Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]

Erillistalo | 7h + k + s / 4 Mh + k + khh + Oh + takkahuone + sauna + 3wc + harrastetila + lämmin autotalli

Vanha Hommaksentie 11 D, KIRKKONUMMI

Hinta

449 000 €

Koko

175 / 217 m²

Vuosi

1966

60-luvun charmia putkiremontoidussa maalämpötalossa! Tervetuloa Kirkkonummen Luomaan, suositulle alueelle, jonka idyllisten omakotitalojen keskellä sijaitsee tämä valoisa ja huolella pidetty tiilitalo. Vuonna 1966 rakennettu yksikerroksinen TOUKOLA oli oman aikansa tyyppitalo. Asut täällä kuin omakotitalossa, mutta kuitenkin As Oy:ssä, jossa mm. lumityöt hoituvat huoltoyhtiön voimin. Maalämmön ansiosta edulliset asumiskustannukset! Maaliskuussa 2024 toteutettu viemärien sukitus tuo lisäksi huoletonta asumista moneksi kymmeneksi vuodeksi lisää. Kustannuksista vastaa myyjä. Tämä nykyisin neljän makuuhuoneen koti valloittaa asukkaansa avaruudellaan ja runsaalla luonnonvalollaan, joka tulvii suurista ikkunoista sisään. Kun astut sisään tunnet sen harmonisen tunnelman ja kutsuvan lämmön. Vuosien varrella taloa on kohdeltu arvostavasti ja se on saanut mm. taloudellisen maalämmön. Tämä koti on täydellinen paikka perheelle, joka arvostaa omaa rauhaa, mutta haluaa olla silti lähellä kaikkia palveluita. Kirkkonummi, kauniine järvineen ja metsineen, tarjoaa loistavat puitteet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Alueella on hyvät kulkuyhteydet niin omalla autolla kuin julkisillakin, joten päivittäiset työ- tai koulumatkat sujuvat vaivattomasti. Tämä suosittu asuinalue on myös tunnettu rauhallisuudestaan, mutta samalla kivenheiton päässä ovat kaikki tarvittavat palvelut, kuten kaupat, koulut ja päiväkodit. Tämä talo on ainutlaatuista retrotunnelmaa henkivä Design- koti, jossa perhe-elämä on parhaimmillaan. Sijainti taloyhtiössä takaa rauhaisan olemisen, ilman ohikulkijoita. Lisätietoja ja yksityisesittelyt: 0400 400 603 ja hanna.donner@leajakama.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80340745
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7h + k + s / 4 Mh + k + khh + Oh + takkahuone + sauna + 3wc + harrastetila + lämmin autotalli
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
175 m²
Muiden tilojen pinta-ala
42 m²
Kokonaispinta-ala
217 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Rakennusta on laajennettu useassa otteessa ja mm. Yhtiöjärjestyksessä ja isännöitsijäntodistuksessa on alkuperäinen aravarahoituksen mahdollistanut maksimi, 119 m2. Sen jälkeen on rakennusta laajennettu ja tehty kellariin matala harrastetila. Laajennuksen lopputarkastusraportteja löydy. Standardin SFS 5139 mukainen pinta-ala n.200m2- ei tarkistusmitattu. Huoneistotietotulosteen mukaan 202m2 / 7h+k+s Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu. Talon muut tilat ovat kellarissa sijaitseva harrastetila ja lämmin ikkunallinen autotalli. Asunnon hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1966
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

