Solid House Helsinki Oy, Helsinki
Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Kerrostalo | 2-3 h, avok, s, 2 kph, 3 WC (YJ:n mukaan 3h + k + kh + s)

Fredrikinkatu 41 A, Kamppi, Helsinki

Hinta

1 095 000 €

Koko

108,5 m²

Vuosi

1924

Tervetuloa tutustumaan valoisaan ja tilavaan huoneistoon Helsingin sydämessä, Kampin alueella. Tämä 1924 rakennettu 108m² huoneisto sijaitsee kuudennessa kerroksessa ja tarjoaa valoisat näkymät sekä kaakkoon Fredrikinkadulle että pohjoiseen korttelin sisäpihalle. Osakeyhtiö-muotoisella talolla on huomattavat vuokratulot ja siten edullinen hoitovastike. Myös remontit on tehty suunnitelmallisesti ja harkiten. Autopaikkakin on mahdollinen sisäpihalta. Olohuone on remontoitu yhdistämällä kaksi huonetta, jolloin on syntynyt iso yhtenäinen tila. Sen yhteydessä on tyylikäs avokeittiö, jossa saareke varustettuna induktio- ja kaasuliedellä. Asunnosta saa myös kaksi erillistä huoneistoa, koska sisäänkäyntejä on kaksi. Molemmissa huoneistoissa on omat kylpyhuoneet ja pienemmässä myös baarikeittiö. Huoneiston erikoisuus on puulämmitteinen sauna. Asunto sopii vaikka kahdelle sukupolvelle tilankäytön kannalta. Tämä huoneisto on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat keskeistä sijaintia, edullisia asumiskustannuksia, laadukasta kuntoa ja ylintä kerrosta. Tervetuloa ihastumaan ja löytämään uusi unelmakoti! Luottamukselliset yhteydentotot ja yksityisesittelyt: Arto Eskola, LKV, LVV, Solid House Helsinki Oy, 0400 575 105, arto@solidhouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80343004
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2-3 h, avok, s, 2 kph, 3 WC (YJ:n mukaan 3h + k + kh + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
108,5 m²
Kokonaispinta-ala
108,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
6/6 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1924
Vapautuminen
6 kk:n irtisanomisaika. Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, irtisanomisaika 6 kk. Vuokra: 3.320€/kk. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

