Solid House Kodit Oy, Pori
Solid House Kodit Oy, Pori

Omakotitalo | 4-5mh, oh, k, rh, arkioh, takkahuone ja kahden auton lämmin talli sekä varastorakennus 30m2

Lattomerentie 77 A, Niittymaa, Pori

Hinta

250 000 €

Koko

312 / 512 m²

Vuosi

1972

- Kuntotarkastettu Takuutalo Oy - Paljon perusparannuksia tehty alta pois - Oma tontti 1,7290 ha - Heti vapaa Tervetuloa uuteen kotiisi. Tämä upea kokonaisuus sijaitsee vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Porin keskustan palveluista, kuitenkin aivan omassa rauhassa. Trendikkäästi kahteen tasoon rakennettu jykevä omakotitalo on valmistunut 1972. Tästä talosta on pidetty hyvää huolta ja siihen tehty paljon perusparannuksia vuosien varrella sekä kuntotarkastus kesäkuussa 2022. Kuntotarkastuksen suoritti Insinööritoimisto Takuutalo Oy. Arkeen luksusta tuovat tyylikäs keittiö, kodin useat huoneet, tilavat aulat, elokuvasali, kuntosalihuone ja ennen kaikkea unohtamatta komeaa uima-allas- ja saunaosastoa. Tämä koti taipuu moneen käyttötarkoitukseen, vain taivas on rajana. Tilojensa puolesta kohde sopisi hyvin myös yrittäjälle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80342373
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5mh, oh, k, rh, arkioh, takkahuone ja kahden auton lämmin talli sekä varastorakennus 30m2
Asuintilojen pinta-ala
312 m²
Muiden tilojen pinta-ala
200 m²
Kokonaispinta-ala
512 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Nyt ilmoitetut pinta-alat perustuvat Ulvilan rakennuslautakunnan talonrakennustilaston peruslomakkeeseen vuodelta 1970 (huoneistoala 312m2, kerrosala 512m2 ja tilavuus 1724m3.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1972
Vapautuminen
Heti. Kaupantekotilaisuudessa kauppahinnanmaksua vastaan. Avaimet luovutetaan siis heti kaupanteossa, kun omistusoikeus siirtyy.

Hinta

Myyntihinta

250 000,00 €

Velaton hinta

250 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

675,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kustannukset voivat vaihdella perheen koon, käytön ja palvelun tarjoajan hinnan mukaan. Myyjän arvion mukaan 40-50000 kWh sis kulutussähkön. Tämä olisi noin 3500-5000 kWh/kk. Uima-altaalla iso vaikutus, lämmitetäänkö lainkaan ja kuinka korkealla lämpöä pidetään. Ilmalämpöpumppujen vaikutus on varmaan suuri, mutta niistä ei vielä kokemusta, koska ovat uudehkot ja talo ollut nyt tyhjillään hetken. Naapuri aurannut koneellisesti talvisin, kustannus n. 100 € /vuosi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Askarteluhuone, ruokailutila, eteinen, tuulikaappi ja terassi.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, naulakko, kiinteät valaisimet, lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumppu (2 kpl), istutukset, pyykinpesukone, kuivauskaappi/-rumpu. Pyykinpesukone, kuivausrumpu, jotka toimivia mutta toimivuutta ei luvata. Kiinteistön pihavalaistukset sekä robottiruohonleikkuri.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Tehdyt remontit
2012 uusittu uima-altaan kiertovesi/tyhjennyspumppu ja rakennettu kotitien ja ”portin” valaistus. 2015 asennettu tallentava valvontakamerajärjestelmä. Vuonna 2016 asennettu kaikki uudet ikkunat, paitsi uima-allashuoneeseen, johon jo aiemmin. Talveksi 2020–2021 asennettu uudet ilmalämpöpumput 2 kpl.
Syksyllä 2021 tehty uusi peltikatto (ei autotalli siipeen), vesikourut ja muut kattotuotteet.

