Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Kerrostalo | 3h, keittiö, khh / psh / wc, sauna, vh, et, wc

Keskuskatu 16 as 10, Pellilä, Jokioinen

Hinta

178 000 €

Koko

102 m²

Vuosi

2008

Miltä kuulostaa 102 m²:n "kattohuoneisto" aivan Jokioisten ytimessä? Kyllä, nyt myydään "penthousea" Jokioisten keskustasta. Kerrostalon ylimmässä kerroksessa: ensinnäkin vaivatonta asumista ja toiseksi tämä asunto tarjoaa melkoista luksusta niin neliöiltään kuin toiminnoiltaan. Asunnon pohjaratkaisu on enemmän kuin hyvä. Mitä asunnon tunnelmaan tulee, niin täällä on "Feng Shui:t" kohdillaan - heti sisään astuessa eteiseen, avautuu siitä koko asunto kutsuvasti kuin iso syli - en voi muuta kuin tykätä. Tilava olohuone/ruokailu-/ oleskelutila nivoo tämän kodin yhteen -on avara, on valoisa ja ennen kaikkea todella kodikas. Keittiössä on tarpeeksi tilaa touhuta ja pitkä, lasitettu parveke tarjoaa lisätilaa keväästä pitkälle syksyyn, niin ulkona ruokailulle kuin rentoutumiselle ja yhteiselle ajanvietolle. Parvekkeelta aukeaa näkymät niin keskustan kuin Kartanon suuntaan. Makuuhuoneista toinen soveltuu loistavasti ns. päämakuuhuoneeksi ja toinen, keittiön viereinen mh vaikkapa kotitoimistoksi, vierashuoneeksi tai harrastetilaksi, mikäli jälkikasvua ei ole. Arjen kodinhoidollisia askareita helpottaa käytännöllinen ja tilava kodinhoitotila pesuhuoneen ja saunan yhteydessä. Vuonna 2008 rakennetulta talolta on vain kivenheitto keskustan palveluihin ja asuntoon on esteetön kulku katutasosta ylös saakka. Asunnon kaverina myydään autokatospaikka (sis.hintaan), joten lumien putsaus auton pinnoilta ei hidasta talvisia aamulähtöjä. Kolmella sanalla tiivistäen: kotoisa, viihtyisä ja käytännöllinen. Olet tervetullut tutustumaan! Soita tai varaa esittely netin kautta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80342242
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, keittiö, khh / psh / wc, sauna, vh, et, wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
102 m²
Kokonaispinta-ala
102 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Asunto on yhdistetty kahdesta pienemmästä asunnosta yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi.
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2008
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

