Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy

Kerrostalo | Oloh, 2x makuuh, keittiö, pesuh / wc, eteinen + lasitettu parveke.

Puolimatkankatu 4 As 11, Haudankorva, Forssa

Hinta

48 000 €

Koko

68 m²

Vuosi

-

Kolmannessa kerroksessa oleva peruskuntoinen kolmio on vailla uusia omistajia. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, pesuhuone/wc ja eteinen, 68 m2, sekä lasitettu parveke. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja paljon remontoitu esim. valokuitu, käyttövesiputket uusittu 2019, viemärit kunnostettu 2014, katot kunnostettu 2014, hissi uusittu 2012, ikkunoita uusittu 2008-2015, saunaosasto kunnostettu 2018 jne. Koulut, kauppakeskus ja päiväkoti lähellä, samoin paljon harrastusmahdollisuuksia. Kun vielä laitat asunnon kuntoon, niin mikäs täällä on asustella. Mahdollisuus ostaa myös autotalli.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80342474
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oloh, 2x makuuh, keittiö, pesuh / wc, eteinen + lasitettu parveke.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
68 m²
Kokonaispinta-ala
68 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Olohuone, 2x makuuhuone, keittiö, eteinen ja pesuhuone/wc 68 m2 + lasitettu parveke.
Kerrokset
3/7
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

48 000,00 €

Velaton hinta

48 000,00 €

Neliöhinta

705,88 €/m²

Vastike

Hoitovastike

238,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

238,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: VESIMAKSU: Oman kulutuksen mukaan. SÄHKÖ: Oman kulutuksen mukaan. SAUNAMAKSU: Saunamaksu 6 eur/kpl/kk. AUTOPAIKKAMAKSU: Autopaikkavuokra 8 eur/kpl/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Asunto on peruskuntoinen ja kaipaa remonttia, mutta kuinka paljon päätät sinä.
Olohuoneen kuvaus
OLOHUONE: Lattiassa laminaatti ja seinät tapetoidut. Olohuoneesta käynti parvekkeelle sekä toiseen makuuhuoneeseen. MAKUUHUONEET: Molemmissa makuuhuoneissa muovimatto lattiassa ja seinissä tapetti/maali, kaapistot seinustalla. KEITTIÖ: Keittiössä varustuksena jääkaappi ja liesi. Lattiassa muovimatto ja seinät maalatut. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä ja tilaa jää kokkailulle. SAUNAOSASTO: Taloyhtiössä on 2018 kunnostettu sauna. PESU / WC-TILAT: Wc pesuhuoneen yhteydessä. Lattiassa laatat ja seinät kaakeloidut. Pyykinpesukoneelle liitos. PARVEKE / TERASSI: Lasitettu parveke. SÄILYTYSTILAT: Makuhuoneissa kaapistot sekä huoneistokohtaiset varastot.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
OP Koti Lounaismaa Oy. Eija Pullinen, op-isannointi.forssa@op.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: RAKENNETTU: 1964. TONTTI: Taloyhtiöllä on oma 3900 m2:n tontti. VESI / VIEMÄRI: Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy:n vesi ja viemäri. RAKENNUSAINE: Betonielementti, aumakatto peltikatteella. LÄMMITYS: Vesikeskuslämmitys, kaukolämpö, jakotapa pattereilla. ENERGIALUOKKA: D/2018 ILMANVAIHTO: Koneellinen poisto. HUONEISTOT: Rakennuksia 2, kerroksia 7, porrashuoneita 1, huoneistoja 35 kpl. AUTOPAIKAT: Toteutuneet autopaikat 27 kpl. autotallipaikkoja 10 kpl. YHTEISET TILAT: Ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, sauna, huoneistokohtaiset varastot. LUNASTUSOIKEUS: Ei ole. MUUTA: Antennijärjestelmä: Kaapeli-tv. Tietoliikennejärjestelmä: Lounea valokuitu 5M.
Tehdyt remontit
1990 Etelä- ja pohjoissivujen ikkunoiden uusiminen. 1997 Julkisivun pinnoittaminen. 2001 Parvekepäätyjen kunnostus ja maalaus. 2002 Lukkojen uusiminen ja sarjoitus. Salaojien ja sadevesiviemäreiden uusiminen. 2003 Kaukolämmön siirrin uusittu. 2005 Vesijohtojen uusiminen pintavetona lämmönjakohuoneesta saunaan. 2008 Ikkunapuitteiden kunnostus ja maalaus. Olohuoneen ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. 2009 Alapohjan viemäriputken uusiminen. 2010 Katon maalaus. 2011 Sokkelin maalaus, pysty- haara- ja runkoviemäreiden pesu. 2012 Sähkökeskusten puhdistus ja liittimien kiristys. Hissin uusiminen. Ilmanvaihdon nuohous. Asuntokohtaisten sähkökeskusten huolto. 2013 Rappukäytävän maalaus ja ala-aulan muovimaton uusiminen. Etupihan ikkunoiden huoltomaalaus. 2014 Viemäreiden kunnostus. Kaikki alkuperäiset WC-istuimet uusittu. Talon ja autotallin kattojen kunnostus. 2015 Etu- ja takapihan ikkunoiden uusiminen. Käyttövesiputkien uusimisen suunnittelu. 2016 Päätyseinien lisäeristys, levyttäminen. 2018 Saunaosaston kunnostus. Käyttövesiputkien uusimisen suunnittelu. 2019 Käyttövesiputkien uusiminen. Huoneistokohtaiset vesimittarit. Lämpökeskuksen uusiminen. Lämmityksen perussäätö. 2020 Ulko-oven koodilukituksen asennus. 2022 Yhteiset jätepisteet naapuritalojen kanssa.
Tulevat remontit
2023 Ilmanvaihdon nuohous. Alaoven sähköinen ovenavaaja. 2024 sadevesikaivot ja vesijohtotyöt. Piha-alueen kaadot ja asfaltointi. Runkoviemärin sekä vesiputken uusiminen. 2025 Parvekkeiden peruskorjaus, suunnittelu. 2026 Parvekkeiden peruskorjaus, toteutus.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018
Tontin koko
3 900 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Haudankorva Forssa, asemakaava-alue.

Asunto Oy Siurila

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Forssan keskusta, tori, linja-autoasema noin 2 km, Kutomon kauppakeskus 1 km. Prisma noin 1.5 km. Myös puisto, päiväkoti, ala-aste, yläaste ja lukio lähellä.
Harrastukset: Urheilutalo Feeniks lähes vieressä, Ulkoilureittejä, Jalkapallokenttä ja Uimahalli lähellä.
Liikenneyhteydet
Hämeenlinna 57 km, Salo 61 km, Turku 89 km, Tampere 95 km ja Helsinki 114 km.
Tiedustelut
Jani Hirsimäki, +358 40 773 3430, jani.hirsimaki@kiinteistopire.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Haudankorva, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jani Hirsimäki

Myyntineuvottelija, IAT

Kiinteistö Pi-Re Oy

Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy
SKVL jäsenyritys

Rautatienkatu 12,
30420 Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.