Vuonna 2003–2004: piilorännit poistettu ja asennettu vesikourut, autotallisiiven katto uusittu ja asennettu vesikourut, liitytty Porin kaupungin veteen, rakennettu pihavarasto, vaihdettu tien ja pihan pohja-ainekset, asvaltoitu, tehty nurmikot ja kiveykset, rakennettu piha/maisema valaistus, uusittu ledeiksi n. 2012, kosteat tilat remontoitu, tehty vesieristykset ja laatoitukset, tehty saunaremontti, laatoitukset, paneelit, lauteet, kuituvalot, uusittu suurin osa vesiputkista ja uusittu kaikki vesijohtokalusteet, hanat, pytyt jne, asennettu parketit ja muovimatot, asennettu oviaukkojen lasitukset ja pariovet 3 kpl, laatoitettu keittiöt, parvekkeet, alakerta osin ja alakerran rappuset, suureen osaan ulkoseinistä asennettu uretaani/kipsi levyt, välipohjan lämmöneritystä lisätty, asennettu parvekkeen lasitetut metallikaiteet, maalattu ja tapetoitu pääosin koko sisusta ja asennettu näyttävät listoitukset, asennettu keittiökalusteet, kivitasot ja uusittu kodinkoneet, poistettu / remontoitu kylmiöhuone, remontoitu wc:t ja suihkut ja asennettu iv -venttiili poistoon katolle, uusittu keittiön sisäkatto ja asennettu liesituuletin, asennettu takkasydän ja vuolukivikiuas, uusittu uima-allashuoneen ikkunat, erikoiskaasu täytteiset, uusittu suurin osa sähkökalusteista, valaisimia, pistorasioita, kytkimiä, lv -varaaja jne, maalattu sokkelit ja puuosat, asennettu TV antenni, autotallin lattian pinnoittaminen, asennettu robotti ruohonleikkuri, joka uusittu 2015.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Kuntotarkastus
Tehty 13.06.2022
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 13.06.2022, Lisätiedot: Voimassa 10 vuotta päiväysestä.
Asbestikartoitus
  • Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994, eikä asbestikartoitusta ole tehty.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Puu
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesiliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu, tiili ja betoni
Keittiön kuvaus
Apukeittiössä lisää kaappitilaa sekä pk-liitäntä, kivitaso ja allas ja kaapistoa. Apukeittiöstä käynti autotalliin. Keittiön ja apukeittiön kattopinnoite on haltex Varustus: jääkaappi (2 ), pakastin (1), kylmiö (Ei käytössä. ), astianpesukone, liesituuletin / hormi. Liesi: integroitu, erillisuuni. Työtasot: kivi. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli, maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran päämakuuhuoneen kylpyhuone: peili, wc-istuin, allaskaapisto ja suihku. lattia:laattaa seinät: kaakelia ja lasikuitutapetti.
WC-tilojen kuvaus
Yläkerran erillinen wc: peili, allaskaapisto, bidee-suihku sekä wc-istuin. Toinen yläkerran wc on päämakuuhuoneen kylpyhuoneen yhteydessä. Alakerran erillinen wc: peili, allaskaapisto ja wc-istuin. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli, tapetti.
Saunan kuvaus
Saunassa on näyttävä vuolukivikiuas. Kiukaan tyyppi: puukiuas. Saunassa sähkökiuas valmius. Lattia: laatta. Seinät: kivi, puu.
Olohuoneen kuvaus
Lattia: parketti. Seinät: tapetti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia: kivi, muovi. Seinät: maalattu, tapetti.
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
609-447-4-137
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
17 290 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Porina.fi, 02 6234100
Rasitteet
Kiinnitykset: 300000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Panttikirjat siirtyvät ostajalle veloituksetta kaupantekotilaisuudessa kauppahinnan maksua vastaan.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus määräytyy suunnittelutarveharkinnalla tai rakennusluvalla. Lisätietoa Porin rakennusvalvonta 044 7011212.
Kaavoitustiedot
Kiinteistö 609-447-4-137 sijaitsee Lounais-Porin osayleiskaava alueella. Yleiskaavassa lukee: Maankäyttö- ja rakennuslain 45:n tarkoittama oikeusvaikutukseton yleiskaava. Lohkominen 20.7.1999.609-447-4-137 on kiinteistön 609-447-4-100 kantakiinteistö.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Palvelut
Porin Keskustan palvelut noin 15 minuutin ajomatkan päässä. Ulvilan palvelut myös 15 minuutin ajomatkan päässä.
Liikenneyhteydet
Bussiliikenne
Pihan kuvaus
Luonnonvarainen rinnetontti. mm etupiha on asfaltoitu.
Tiedustelut
Susanna Metelinen, 040 571 0398, susanna.metelinen@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pori

Asuinalueena Niittymaa, Pori

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Susanna Metelinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, partner

Solid House Kodit Oy, Pori

Solid House Kodit Oy, Pori
Solid House Kodit Oy, Pori
SKVL jäsenyritys

Gallen-Kallelankatu 9,
28100 Pori

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.