Etuikkuna LKV [A]
Etuikkuna LKV [A]

Kerrostalo | 5, k, s

Karhunkierros 2 E, Pähkinärinne, Vantaa

Hinta

316 000 €

Koko

105,5 m²

Vuosi

2004

Tervetuloa ihastumaan valoisaan ja avaraan viiden huoneen asuntoon Vantaan Pähkinärinteessä! Tämä toimiva koti tarjoaa huolettoman käyttökokemuksen nykypäivän perheille. Yhtiö on rakennettu vuonna 2004 ja hyvällä maulla ylläpidetty asunto sijaitsee kivenheiton päässä Pähkinärinteen palveluista. Alueelta löytyvät myös kattavat koulut ja päiväkodit sekä loistavat liikenneyhteydet Espooseen, Helsinkiin ja Myyrmäkeen. Neljä erikokoista makuuhuonetta tarjoavat tilaa ja mahdollisuuksia perheen tai vaikkapa etätyöntekijän elämään. Valoisa käytävämallinen keittiö tuo sujuvoittaa arkeen ja ruoanlaittoon kaiken ollessa käden ulottuvilla. Kodikkaaseen ruokailutilaan mahtuu mukavasti jopa kahdeksan hengen seurue. Olohuoneen jatkeena on lasitettu parveke, josta avautuu rauhoittava näkymä vehreään puistoon. Kylpytiloja / wc:tä on kaksi, joten arjen pyörittäminen sujuu mutkattomasti. Kodinhoitohuone tekee pyykkihuollosta mutkatonta ja yhtiön käytännöllinen kuivaushuone mahdollistaa sen, että pyykkiteline ei ole kotona arjen tiellä. Alueella on paljon kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa. Pähkinärinteen vehreät ulkoilureitit houkuttelevat tutustumaan lähiympäristöön. Tämän kodin läheisyydessä on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet ja taloyhtiön oma piha-alue tarjoaa hyvät puitteet lasten leikeille. Jos etsit viihtyisää ja toimivaa kotia, jossa on tilaa elää, tässä se on. Tervetuloa tutustumaan ja rakastumaan tähän ihanaan kotia. Ole yhteydessä ja tilaa kohteen asiapaperit jo etukäteen tutustuttavaksi. Näin voit näytöllä keskittyä rennosti tähän kauniiseen kotiin, kun yhtiön asiat ovat jo tuttuja. Kirsi Sainio p. 040 508 9552, kirsi.sainio@etuikkunalkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80341530
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
105,5 m²
Kokonaispinta-ala
105,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
3/7
Rakennusvuosi
2004
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

316 000,00 €

Velaton hinta

316 000,00 €

Neliöhinta

2 995,26 €/m²

Vastike

Hoitovastike

400,90 € / kk

Erityisvastike

52,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

453,65 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Autopaikkamaksu: 28,00
Vesimaksu: 20,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, 10 M, Taloyhtiön laajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Vuoden 2023 yhtiökokouksessa päätettiin kieltää tupakointi yhtiön omistaman rakennuksen sisäänkäyntien ja ilmanottoaukkojen läheisyydessä sekä lasten leikkialueelle ja huoneistoparvekkeilla sekä hakea Vantaan kaupungilta tupakointikieltoa huoneistoparvekkeille.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät on maalattu. Pintamateriaalit (lattia): Koko huoneiston lattia on miellyttävä Pergon vinyylilattia.
Keittiön kuvaus
Valoisassa keittiössä on runsaasti työskentely- ja kaappitilaa. Käytävämallisen keittiön varustukseen kuuluu täysimittaiset jää- ja pakastinkaappi, induktioliesi, kiertoilmauuni, astianpesukone ja liesituuletin. Toimivan keittiön jatkeena on avara ruokailutila, johon mahtuu väljästi jopa kahdeksan hengen ruokaryhmä. Näkymä keittiöstä on yhtiön suojaisalle pihalle.
Kylpyhuoneen kuvaus
Huoneistossa on kaksi kylpyhuonetta, joissa kummassakin WC. Toinen on saunan yhteydessä ja toinen erillinen kylpyhuone. Pienemmässä, erillisessä kylpyhuoneessa on WC-istuin, suihku, suihkuseinä, peili- ja allaskaappi ja bidee-suihku. Saunan yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa on WC-istuin, peilikaappi, suihku, suihkuseinä ja bidee-suihku. Molemmissa kylpyhuoneissa on lattialämmitykset, lattiat laattaa ja seinät kaakelia. Kylpyhuoneet ovat saanet uutta ilmettä tammikuussa 2024, kun pesutilojen ja saunan laattalattia on käsitelty laattamaalilla, silikonit vaihdettu ja uudet käsienpesualtaat, allas- sekä peilikaapit vaihdettu uusiin.
WC-tilojen kuvaus
Huoneistossa on erillinen WC.
Saunan kuvaus
Mukavan kokoiseen saunaan mahtuu rennosti kolme löylyttelijää. Lämmöistä vastaa sähkökiuas. Lattia on laattaa ja seinät paneelia.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuone tuo suurta helpotusta ja järjestystä kodin pyykkihuoltoon ja siivoukseen, kun kaikki toiminnot ja säilytystilat ovat samassa tilassa. Kodinhoitohuoneessa on loistavasti kaappitilaa, vesipiste, pesukoneliitäntä ja tilaa pesutornille. Tilassa on lattiakaivo. Lattialla on muovimatto ja seinät kaakelia ja maalattu.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa olohuone on perheelle keskeinen paikka viettää aikaa yhdessä. Olohuone muodostaa avarasti yhteisen kokonaisuuden keittiön ja ruokailutilan kanssa. Jos makuuhuoneita tarvitaan vain kolme ja toive on saada lisää olohuonetilaa, on asia helposti järjestettävissä purkamalla makuuhuoneen kevytrakenteinen seinä. Pohjapiirustukseen olemassa oleva huone on nyt merkitty katkoviivalla. Olohuoneesta on käynti ihastuttavalle ja suurelle lasitetulle parvekkeelle, joka suuntaa puistoalueeseen.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on neljä, joista yksi on kokonsa puolesta selkeästi päämakuuhuone, kaksi pienempää ja yksi keskikokoinen huone. Kaikissa makuuhuoneissa on hyvin säilytystilaa, päämakuuhuoneessa vaatehuone ja muissa huoneissa kaapistot.
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Averia Isännöinti Oy, Maria Haukemaa, averia@taloasema.fi, 044 730 0400
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, kuivaushuone, pyörävarasto, väestönsuoja, kellarikomero ja lastenvaunuvarasto
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 1 400 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Autohallipaikat ovat osakeperusteisia. Kaupan yhteydessä myydään yksi autohallipaikka 5 000,00 €.

