RE/MAX Parhaat Kodit | Kiinteistönvälitys Parhaat Kodit Oy LKV

Vapaa-ajan tontti

Terrikuja 9, Tuusula

Hinta

70 000 €

Koko

5 780

Kauppa käsittää kaksi vierekkäistä tonttia. 858-413-6-162 ja 858-413-6-164. Joka autoharrastajan unelma! Tontti sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Pääset kätevästi omalla autolla pääkaupunkiseudulle, Hyvinkään suuntaan ja Järvenpäähän. Keltainen rakennus, purkukuntoinen omakotitalo, toiminut autotallina/ varastona, ei virallista käyttötarkoituksen muutosta. Suihku ja sauna tässä rakennuksessa. Sauna sähkökiukaalla. Lämmitysmuotona suora sähkö. Toimiva hormi, mahdollistaa puulämmityksen/ tarkastettava nuohoojan toimesta. Pinta-ala 75m2. Rakennusvuosi 1955/1968. Keltainen talo purettava, jos tontille rakentaa lisää. Vihreä rakennus, virallisesti talousrakennus/ varasto, toiminut asuinkäytössä. Pinta-ala 48m2. Lämmitysmuotona suora sähkö, patterit ja lattialämmitys. Rakennusvuosi 2008. Tontin p-a 5300m2. Jätevesille omat kaivot, viimeistään rakennettaessa muutettava lain vaatimiksi. Kunnan vesi. Tyhjä tontti, pinta-ala 5400m2. Vapaa-ajan tontti. Molemmat tontit rajoittuvat yhdeltä sivulta jokeen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80342517
Sijainti
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

70 000,00 €

Velaton hinta

70 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

185,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 78

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
858-413-6-162
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
5 780 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rasitteet
Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Kiinteistö kuuluu osayleiskaavan mukaan loma-asuntoalueelle (RA-3). Kaavamääräys alla. Loma-asunto saa olla siis kerrosalaltaan 80m2. Rakennusjärjestyksessä rajataan ranta-alueen vapaa-ajan asunnon pohja 100m2. Lisäksi saa tehdä rakennuspaikan käyttötarkoitukseen liittyviä erillisiä talousrakennuksia. Yksittäisen talousrakennuksen kerros/pohjan ala saa olla enintään 50 m² ja talousrakennusten yhteen- laskettu kerros/pohjan ala saa olla enintään 80 m². Rakennuspaikalla saa rakentaa yhden yksikerroksien, ullakottoman saunarakennuksen, kerrosala saa olla enintään 30 k-m² ja pohjan ala enintään 50 m². Loma-asunto voi olla myös talviasuttava. Vakituista asuntoa sinne ei saa tehdä. Lisäksi Palojoen rannat on kaavassa merkitty luonnonsuojelullisesti arvokkaiksi. Tuo aluerajaus ulottuu liki kokonaan tämän kiinteistön yli. Kiinteistön halki kulkee päijännetunneli, joka asettaa omia vaatimuksia mm. jätevesien käsittelyn osalta ja estää porakaivon/maalämpökaivon sijoittamisen kiinteistölle. Kunnallinen vesijohto alueella näyttäisi olevan, mutta jätevesiverkostoa ei ole. jätevedet tulee siis käsitellä kiinteistökohtaisesti. Maasto tuossa kohdin on ilmeisen alavaa ja tulva-altista aluetta. Rakennusjärjestyksen mukaan rakennukset ja piharakenteet on rakennettava tason HW1/100a+1 m (keskimäärin kerran 100 vuodessa toistuva tulvakorkeus + 1 m) yläpuolelle. Rakennushankkeeseen ryhtyvän on selvitettävä edellä mainittu tulvakorkeus.
Kaavoitustilanne
Suunnittelutarvealue
Ranta
  • Rannan tyyppi: Joki
  • Palojoki
Tiedustelut
Janne Hyyhö, 044 555 5119, janne.hyyho@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tuusula

Asuinalueena Tuusula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Janne Hyyhö

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT / Kiinteistönvälitys JH OY LKV

RE/MAX Parhaat Kodit | Kiinteistönvälitys Parhaat Kodit Oy LKV

RE/MAX Parhaat Kodit | Kiinteistönvälitys Parhaat Kodit Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.