449 000,00 €

Velaton hinta

449 000,00 €

Neliöhinta

2 565,71 €/m²

Vastike

Hoitovastike

180,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

330,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 30€ Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Muu vastike: 150 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Vastike on maalämmöstä aiheutuva kulutusarvioennakko, joka tarkennetaan todellisen kulutuksen mukaan. Lisätietoja maksuista: Käyttösähkökustannus tässä talossa noin 6750 kWh/ vuosi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Alakertaan rakennettu itsenäinen varastohuone, jonne käynti ulkoa. Tilassa myös minikeittiö/vesipiste. Naapuri mm. tehnyt tänne asuinkerroksesta portaat ja yhdistänyt siten asuntoon.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Yhteisantenni). Lisätietoja terassista: Kapea terassi kiertää taloa sisäpihalla ja kaidetta päivittämällä ja terassia laajentamalla saa aikaiseksi mahtavan kesäkeitaan sisäpihalle.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Kuntotutkimus tehty ja raportti saatavissa välittäjältä. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Suoritettiin 14.1. 2024 pintojen avauksia autotallissa, jotta poissuljettiin valesokkeliongelma.
Kuntotarkastus
Tehty 03.01.2024
Asbestikartoitus
  • C-talon kylmiön bitumieristys tutkittu.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Kivi.
Jääkaappi, erillinen pakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Laatta
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Saunan yhteydessä remontoitu Spa-osasto, jossa kaksi suihkua ja ylellinen amme. Puulämmitteisen saunan avaruus syntyy puolittaisista lasiseinistä pesutilaan ja ikkunoista ulos. Erillinen WC ja pukuhuonetila saunan yhteydessä ja tunnelmallinen takkahuone heti Spa-osaston ulkopuolella. Tässä voi nähdä mielen kevenevän ja kropan rentoutuvan..
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Kuivausrumpu, pesukone, pesukoneliitäntä, pesuallas, pyyhekuivain / seinäpatteri ja pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Huikean kokoinen ( yli 30m2) olohuone, jossa ajalle tyypillinen, graafisen ulkomuodon omaava avotakka ( toiminta tarkistettava). Isot katosta lähes lattiaan ulottuvat ikkunat tuovat esteettömän valon sisään. Katto ajalle tyypillistä apassi-puuta. Moderni sisustaja voi nähdä tilassa ison kulmasohvan, joka kerää perheen yhteen iltaisin, jonka lämpimänä loimottava takkatuli houkuttelee istumaan Lounge-tuoleille ja nauttimaan takan lämmöstä..
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Alunperin sisääntulossa ollut 3 samankokoista erillistä pienempää makuuhuonetta, joista kaksi yhdistetty yhdeksi isoksi ja yhdestä oviaukko käännetty kohti olohuonetta. Mahdollista siis rakentaa väliseinä takaisin ja saada siten asuntoon yhteensä 4 pientä makuuhuonetta ja päämakuuhuone.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
257-404-3-26
Isännöitsijän yhteystiedot
Osakas, talo C, Robin Bergholm, robin.bergholm@nordea.com, 050-3752670
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Tekninen tila ja varasto. Yhteisellä pihalla pyykinkuivausteline. Yhteinen ruohonleikkuri. Taloyhtiön kiinnitykset: 150 182 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Yhteisellä pihalla autopaikkoja.

Tehdyt remontit
Suihkutila ja saunaosasto uusittu 90-luvulla, samoin keittiö. Myös alkuperäinen kylmiö poistettu ja asennettu kaakelitakka saunan yhteyteen.

Maaliskuussa 2024 toteutettu viemärien sukitus, jolla on pidennetty putkien käyttöikää 30 vuotta. Toteutuneista kustannuksista ( 20.000€) vastaa myyjä.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
7 900 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava ( ohjeellinen tonttijako) 13.8.1992 Yleiskaava ( 257-3486) voimaantulo 8.12.2023 Tontti Männistö/1233 ja sillä olevat rakennukset omaavat maisemallisen ja rakennushistoriallisen arvon ja niiden ulkopuoli on määrätty säilytettäväksi merkinnällä SR-1233 : Vanhan Hommaksentien varteen sijoittuva neljän 1960-luvun arkkitehtuuria edustavan tiiliverhoillun pientalon muodostama eheä ja ilmeeltään alkuperäisenä säilynyt ryhmä. Maisemallinen ja kulttuurihistoriallinen arvo. Rakennusta ei saa purkaa. Korjaus- ja muutostöiden on oltava sellaisia, että rakennuksen rakennustaiteellisia ja tyylillisiä arvoja ei hävitetä. Muutoksista on pyydettävä museoviraston lausunto.

As Oy Nallikallio

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Lähistöllä on runsaasti kauppoja, ravintoloita ja liikuntapalveluita mm. Joo.Arena, Masalan kuplahalli ja Masalan Urheilupuisto.
Kirkkonummen kunnalla on Masalassa useita kehityshankkeita joiden seurauksena koko Masalantien ympäristö muuttuu nykyisestä huomattavasti. Rakentamisen tavoitteena on laadukas, tyylikäs, kestävä ja viihtyisä taajama. Johtotähtenä kulkevat Masalan omat ominaispiirteet ja Masalantien Kuninkaantie-status.
Paikallistiedot: Luoma on kylä Espoonlahden pohjukassa, Kirkkonummen itäosassa, Masalan posti- ja palvelualueella. Vanha kantaväestö on ruotsinkielistä, mutta uudemmat tulijat ovat suomenkielisiä. Maisema on Luomassa maaseutumaista.
Koulut: Alueella sijaitsee mm. Masalan koulu, Bobäck skola. Lisää suomenkielisiä ja ruotsinkielisiä kouluja löytyy parin junapysäkin päässä Kirkkonummen keskustassa.

Liikenneyhteydet
Juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Masalan juna-asema alle 2 km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Pihalla ilmaisia autopaikkoja.
Pihan kuvaus
Iso oma piha-alue, vaikka keittiöpuutarhalle sisäpihalla. Etupihalla luonnonmukaista metsää. Talo sijaitsee yhtiön kauimmaisessa nurkassa, joten läpikulkua ei ole ja tunne on kuin asuisit omakotitalossa. Sisäpiha on lämmin ja suojainen Atrium-tyylinen piha, jonne aurinko paistaa lähes koko päivän ja josta voi ihailla auringonlaskutkin, kun piha sijaitsee muuta maastoa ylempänä.
Tiedustelut
Hanna Donner, +358 400 400603, hanna.donner@leajakama.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hanna Donner

Kiinteistönvälittäjä, LKV, sisustussuunnittelija

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Suomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.