Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku
Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Kerrostalo | 2h + kt + kph / wc + vh + parveke

Itäinen Rantakatu 74 B, Telakkaranta, Turku

Hinta

264 000 €

Koko

57 m²

Vuosi

2016

Upea moderni huoneisto suositulla Aurajoen itäisellä rannalla, lähellä Turun keskustan palveluita. Asunto Oy Turun Loft-Tehdas II sijaitsee alun perin vuonna 1938 rakennetussa ja vuonna 1958 laajennetussa Wärtsilän tehdasrakennuksessa. Rakennus sai täysin uuden tarkoituksen vuonna 2016 siihen valmistuneiden asuntojen myötä. Kokonaisuuden on suunnitellut arkkitehtitoimisto Haroma & Partners Oy. Talo sijaitsee omalla tontilla Aurajoen rannalla. Tämä asunto sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa ja sen parvekkeelta on upeat näkymät viihtyisälle atriumpihalle. Katetulla ja kalustetulla atriumpihalla voit viettää aikaa säällä kuin säällä. Asunnon olohuone ja keittiö ovat isoa yhtenäistä tilaa, jonka jakaa käytännöllinen keittiösaareke induktioliedellä. Keittiö on moderni ja toimiva laadukkaine kodinkoneineen. Tyylikkäässä kylpyhuoneessa sujuu kauneudenhoito ja pyykkääminen vaivattomasti. Asunnon pinnat ovat ihanan vaaleat, tämä tuokin uudelle omistajalle helppouden sisustaa asunto haluamillaan sävyillä. Lisäksi vaaleus luo asuntoon lisää tilaa ja valoisuutta. Säilytystiloina ovat keittiön kaapistot, makuuhuoneen ja eteisen liukuovikaapistot sekä erityisen tilava vaatehuone. Asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys, koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto sekä viilennyslaite, joka on tervetullut lisä lämpimiin kesäpäiviin. Asuntoa voidaan käyttää myös toimistohuoneistona. Sijainti on mitä parhain, suositulla alueella, kauniissa jokirantamaisemassa. Täältä on lyhyt matka palveluiden äärelle. Lähin ruokakauppa on vain 400 metrin päässä. Alle kilometrin päässä kulkevalla Föri- lautalla pääset joen toiselle puolelle sijaitseviin ravintoloihin. Hyvät liikenneyhteydet omalla autolla tai linja-autolla takaavat sujuvan kulkemisen muihin kaupungin osiin. Asunnon oston yhteydessä mahdollisuus ostaa autohallipaikka, kysy lisää välittäjältä. Autohalliin on helppo kulku, lähes suoraan hissistä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän upeaan asuntoon! ESITTELYT JA LISÄTIEDOT: _______________________________ Solid House Kiinteistönvälitys Oy Erika Sjö Asuntomyyjä, partner 050 542 3414 erika.sjo@solidhouse.fi facebook: Solid House Erika Sjö instagram: solidhouse_erikasjo www.solidhouse.fi/erika-sjo ________________________________ Onko oma asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen. Saat arvion asuntosi hinnasta sekä juuri sinun kodillesi räätälöidyn myyntisuunnitelman. Se on sinulle maksuton, eikä sido mihinkään.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80342163
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt + kph / wc + vh + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57 m²
Kokonaispinta-ala
57 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/7
Rakennusvuosi
2016
Vapautuminen
sopimuksen mukaan / n. 1 kk

Hinta

Myyntihinta

127 981,09 €

Velkaosuus

136 018,91 €

Velaton hinta

264 000,00 €

269 000,00 €

Neliöhinta

4 631,58 €/m²

Vastike

Hoitovastike

216,60 € / kk

Pääomavastike

1 539,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 755,60 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkö kulutuksen mukaan, myös huoneistossa sijaitsevan viilennyslaitteen sähkönkulutus (oma sähkösopimus). Vesi kulutuksen mukaan/ennakko 25,00 €/hlö/kk, tasauslasku kerran vuodessa. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty MML:n huoneistotietojärjestelmään ja omistusoikeus perustuu paperiseen osakekirjaan. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista sekä osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista. Lisäksi saattaa syntyä pankkien määräämiä kuluja

