Solid House Helsinki Oy,  Espoo
Solid House Helsinki Oy,  Espoo

Kerrostalo | 3h, k, 2xkph, s, lasitettu parveke

Piispanportti 9 A, Olari, Piispanpuisto, Matinkylä, Espoo

Hinta

629 000 €

Koko

97 m²

Vuosi

2021

Laadukas upea kaupunkikoti Espoon parhaiden palvelujen äärellä! Upea, vuonna 2021 valmistunut koti, jossa kauttaaltaan laadukas ja harmoninen tunnelma. Suuri olohuone on isojen kahteen suuntaan antavien ikkunoiden ansiosta huikean valoisa ja kaunis tumma keittiö suurine saarekkeineen korostaa hienosti olohuoneen ja ruokailutilan ylellistä ilmapiiriä. Tämän kauniin kodin sisustus- ja materiaaliratkaisuissa on useita selvästi perustasoa laadukkaampia ja esteettisempiä ratkaisuja, joista vaikuttavimpina mainittakoon olohuoneen upea korkeakiiltoinen akustoiva strech-katto, laadukas valaistus sekä merkittävä pohjaratkaisun muutos, jossa sekä olohuonetta, että päämakuuhuonetta on suurennettu yksi makuuhuone poistamalla. Erinomaisen toimiva pohjaratkaisu erottaa luontevasti kodin julkisemman ja yksityisemmän tilan toisistaan, kun suurennettu päämakuuhuone sijaitsee kodin takaosassa ja sen välittämässä läheisyydessä on kodin toinen kaunis kylpyhuone sekä upeasti säilytystilaa vaatehuoneessa ja näyttävällä peililiukuovella varustetussa käytäväkaapistossa. Oleskelutiloista puolestaan on käynti tilavaan pääkylpyhuoneeseen, jossa on modernilla pilarikiukaalla ja vastakkaisilla lauteilla varustettu sauna, sekä kaunis ja käytännöllinen kodinhoitotila. Sisäänkäynnin läheisyydessä omassa rauhassaan on kodin toinen, valtavalla ikkunalla varustettu makuuhuone. Tälläkin makuuhuoneella on oma vaatehuone, sekä vieressä erillinen wc. Olohuoneen jatkeena on suuri lasitettu parveke ja parvekkeelta on käynti omaa yksityiseen varastoon. Säilytystilaa on tämän lisäksi myös taloyhtiön tiloissa sijaitsevassa tavanomaisessa irtaimistovarastossa. Modernissa ja laadukas Piispanportin Helmi sijaitsee omalla tontillaan ja on rakennettu naapureitaan laadukkaammaksi, esimerkiksi kotien lämmönjako on toteutettu asumismukavuutta lisäävällä vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yhdessä naapuriyhtiön kanssa käytössäsi on upeat yleiset tilat kuten edullinen sauna, kuntosali, pesutupa sekä viihtyisä kerhohuone. Korttelin viihtyisät aidatut sisäpihat ovat pian valmiit, muodostaen monimuotoisen ja käyttöisen, esteettisestikin toimivan kokonaisuuden. Kellarikerroksessa sijaitsee autohalli, jossa on autohallipaikkoja erillisellä osakkeilla, kysy lisää välittäjältä. Koti sijaitsee Piispankylässä, eli länsiväylän tuntumassa aivan Olarin ja Matinkylän rajalla. Naapurustossa sijaitsevat sekä Espoon paras kauppakeskus Iso Omena metropysäkkeineen, että lähikauppoina Länsikeskus ja Olarin Prisma. Tästä eivät siis palvelut ja yhteydet Espoossa parane! Tervetuloa ihastumaan tähän upean tunnelmalliseen kotiin, varaa oma esittelyaikasi! ________________________________ SOLID HOUSE HELSINKI OY, Espoo Hilkka Laakso Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, Partner 040 579 3303 hilkka@solidhouse.fi facebook: Hilkka Laakso LKV instagram Hilkka Laakso LKV www.solidhouse.fi/hilkka-laakso _____________________________

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80340816
Sijainti
  • Espoo Olari Piispanpuisto, Matinkylä
  • Piispanportti 9 A, 02200
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, 2xkph, s, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
97 m²
Kokonaispinta-ala
97 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Asunto 97m2, varasto 2,5m2.
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
2021
Vapautuminen
Sovittavissa

