Etuikkuna LKV [A]
Etuikkuna LKV [A]

Kerrostalo | 2h, kk

Lammastie 11 E, Pähkinärinne, Vantaa

Hinta

148 000 €

Koko

53 m²

Vuosi

1974

Kukapa meistä ei haluaisi asua lähes lammen rannalla, putkiremontoidussa, jokseenkin sisäänmuuttovalmiissa ja omalla sisäänkäynnillä olevassa kauniissa kodissa? Tervetuloa tutustumaan tähän kaksiokotiin Vantaan Pähkinärinteessä. Tässä kodissa asut lähes lammen rannalla, rauhallisella alueella, lähellä monipuolisia palveluita. Tässä 53m² suuruisessa asunnossa yhdistyvät toimiva tilasuunnittelu ja tyylikäs remontti hyvällä maulla toteutettuna. 2008 entisen kurssikeskuksen tiloihin valmistunut, omalla sisäänkäynnillä oleva huoneisto sijaitsee yhtiön katutasossa. Kodin sydämenä toimii avoin olohuone-keittiö-ruokailutila kokonaisuus, jossa sulautuvat yhteen oleskelutila ja toiminnallinen keittiö, jossa on runsaasti säilytys- ja työskentelytilaa sekä tyylikkäät kattovalot. Avarasta makuuhuoneesta löytyy paikka isolle parivuoteelle ja työpisteelle,. Huoneessa oleva liukuovikaapisto tarjoaa käytännöllistä säilytystilaa. Kylpyhuone on moderni ja toimiva, kiitos linjasaneerauksen yhteydessä tehdyn remontin, ja sinne mahtuu myös täysikokoinen pesukone. Säästät aikaa arjessasi, sillä Pähkinärinteen ostoskeskus ja monipuolinen K-Supermarket Herkkupähkinä sijaitsevat vain kivenheiton päässä. Myyrmannin kauppakeskus, K-Market ja kaksi suurta kauppakeskusta Sello ja Jumbo ovat helposti saavutettavissa autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Rauhallisesta asuinalueesta huolimatta hyvät kulkuyhteydet yhdistettynä laadukkaaseen asumiseen tekevät tästä kodista erinomaisen valinnan kaiken ikäisille asukkaille. Ole minuun yhteydessä ja pyydä kohteen asiapaperit tutustuttavaksi jo ennen näyttöä. Näin säästä omaa aikaasi ja saat näytöstä enemmän irti, kun taloyhtiön asiat ovat jo tulleet tutuksi. Kohdetta hoitaa: Kirsi Sainio p. 040 508 9552 kirsi.sainio@etuikkunalkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80341568
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kk
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
53 m²
Kokonaispinta-ala
53 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1974
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