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: lattia betonitasoite, seinät maali, liukuovikaapisto. Asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys sekä asuntokohtainen viilennyslaite.
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Telia, 10 M, Valokuitu, laajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiöjärjestyksen 15 §: Jos autohallipaikkojen tai autojen pihapaikkojen hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muuta kuin yhtiön perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin huoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja on yhtiön osakkeenomistajilla oikeus lunastaa yhden kuukauden kuluessa siirron kohteena oleva osake. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin asunto-osakeyhtiölain (1599/2009) säännöksiä. Merkintä tästä pykälästä on tehtävä autohallipaikkojen ja autojen pihapaikkojen osakekirjoihin sekä osakeluetteloon ja mahdollisesti annettavaan väliaikaistodistukseen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla 30 päivän lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Keittiön kuvaus
AEG:n laadukkaat kodinkoneet: jää-/pakastinkaappi (integroitu), astianpesukone (integroitu), mikroaaltouuni, kalusteuuni, induktioliesi. FABER liesituuletin. Hansgrohe Logis keittiöhana. Työtasot yhtenäistä, saumatonta valkoista komposiittimateriaalia. Lattia betonitasoite, seinät maali.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: Hansgrohe suihku ja pesuallashana, seinä-wc, lasinen suihkuseinä, peili, pesuallas, allaslaatikosto, pyykkikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys sekä sähkölämmitteinen pyyhekuivain. Lattia ja seinät laatta.
Olohuoneen kuvaus
Lattia betonitasoite, seinät maali, yksi seinä harmaata muottibetonia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia betonitasoite, seinät maali, liukuovikaapisto. Olohuoneen ja makuuhuoneen välissä liukuovi. Makuuhuoneesta käynti parvekkeelle, josta upeat näkymät katetulle atriumpihalle.
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto, vaatehuone ja kaapistot
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
853-5-39-6
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijätoimisto Mikko Aro Oy, Julia Aro, 020 1555 655
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Mankeli, väestönsuoja, kuivaushuone, pesutupa ja Ulkoiluvälinevarasto, Huoneistokohtaiset varastot
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Katettu atriumpiha oleskelua varten. Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, osakkeenomistajien asentamien tai asennuttamien rakenteiden ja rakennelmien osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Osakkeenomistajat eivät ole ilman yhtiön lupaa oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevilla parvekkeilla ja terasseilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat rakennusten julkisivuun tai atriumpihalle avautuvaan sisäjulkisivuun esim. rakenteisiin tai väreihin tai muuhun ulkonäköön vaikuttaviin seikkoihin. Asunto Oy Turun Loft-Tehdas I, II, III ja IV ovat allekirjoittaneet 29.6.2016 hallinnanjakosopimuksen, jossa määritellään tontin, yhteisten alueiden ja kulkuoikeuksien, katetun sisäpihan, väestösuojatilan, autopaikoitustilan, piha-alueen, irtaimistovarastojen, jätehuollon, sauna- ja pesula- sekä kuivatustilojen, talotekniikan sekä vakuutuksien kustannusten jaosta. Taloyhtiön kiinnitykset: 12 000 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Autohallipaikkoja 18 kpl (osakkeina). Pihapaikkoja 8 kpl, joista 6 osakkeina ja yksi yhtiön omistuksessa

Tehdyt remontit
Merkittävimmät toteutetut hankkeet:
Saunatilan kalustuksen suunnittelu ja hankinta (yhteishanke Turun Loft-Tehdas I, II, III ja IV:n välillä) 2018 *Aulan rosterikulmalistojen asennus ja seinien maalaus 2018 *1-vuotistarkastus 2018 *Porraskäytävän sähköisen ilmoitustaulun asennus 2019 *Sähköautojen latauspisteiden kapasiteettiselvitys 2020 *Etupihan pollarivalaisinten siirto 2022
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys (2023): 10-vuotistarkastus 2025,
sähköautojen latauspisteiden hankesuunnittelu 2022.
Tämä hallituksen selvitys ei ole yhtiötä sitova toimintasuunnitelma, vaan hallituksen näkemys tulevista kunnossapitotarpeista. Koska kyseessä on hallituksen selvitys, joka esitetään yhtiökokoukselle, yhtiökokous ei voi tehdä muutoksia selvitykseen eikä selvityksestä tehdä yhtiökokouksessa päätöstä. Mahdolliset arviot kustannuksista ovat vain suuntaa antavia, eivätkä ne sido yhtiötä.
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 05.08.2026
Tontin koko
1 481 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki, www.turku.fi/kaavoitus.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Turun Loft-Tehdas II

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Sale Laivurinkatu n. 400 m, K-Supermarket Föri n. 550 m, S-market Majakkaranta n. 1 km, Turun kauppatori n. 2,6 km (etäisyydet kävellen). Kupittaan palvelut mm. Biocity, Datacity, Eurocity, liikuntakeskus n. 4 km, Tyks n. 4,5 km (etäisyydet autolla).
Liikenneyhteydet
Hyvät liikenneyhteydet omalla autolla ja linja-autolla. Bussipysäkki lähellä, www.foli.fi.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunnon myynnin yhteydessä myydään autohallipaikka AH 15 hintaan 29 000,00 €, osakkeet nro 5223-5258, pinta-ala 12,5 m², hoitovastike 34,20 €/kk.
Tiedustelut
Erika Sjö, 050 542 3414, erika.sjo@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Telakkaranta, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Erika Sjö

Asuntomyyjä, partner

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.