RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Kerrostalo | 3h + avok + kph + vh + sauna + ransk. parveke

Ruoholahdenkatu 4 A, Kamppi, Helsinki

Hinta

598 000 €

Koko

73 m²

Vuosi

2016

Upea, uudenveroinen saunallinen asunto, lähes täydellisellä pohjalla ja oikeasti laadukkailla vaaleilla materiaaleilla, tasokkaassa, vuonna 2016 uudiskohteena myydyssä yhtiössä. Rauhallisen huoneiston puistonäkymät ja ranskalainen parveke antavat lounaaseen, kesäisen auringonlaskun suuntaan. Asunnon tällä puolella sijaitsevat suurella liukuovikaapistolla varustettu makuuhuone, sopusuhtaisen kokoinen olohuone sekä italialaisen Aran kalustein varustetun avokeittiön kvartsitasot ja Mielen kodinkoneet saavat siis kesällä nauttia laskevan auringon kullankeltaisista säteistä ja niiden heijastuksista, jotka hyväilevät miellyttävästi huoneiston skandinaavisen vaalea sävymaailmaa. Keskellä läpitalon huoneistoa sijaitsee huoneiston eri siipiä tyylikkäästi erilleen jakava eteinen, valtavine liukuovikaapistoineen sekä pesutornilla kalustettu kylpyhuone ja laadukkaalla IKI-kiukaalla varustettu tunnelmallinen sauna. Pihan puolen siivessä on kätevä vaatehuone ja erityisen rauhallinen, nimenomaan omassa siivessään sijaitseva makuuhuone. Huoneisto on varustettu viilennyksellä. Yhtiöstä löytyy tasokas kuntosali, isoin ikkunoin sisäpihalle, kaksi tilavaa saunaosastoa, ilmainen pesutupa neljine kuivaushuoneineen, kaksi suurta pyöräkellaria sekä lastenvaunuvarasto. Asunnon yhteydessä on myynnissä autohallipaikka sähkölataumahdollisuudella, suoralla hissiyhteydellä myytävään huoneistoon, hintaan 60 000 euroa. Asunnon sijainti on uskomaton, Kampin keskus on sen lähikauppa, lähipalvelut ja aktiviteetit eivät Suomessa voisi olla paremmat. Myös esimerkiksi Hietalahden uimaranta ja lenkkimaastot ovat kivenheiton päässä. Huoneisto myydään yksityisesittelyin. Ensimmäiset esittelyt tiistaina 16.1. Ystävällisin terveisin Med vänliga hälsningar Yours sincerely Kasimir Selenius tj, yrittäjä LKV, TeK Etelä-Helsingin Kiinteistönvälitys 050 585 8888 | kasimir.selenius@remax.fi Kasimir - huoneistojen vuosimyynti parhaimmillaan noin 45 miljoonaa euroa - mahdollisesti välittäjien Suomen ennätys.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80340269
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + avok + kph + vh + sauna + ransk. parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
73 m²
Kokonaispinta-ala
73 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/7
Rakennusvuosi
2016
Vapautuminen
1-3 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

598 000,00 €

Velaton hinta

598 000,00 €

Neliöhinta

8 191,78 €/m²

Vastike

Hoitovastike

416,10 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

416,10 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 29 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Hallituksella valtuudet tarvittaessa periä tai olla perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaavat ylimääräiset hoitovastikkeet. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Maalatut Pintamateriaalit (lattia): Timberwisen lankkuparketti
Keittiön kuvaus
Mielen kodinkoneet, Aran keittiö, integroidut jääkaappi ja pakastin, astianpesukone sekä mikroaaltouuni ja liesituuletin. Induktioliesi ja erillisuuni. Taso kvartsikiveä. Välitila laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukone (melkein uusi), kuivausrumpu (melkein uusi), lattialämmitys, peili, pesuallas, allaskaappi ja bidee-suihku
Saunan kuvaus
Iki-kiuas
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone. Lisätietoja säilytystiloista: Valtava liukuovikaapisto eteisessä, toisessa makuuhuoneessa liukuovikaapisto (vaatehuoneettomassa).
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
091-004-0156-0002-7
Isännöitsijän yhteystiedot
Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy, Marko Haikonen, marko.haikonen@hsi.fi, 0408386888
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Kaksi suurta saunatilaa ja hyvin varusteltu maksuton kuntosali sisäpihanäkymin. Maksuton pesutupa ja neljä kuivaushuonetta. Irtaimistovarastot, monitoimitila, polkupyörävarastot, ulkoiluvälinevarasto ja väestönsuojat. Viilennys, koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä. Kaapeli-tv ja taloyhtiölaajakaista (DNA) . Taloyhtiön lisätiedot: Talo on saneerattu kokonaan ja otettu asuinkäyttöön 09/2016. Talo on alunperin 1963 valmistunut 7. kerroksinen liike- ja toimistorakennus. Vastuu osakkeenomistajien jälkikäteen huoneistoon tai sen ulkopuolelle rakentamien laitteiden ja rakenteiden kunnossapidosta sekä niistä aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle. Taloyhtiön kiinnitykset: 8 190 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 19 Parkkipaikkoja: Autohallissa 19 kpl autopaikkoja (joista yksi ns. pienautopaikka) ja 6 kpl moottoripyöräpaikkoja, kaikki paikat osakasomistuksessa.

Tehdyt remontit
2016 Kiinteistö on muutettu toimistorakennuksesta asuinrakennukseksi.
2017-2022 Laajoja takuukorjauksia
2021 Sähköautojen latausvalmiuden rakentaminen kaikille osakaspaikoille
2022 Ovipuhelinjärjestelmän uusiminen
Tulevat remontit
2026 Väestösuojan määräaikaistarkastus
2026 Ilmanvaihdon nuohous ja säätö
2026 Kiinteistön kuntoarvio

Varsinainen yhtiökokous päätti 15.5.2023 valvontakameroiden asentamisesta yleisten tilojen reiteille, joista voi kuljettaa tavaraa ulos, hallituksen erikseen päättämällä tavalla. Hankeen kustannusarvioksi hyväksyttiin enintään 10 000 euroa. Hanke rahoitetaan hoitovastikeylijäämästä.
Energialuokka
D (2013), Energialuokka: D2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 01.08.2026
Tontin koko
1 326 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Park

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Myynnissä myös autohallipaikka hintaan 60 000 euroa, sähköauton latausmahdollisuudella, omilla osakkeilla. Autohallipaikan vastike 22,80 €/kk. Vastuu kaikista sähköauton lataamisesta aiheutuvista kustannuksista kuuluu latauspaikkaa käyttävälle osakkeenomistajalle. Osakkeenomistaja vastaa mittausperusteisesti kulutetun lataussähkön kustannuksista.
Pihan kuvaus
Kodikkaat pöytäryhmät
Tiedustelut
Kasimir Selenius, 050 585 8888, kasimir.selenius@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kamppi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kasimir Selenius

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, TEK / Etelä-Helsingin Kiinteistönvälitys

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.