Hinta

Myyntihinta

629 000,00 €

Velaton hinta

629 000,00 €

Neliöhinta

6 484,54 €/m²

Vastike

Hoitovastike

397,70 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

397,70 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesimaksu on ennakko, tasaus kulutuksen mukaan lämmin vesi 8,29e/m3, kylmä 3,77e/m3.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, kaapistot.
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: Elisa, 10 Mbit/s internetyhteys. Lisänopeutta voi halutessaan tilata lisähintaisena palveluna, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät maalattu. Pintamateriaalit (lattia): Asuinhuoneiden lattiat Shade tammi Cotton White parketti, 2-sauvainen. Pintamateriaalit (katto): Olohuoneessa alaslaskettu akustoiva katto pingoitetulla stretch-kankaalla.
Keittiön kuvaus
Puustelli keittiö, hana Oras Vega, kodinkoneet Siemens: Integroitu jääkaappi, integroitu pakastinkaappi, induktioliesi, erillisuuni, integroitu mikro ja integroitu astianpesukone. Tasot laminaattia, välitila levyä, led-valaistus.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kodissa kaksi kylpyhuonetta. Seinät ja lattiat Pukkila laattaa, kääntyvät suihkuseinät. Peilikaappi, allas ja allaskaappi, taso, hanat Oras, Wc-istuin Ido. Saunaosaston yhteydessä myös kodinhoitotila, jossa allas, peilikaappi, taso ja kaapit, pesukoneventtiili ja tilaa myös kuivausrummulle.
WC-tilojen kuvaus
Erillisessä vessassa lattia ja seinät Pukkila laattaa. Toisessa kylpyhuoneessa myös wc-istuin.
Saunan kuvaus
Omassa saunassa Harvia pilarikiuas, vastakkaiset lauteet ja lasiovi. Taloyhtiössä sauna, jonka käyttökorvaus 4e/tunti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alkueräisessä pohjapiirustuksessa kolme makuuhuonetta, joka toteutettavissa väliseiniä muuttamalla.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kylmä ulkovarasto, häkkivarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Virta Isännöinti Oy, Janne Vuorela, janne.vuorela@virtaisannointi.fi, 020 733 5050
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja, pyörävarasto, urheiluvälinevarasto ja kuivaushuone
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhtiön osakkailla ja asukkailla oikeus käyttää samassa rakennuksessa olevan Asunto Oy Piispanportin Sointu, Espoon pyykkitupaa, saunaosastoa ja kerhohuonetta sekä kuntosalia yhtiöiden välillä solmitun sopimuksen perusteella. Tontista yhteisjärjestely- ja hallinanjakosopimus. Pesutuvasta, kerhohuoneesta ja kuntoilutilasta ei veloiteta yhtiön asukkailta/osakkailta erilistä käyttömaksua. Saunamaksu on 4,00 euroa / tunti. Taloyhtiön kiinnitykset: 12 600 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Yhtiön parkkihallissa autopaikkoja erillisinä osakkeina, kysy välittäjältä! Yhtiön kellarikerroksessa olevat autohallin parkkipaikat ovat Kiinteistö Oy Espoon Piispanportin Parkin osakepaikkoja. Asunto Oy Piispanportin Helmi, Espoo on 28.06.2023 pidetyn yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti hankkimassa 2023 syys-lokakuun aikana Parkkiyhtiöstä 3 kpl vieraspaikkoja (paikat 3, 4 ja 5).

Tulevat remontit
Yhtiö on valmistunut vuonna 2021
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018
Tontin koko
7 488 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Piispanportin Helmi, Espoo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Länsikeskus (Tokmanni, Lidl) 200m, Prisma Olari 300m, liikuntakeskus Elixia Länsiväylä ja Mehiläinen lääkärikeskus 200m. Iso Omena kauppakeskus 400m, Omenassa mm Citymarket, Prisma ja Lidl, Alko, lukuisat erikoisliikkeet, liikuntakeskus, elokuvateatteri ja ravintolamaailma. Myös kirjasto, terveysasema, veripalvelu ja KELA löytyvät Omenasta.
Koulut: Peruskoulu: Kuitinmäen koulu 710 m Peruskoulu: Espoon kristillinen koulu 1310 m Peruskoulu: Päivänkehrän koulu 1480 m Espoo International school 3,7km Olarin lukio 2,6km Lukio: Mattlidens gymnasium 1510 m

Liikenneyhteydet
Metro Matinkylä 600m, lähimmät bussipysäkit 200-300m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Mahdollisuus ostaa erillisellä osakkeella oleva autopaikka.
Tiedustelut
Hilkka Laakso, 040 579 3303, hilkka.laakso@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Olari, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hilkka Laakso

Myyntipäällikkö, LKV, partner

Solid House Helsinki Oy, Espoo

Solid House Helsinki Oy,  Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.