95 741,34 €

Velkaosuus

52 258,66 €

Velaton hinta

148 000,00 €

Neliöhinta

2 792,45 €/m²

Vastike

Hoitovastike

259,70 € / kk

Pääomavastike

368,88 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

628,58 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Autopaikkamaksu: 21,00
Vesimaksu: 17,00 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autopaikka (kylmä) 14,00 €. Vesimaksu on kulutuksen mukaan. Veden ennakkomaksu on 17,00€/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, 25M /10M, Taloyhtiölaajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Huoneistoon on ensimmäisessä kerroksessa ja käynti on maatasolta, omasta sisäänkäynnistä.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät on huoneistossa maalattu. Pintamateriaalit (lattia): Lattiamateriaalina on laminaatti.
Keittiön kuvaus
Keittiö on avara ja toiminnallinen. Viihtyvyyttä lisää reilut säilytys- ja työskentelytilat. Linja- ja sähkösaneerauksen yhteydessä keittiön on saanut kauniit kattovalot, jotka on sijoitettu palkin taakse niin, etteivät ne häikäise olohuoneen puolelle. Varustuksen on astianpesukone, keraaminen liesitaso, uuni. liesituuletin ja jääpakastinkaappi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Linjasaneerauksen jäljiltä tuliterä ja käyttämätön kylpyhuone hohtaa uutuuttaan. Kylpyhuone on suunniteltu remontissa toimivaksi, joten sinne mahtuu täysikokoinen pesukone. Varustuksena on taittuvat suihkuseinät, jotka antavat tilaan joustoa, kauniisti valaiseva peilikaappi, allaskaappi, pyyhekuivain, bidee-suihku, suihku ja pesukoneliitäntä. Tilassa mukavuuslattialämmitys. Seinät ovat kaakelia ja lattia laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneeseen lisäavaruutta tuo keittiö ruokailutiloineen. Tämä yhtenäinen kokonaisuus toimii hyvin yhteen ja palvelee tilana toinen toisiaan. Olohuoneen puolella sisustat tilan muhkealla sohvaryhmällä tv-tasoineen.
Makuuhuoneiden kuvaus
Avarassa makuuhuoneessa on tilaa niin suurelle parivuoteelle kuin työpisteelle. Huoneessa on liukuovikaapisto, joka säästää tilaa ja tarjoaa runsaasti helpotusta säilytykseen. Kaapiston ovista yksi on peiliä ja kaksi maitolasia.
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
092-012-0160-0002
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Janne Virtanen, janne.virtanen@kiinteistotahkola.fi, 020 748 8346
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, kuivaushuone ja väestönsuoja
Tehdyt remontit
2023-2024 linjasaneerauksen toteuttaminen, sisältäen mahdollisesti sähkösaneerauksen, ulkovalaisimet, ilmanvaihto, salaojat yms, linjasaneerauksen kilpailuttaminen, tarvittavien tutkimusten ja selvitysten teettäminen suunnitelmien tukemiseksi, 2022 linjasaneerauksen kilpailutus, hormikartoitus, salaojien kuvaukset, asbestikartoitus, 2021 linjasaneerauksen hankesuunnitelma, 2020 putkiston kuntotutkimus, 2019 lukituksen uusiminen (asunnot & kaikki yleiset tilat), asuntojen ovien uusiminen, ei v. 2008 ja 2018 valmistuneita asuntoja, 2017 uusien asuntojen rakennusprojekti (A62, D63, D64. E65, E66), 2015 B-talon etupihan kunnostaminen, 2014 putkiston kuntotutkimus, 2011 pihasuunnitelmat, 2010 ilmanvaihdon puhdistus- ja säätötyö, ovikoodilaitteet ulko-oviin, kuntoarvio, 2009 pihakeinu, asennustyöt, istutukset, väestönsuojan kunnostusta, porrashuoneidenkunnostusta, kylpyhuoneiden kuntoarvio, Molok-jäteastiat, 2008 E-portaan kurssikeskuksen muuttaminen asunnoiksi (E54-E61), 2007 salaojan rakentaminen A-talon sivu, lämmönsiirtimen uusiminen, katon kunnostus, 2004 kaapelitelevisioon liittyminen, ikkunat uusittu, parvekkeiden ovet uusittu, 2003-2004 parvekkeet uusittu, 2003 salaojien korjaus.
Tulevat remontit
2023-2024 Linjasaneerauksen toteuttaminen, sisältäen mahdollisesti sähkösaneerauksen, ulkovalaisimet, ilmanvaihto, salaojat yms.
2025 Kuntoarvio
2027 Lämmönvaihtimen uusiminen
2030 Vesikaton peruskorjaus
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 29.12.2032
Tontin koko
3 648 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Vantaan Pähkinäkontu

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Kohde sijaitsee aivan Pähkinärinteen ostoskeskuksen sekä K-supermarket Pähkinärinne Herkkupähkinän tuntumassa. Noin kilometrinpäässä on K-Market sekä noin 3 km päässä Myyrmannin kauppakeskus monipuolisine palveluineen. Sellon- sekä Jumbon kauppakeskuksiin on autolla matkaa n. 15 min.
Tiedustelut
Kirsi Sainio, +358 40 508 9552, kirsi.sainio@etuikkunalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Pähkinärinne, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirsi Sainio

Yrittäjä, LKV, LVV, KiAT

Etuikkuna LKV [A]

Etuikkuna LKV [A]
Etuikkuna LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Teljäntie 11,
00350 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.