178 000,00 €

Velaton hinta

178 000,00 €

Neliöhinta

1 745,10 €/m²

Vastike

Hoitovastike

510,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

530,25 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 20,25 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Autokatospaikan hoitovastike on 20,25 €/kk. Autokatoksen osalta kulutetusta sähköstä taloyhtiö laskuttaa erikseen autokatososakkaita. Lisätietoja maksuista: Muut huoneiston maksut: Oma sähkösopimus. Vesimaksun lisätiedot: Kulutuksen mukaan, taloyhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit, laskutus 4 kertaa vuodessa. Kylmävesi 3,85€ m³ ja lämminvesi 12€ m³.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Lisätietoja parvekkeesta: Lasitetulle parvekkeelle on kulku sekä olohuoneesta että makuuhuoneesta.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Asunnon yhteydessä myydään velaton autokatososake, autokatospaikka nro 6. Autokatoksen osuus myyntihinnasta on 5.000 euroa.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Yhteisantenni). Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Tietoa lunastuspykälästä (asunnot/muut): Ei. Tietoa lunastuspykälästä (autopaikat): Ei.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Läpi kuljettava keittiö, mihin avara käynti heti eteisestä eli pitkälle ei kauppakasseja tarvitse kanniskella ja keittiöön on myös näppärästi käynti olohuoneen puolelta. Keittiössä ajattomat ja tyylikkään vaaleat kaapistot, välitilassa näyttävän tumma laatoitus ja tasoilla on riittävästi laskutilaa. Astianpesukone ja uuni on asetettu ergonomisesti hyvälle korkeudelle. Kodinkoneina: erillisuuni, induktioliesi, astianpesukone, integroitu mikroaaltouuni, liesituuletin sekä Festivon jääkaappipakastin yhdistelmä. Pintamateriaalit: lattiassa parketti, seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Toisella puolella asuntoa on yhdistetty khh/psh/wc/saunatila. Ensin on kodinhoitohuone ja wc, minkä jälkeen erillinen suihkutila ja perimmäisenä ikkunallinen sauna. Kodinhoitohuone/wc/suihkutila on laatoitettu sekä seinien että lattian osalta, katossa tummansävyinen puupanelointi, lattiassa on sähköinen lattialämmitys. Kodinhoitotilassa on paikka pesutornille ja sekä lasku- että kaappitilaa on runsaasti arkea helpottamaan. Pesuhuoneen yhteydessä on wc ja suihku on eroteltu khh -osuudesta seinällä.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc sijaitsee heti eteisen yhteydessä. Varusteina: ylä- ja alakaapistot, käsienpesuallas, peili, bideesuihku sekä wc- istuin. Pintamateriaalit: lattia laatoitettu, seinissä kaakelia, katto levytetty.
Saunan kuvaus
Saunassa on pieni ikkuna, seinät ja katto ovat tummansävyistä puupaneelia, lauteet ovat vaaleat ja ne on uusittu v.2023. Lattia on laatoitettu harmaalla laatalla ja siinä on sähköinen lattialämmitys. Saunassa lämmön antaa sähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
Todella hulppean kokoinen ja avara olohuone on tämän kodin sydän, kuin iso syli. Sen sijainti asunnon toisella puolella, talon kulmassa on oivallinen - näin luonnonvaloa tulee olohuoneeseen kahdelta suunnalta. Mikä ihaninta olohuoneeseen mahtuu iso ruokailuryhmä ja sen vierestä on näppärästi suoraan käynti pitkälle, lasitetulle parvekkeelle. Heti olohuoneen jatkeena on päämakuuhuone ja parvekeoven vierestä on käynti keittiöön. Pintamateriaalit: lattiassa parketti, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta, joista toiseen käynti olohuoneesta ja toiseen eteisen jälkeen käytävältä. Molemmissa makuuhuoneissa on yksi seinä tapetoitu, sekä lattioissa parketti. Keittiön viereisestä, toisesta makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle. Toisessa makuuhuoneessa on kiinteä kaapisto ja päämakuuhuoneessa on ihanan iso liukuovellinen, sisään kuljettava eli walk-in-vaatehuone.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot ja häkkivarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto, tiilikate
Isännöitsijän yhteystiedot
JTT Oy Isännöinti, Anu Kallionpää, anu.kallionpaa@jokioistentili.fi, 050 523 5900
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, pyykinkuivaushuone ja huoneistokohtaiset varastot.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Toteutetut autopaikat 19 kpl, joista 12 kpl autotalli/katospaikkoja.

Tehdyt remontit
2013: Käyttövesiverkoston uusiminen
2018: Huoneistojen märkätiloissa tarkastettu silikonisaumat, läpiviennit ja tiivistykset.
2021: Antennin korjaus, paloilmoittimen korjaus, hissin hälytyslaitteen akku ja katto/latauskortti uusittu, hissin hälytysjärjestelmän päivitys: lankapuhelinjärjestelmä uusittu gsm-liittymäksi, hissin määräaikaistarkastus.
2022: Savupoistojärjestelmän akut uusittu, pihavalaisimia uusittu, parkkipaikkojen maalaus, parvekelasien huoltoraportin teettäminen, kaadettu 4 kpl puita, parvekelasien huolto ja korjaus, pääsisäänkäynnin ovet painikkeella avautuvaksi.
2023: Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja -säätö, käyttöveden luenta etäluettavaksi.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve, esitetty yhtiökokoukselle 26.10.2023, seuraavien 5 vuoden aikana:
Julkisivut: Puuosien huoltomaalausta; autokatokset, asuintalon päätykolmiot sekä sähköpää- ja lämmönjakokeskuksen ovet.
Katto: Läpivientien tiiviyden tarkastus säännöllisesti, tarvittaessa tiivistys, rännien puhdistuksen yhteydessä.
Sähkö- ja tietojärjestelmä: Sähköautojen latauspisteen valmius.
Hissi: Määräaikaistarkastus joka toinen vuosi.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 16.01.2027
Tontin koko
4 052 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kaavoituksen lisätiedot antaa: Jokioisten kunta
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Jokioisten Helmi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Jokioisten keskustan palvelut (mm.päivittäistavarakauppa, apteekki ja terveyskeskus) kivenheiton päässä.
Luonnonvarakeskus n. 1,1 km.
Forssan keskustan palvelut n. 10 km.
Koulut: Miinan koulu (lkt. 1-6) n.300 m. Paanan koulu (lkt 5-9) n.350 m.

Liikenneyhteydet
Turku n. 80 km Tampere n. 100 km Helsinki n. 120 km
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunnon hinta sisältää myös autokatospaikan nro 6 osakkeet.
Tiedustelut
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy, 03-436 1130, kiinteistokauppiaat@kiinteistokauppiaat.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jokioinen

Asuinalueena Pellilä, Jokioinen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.