Tehdyt remontit
Julkisivu:
2017 julkisivusaumojen kuntoarvio, 2021 julkisivusaumaukset uusittu, julkisivujen 1-5 kerrosten erillisien rakennusten nurkkien peltivuorauksen muutokset, uloimpien ikkunoiden tiivistys ja lukupalojen uusinta.
Parvekkeet:
2015 parvekkeiden sadevesikaivojen huolto ja parvekelasitusten korjaus (12 kpl), 2017 parvekelasihuolto, 2018 parvekkeiden alalasien huolto, parvekkeiden sisäpuoliset saumat.
Sadevesijärjestelmät:
2018 sadevesikaivojen huuhtelu, syöksyjen alaosien huuhtelut.
Katto:
2017 katon läpivientien tarkastukset, katon tarkastus ja huolto vuosittain.
Alapohja:
2017 alapohjan putkien ja läpivientien tarkastukset, 2019 alapohjan kannakointien tarkastus ja tarvittaessa lisäys.
Huoneistojen märkätilat:
2017 silikonisaumojen uusiminen roiskeveden alueella.
Yleiset tilat:
2019 taloyhtiön kaikkien lukkojen uusiminen sähköiseen lukitusjärjestelmään.
Vesi- ja viemärijärjestelmä:
2018 keittiöiden vaakalinjojen pesu, 2019 huoneistojen hajulukkojen ja lattakaivojen puhdistus.
Ilmanvaihto:
2015 IV-kanavien nuohous ja raitisilmaventtiilien huolto, 2017 kiinteistön laaja kuntoarvio.
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013
Tontin koko
2 935 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vantaan Hikkori

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Kohde sijaitsee aivan K-supermarket Pähkinärinteen ja K-supermarket Herkkupähkinän läheisyydessä. K-supermarket Hämeenkylä laajine valikoimineen palvelee reilun 2 km päässä. Myyrmannin kauppakeskukseen matkaa on reilu 3 km, Selloon reilu 5 km ja Jumboon matkaa noin 13 km.
Paikallistiedot: Ympäristön virkistys ja liikuntamahdollisuudet ovat kattavat. Lammaslammen puistoalue tarjoaa ympäri vuoden mahtavat lenkkimaastot ja kesäisin uinti sekä minigolf mahdollisuudet. Myyrmäessä on uimahalli, jäähallit, jalkapallostadion, jalkapallon kuplahalli, yleisurheilukenttä, ulkosali, kuntosaleja useita sekä Energia Areena loistavine salibandy ja koripallo harrastusmahdollisuuksineen.
Koulut: 2 vuotta vanha Hämeenkylän koulu, jossa luokat 1-9 sijaitsee reilu 1,5 km päässä. Koulussa myös musiikkiluokat. Ala-aste on Pähkinärinteessä kävelymatkan ja Rajatorpassa noin kilometrin päässä. Martinlaaksossa luokat 1-9 ja yläaste Myyrmäen Kilterissä. Lukiota Myyrmäessä ja Martinlaasksossa.

Liikenneyhteydet
Vierestä kulkevat linjat Espoon Selloon, Helsinkiin ja Myyrmäkeen. Myyrmäestä junayhteys niin lentokentälle, Itä-Vantaalle ja Helsinkiin.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asuntokaupan yhteydessä myydään autopaikkaosake hintaan 5 000,00 €.
Tiedustelut
Kirsi Sainio, +358 40 508 9552, kirsi.sainio@etuikkunalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Pähkinärinne, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirsi Sainio

Yrittäjä, LKV, LVV, KiAT

Etuikkuna LKV [A]

Etuikkuna LKV [A]
Etuikkuna LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Teljäntie 11,
00350 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.