kuntotarkastusraportin tutustuttavaksi. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kohteesta on laadittu kuntotarkastusraportti.
Kuntotarkastus
Tehty 11.10.2023
Energialuokka
  • G (2018)
  • Energialuokka: G2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 13.10.2033
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Puuliesi, vuolukivitakka, pystyuuni, kamina ja sähköpatterit. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu
Tulisija
Varaava takka ja vuolukivitakka, pystyuuni, puuliesi ja kamina
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan vesi.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiössä on hyvin kaappitilaa. Työtasojen välitila on laatoitettu. Puulieden alustan ja edustan lattia on laatoitettu.
Uuni, liesi, astianpesukone, jääkaappipakastin ja puuliesi
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Maali ja laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutila on talon kellarikerroksessa. Tilassa on suihku . Pesuhuoneen vieressä saunatila, jonka rakentaminen on kesken.
Seinämateriaali: Puupaneeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc on talon 1. kerroksessa. Takaseinällä on erillinen kaapisto.
Seinämateriaalit: Maali ja Puupaneeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Saunalle on paikka pesuhuoneen vieressä.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa olohuone
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Yksi makuuhuone 1. kerroksessa ja kaksi makuuhuonetta 2. kerroksessa. 1. kerroksen makuuhuoneen lattiassa on muovimatto ja seinät on tapetoitu. Oven kummallakin puolella on kaappi. Lisäksi makuuhuoneessa vuolukivitakka. 2. kerroksen makuuhuoneiden lattiassa on muovimatto ja seinissä puolipaneeli ja tapetti. Huoneissa on paneelikatto. Kummassakin yläkerran makuuhuoneessa on kaapistot/komerot. Toisessa yläkerran makuuhuoneista on pystyuuni.
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Puolipaneeli ja tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto, kaapistot ja ullakko. Lisätietoja säilytystiloista: Pihalla on erillinen talousrakennus. 2. kerroksessa on läpi talon oleva matala harjakaton lappeen alla oleva kylmä varastotila. Kellarissa on runsaasti varastotilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
734-619-15-6
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 400 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Piha-alueella on vähän puustoa ja nurmikenttää. Lännessä tonttialue rajoittuu joenvarsipuistoon ja jonka vieressä on Perniönjoki
Rakennusoikeuden pinta-ala
480 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kiinnitykset: 110400
Kaavoitustiedot
Omakotirakennusten ja muiden enintään kahden perheen talojen korttelialue AO-1
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Lämmittämätön talousrakennus ja pieni kasvihuone.
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Perniön keskustan palvelut ovat kaikki n. 1 km säteellä. Perniön keskustassa on mm. S-Market, K-Supermarket, erikoisliikkeitä, kirjasto, apteekki jne. Perniön liikuntakeskukseen mm. liikuntahalli, kuntosali, jalkapallo- ja tenniskentät sekä valaistu liikuntareitti ja hiihtoladut on matkaa n. 1,1 km.
Paikallistiedot: Kohde sijaitsee hyvällä paikalla päättyvällä kadulla lähellä Perniön keskustan palveluita. Salon kaupunki on panostanut Perniöön rakennuttamalla melko uuden Lampolan päiväkodin ja uuden, v. 2022 valmistuneen alakoulun. Perniöstä on Salon keskustaan matkaa n. 23 km ja Tammissaareen n. 35 km. Salon keskustasta on hyvät julkiset yhteydet mm. Helsinkiin ja Turkuun. Suureen suosion saavuttaneeseen Mathildedal-Teijo ruukkialueeseen on n. 20 min ajomatka. Särkisalossa oleviin venesatamiin on matkaa n. 17 km.
Koulut: Yläkouluun ja lukioon on n. 600 m ja alakouluun n. 1 km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Pihan kuvaus
Tasaisella pihalla on nurmialuetta ja puita. Pihalla on erillinen varastorakennus sekä pieni kasvihuone. Tontti rajoittuu lännessä joen rannassa olevaan Salon kaupungin puistoalueeseen ja pohjoisessa kuusiaitaan.
Tiedustelut
Toni Tammi, 0400 740 404, toni.tammi@tt-valitys.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Perniö, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Toni Tammi

Yrittäjä

TT-Välitys Oy

SKVL jäsenyritys

Haarlantie 4,
25500 Perniö

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.