1 083 073,45 €

Velkaosuus

11 926,55 €

Velaton hinta

1 095 000,00 €

Neliöhinta

10 092,17 €/m²

Vastike

Hoitovastike

162,75 € / kk

Pääomavastike

162,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

325,50 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Sisältyy hoitovastikkeeseen
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Pihapaikkoja 8 kpl, 60€/kk, jonotus.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Olohuoneen ja master bedroomin yhdistävältä käytävällä säilytystilaa ja iso viinikaappi. Eteisessä liukuovikaapisto ulkovaatteille.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni ja kaapeli-tv.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Olohuoneen yhteydessä avokeittiö, jossa erillinen saareke. Harmaa Nixi-keittiö, jossa AEG:n integroitu jääkaappi ja erillinen pakastekaappi. 2 x erillinen uuni (toinen höyryuuni), astianpesukone. Erillisessä saarekkeessa induktio- ja kaasuliesi, johon pullokaasu. Lieteen integroitu BORA:n liesi-imuri. Runsaasti kaappi- ja säilytystilaa. Työtasot Silestone Kvarsi. Seinät valkoiseksi maalattua kiveä, lattiat Timberwisen Select-tammiparketti. Makuuhuoneen yhteydessä olevassa ja valkoisten taiteovien takana olevassa keittiössä induktioliesi, jääkaappi-pakastin ja espressokahvinkeitin. Runsaasti säilytys- ja laskutilaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kaksi erillistä kylpyhuonetta, joista isomman yhteydessä sauna. Katto paneloitu, seinissä isot laatat, lattiassa pienet laatat ja lattialämmitys. Suihkutilan eristää lasiseinä kylpyhuonekaapistosta ja lavuaarista. Tilassa myös WC. Makuuhuoneen kylpyhuoneen seinissä isot laatat ja lattiassa pienet laatat ja lattialämmitys. Suihkutilan lasiseinä eristää lavuaarista ja WC-istuimesta. Lavuaarin alla allaskaappi ja yläpuolella peili sekä vieressä bidé-suihku.
WC-tilojen kuvaus
Eteisen yhteydessä erillinen WC, jossa lavuaari ja bidé-suihku. Tilassa myös pesutorni (pesukone ja kuivausrumpu). Makuuhuoneen yhteydessä WC sekä saunan kylpyhuoneessa WC.
Saunan kuvaus
Isomman kylpyhuoneen yhteydessä puulämmitteinen (!) sauna, jossa jatkuvalämmitteinen Harvia kiuas. Siparilan harmaaksi kuultovärjätty paneeli sekä seinissä että katossa.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on yhdistetty kahdesta huoneesta ja siihen on lisätty avokeittiö ja alkovi. Valoisat näkymät kolmesta ikkunasta kadun puolelle vastapäisten talojen katoille. Lasitettu alkovi muuttuu tarvittaessa työtilaksi. Lattiat ovat kauttaaltaan Timberwise Select -tammiparkettia. Seinät ja katto valkoiseksi maalattua kiveä.
Makuuhuoneiden kuvaus
Varsinainen master bedroom on omassa kulmassa sisäpihan puolelle. Makuuhuoneen yhteydessä takka, taiteovien takana hyvin varusteltu pienkeittiö, kylpyhuone jonka yhteydessä WC ja oma sisäänkäynti porrashuoneesta. Makuualkovissa kaksi lasiseinää, johon liukuovi ja niihin verhot. Lattia Timberwise Select -tammiparkettia, katot ja seinät valkoiseksi maalattua kiveä.
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
91-4-71-11
Isännöitsijän yhteystiedot
Pääovi Oy, Ville Niemeläinen, ville.niemelainen@paaovi.fi, 050 598 0118
Huolto
Talonmies
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, askarteluhuone (D-portaan alapuolella, käynti sisäpihalta), urheiluvälinevarasto (Porttikongista käynti kellariin) ja pyörävarasto (Porttikongista käynti kellariin, sisäpihalla markiisin alla kesäpaikat)
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Osakeyhtiö-muodon vuoksi yhtiötä ei koske HTJ-liittymisvelvoite. Yhtiö on hakeutunut arvonlisävelvolliseksi. Arvonlisäverollisuuden hakeutumisaste on 12,04. Yhtiö ei ole hakeutunut arvonlisäverovelvolliseksi tämän huoneiston osalta. Taloyhtiön kiinnitykset: 2 038 126,20 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 8 Parkkipaikkoja: Kellarissa oleva autohalli vuokrattu Autokorjaamo Laakstenille, joka vuokraa tilanteen mukaan autopaikkoja. Tiedustelut: 09-6926994.

Tehdyt remontit
Parvekkeet kunnostettu -88, liikehuoneistojen ovet ja ikkunat -89/90, ullakon lämmöneristys -90, linjaventtiilit ja lämmönjakolaitteet -93, pihajulkisivun paikkarappaus ja maalaus -3, hissien peruskunnostus -99, patteriventtiilien uusiminen osittain -00, putkisaneeraus -97/-00, kiinteistökeskus (sähkö) uusittu -03, katon turvatuotteiden asennus -04, pihakannen eristeet ja asfaltti uusittu -04, sähkövastusten uusiminen (syöksytorvien lämmitys) -05, syöksytorvien alaosien uusiminen sisäpihalla, katon paikkamaalaus, uuden pyöräkellarin kunnostus -06, porrashuoneiden maalaus ja kunnostus , ilmastointikanavien ja hormien nuohous -08, katujulkisivujen rappaus ja maalaus, sisäpihan ja kadunpuolen huoneistoikkunoiden uusiminen -10, vesikaton syöksytorvien ja jalkarännien saattolämmitykset -11, kaukolämpölaitteet -13, lumiesteet asennettu -13, D-portaan kellarissa olevan kerhotilan kunnostus -14, ravintola Murun ilmanvaihdon uusiminen -15, peltikaton kunnostus ja pinnoitus -16, palovaroitinjärjestelmä ullakolle -20, porrashuoneovien ja lukituksen uusiminen -22.
Tulevat remontit
Normaalia vuosihuoltoa
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 05.12.2024
Tontin koko
2 158 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Osakeyhtiö Antinkatu 14

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ydinkeskustan monipuoliset ja laajat palvelut välittömässä läheisyydessä.
Koulut: Ressun lukio, Snellmanin ala-aste, Kansainvälinen koulu, Deutsche Schule.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, taksitolppa lähellä, raitiovaunupysäkki lähellä ja hyvät pyöräilytiet
Tiedustelut
Arto Eskola, 0400 575 105, arto.eskola@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kamppi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arto Eskola

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.