Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Uusikaupunki
Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Uusikaupunki

Puutalo-osake | 2h + k + s

Ylinenkatu 1 D, Keskusta, Uusikaupunki

Hinta

132 000 €

Koko

69,5 m²

Vuosi

1991

PUUTALOUNELMAA UUDENKAUPUNGIN KESKUSTASSA! ___________ Asunto Oy Willa Blasieholma sijaitsee Uudenkaupungin keskustassa Yliselläkadulla. Nämä kauniit vanhat rakennukset ovat tietojen mukaan rakennettu 1800-luvun puolivälin jälkeen. Talot saneerattu täysin vuonna 1991 ja Ylisenkadun suuntainen rakennus saneerattu uudelleen vuonna 2020 tulipalon jälkeen. Taloyhtiön sisäpiha on idyllinen ja viihtyisä. Tämä koti on valmistunut 9/2020 täydellisestä saneerauksesta ja on uutta vastaava. Tilava keittiö, jossa kelpaa kestitä vieraita. Keittiöstä kulku kylpyhuoneeseen, jonka yhteydessä sähkölämmitteinen sauna. Kaunis olohuone, jossa kaari-ikkunat tuovat valon lisäksi myös luonnetta tähän asuntoon. Makuuhuoneen yhteydessä tilava vaatehuone. Ilmalämpöpumppu lisäämässä asuinmukavuutta, jolla voit lämmittää asuntoa ja tarvittaessa kesähelteillä myös viilentää. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kotiin! ___________ SOLID HOUSE KIINTEISTÖNVÄLITYS OY Piia Ketoniemi Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, partner, kaupanvahvistaja 040 503 4615 piia.ketoniemi@solidhouse.fi Facebook: Solid House Piia Ketoniemi LKV Instagram: solidhousepiia www.solidhouse.fi/piia-ketoniemi ____________

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80343291
Sijainti
Tyyppi
Puutalo-osake (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
69,5 m²
Kokonaispinta-ala
69,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1991
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

128 023,13 €

Velkaosuus

3 976,87 €

Velaton hinta

132 000,00 €

Neliöhinta

1 899,28 €/m²

Vastike

Hoitovastike

229,35 € / kk

Pääomavastike

40,31 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

269,66 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Sähkö kulutuksen mukaan. Vastikkeeseen sisältyy 30M/30M internet yhteys.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: 18 § Vastuu osakkeenomistajan toteuttamista muutoksista ja lisäyksistä: Osakkeenomistaja vastaa osakkeenomistajan toimesta huoneistoon tai sen ulkopuolelle tehtyjen/teetettyjen rakenteellisten, sisustuksellisten tmv. muutosten ja/tai lisäysten kunnossapidosta. Osakkeenomistaja vastaa lisäksi kaikista mainituista muutoksista ja lisäyksistä yhtiölle aiheutuneista lisäkustannuksista sekä näiden yhtiön rakennukselle tai huoneistoille aiheuttamista vioista ja niiden korjaamisen kustannuksista. Tämän määräyksen tarkoituksena on, ettei yhtiölle aiheudu mitään kustannuksia mainituista muutoksista ja lisäyksistä. Tässä mainittu vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun kohteen huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Osakkeenomistajan vastuu on edellä mainittu, vaikka muutos ja/tai lisäys on toteutettu huoneiston aikaisemman osakkeenomistajan toimesta. Tässä mainittu osakkeenomistajan vastuu käsittää huoneistoon tai sen ulkopuolelle tehdyt sellaiset muutokset ja/tai lisäykset, joita huoneistossa ei ole alun perin tai yhtiön asentamana ollut. Niiltä osin kuin osakkeenomistaja on kajonnut alkuperäisenä tai perustasona oleviin rakenteisiin, pintoihin, kalusteisiin, perusjärjestelmiin, laitteisiin tmv. vastuu määräytyy asunto-osakeyhtiölain mukaan.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Sähköpatterit, ilmalämpöpumppu. Kokonaissähkön kulutus: 6724 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi ja puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen
Jääkaappipakastin, astianpesukone, liesituuletin ja liesi
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, wc-istuin, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi ja allaskaappi
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Kiinteistötunnus
895-4-3-2
Isännöitsijän yhteystiedot
Vakka Isännöinti, Pia Laine, pia.laine@vakkaisannointi.fi, 040 718 2655
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, kellarikomero ja Häkkivarasto
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: A ja B -talon osakkeenomistajilla ei ole velvollisuutta hoito- tai rahoitusvastikkeen muodossa tai muulla tavalla osallistua C-talon liittyvien menojen kattamiseen, vaan kaikista C-taloon liittyvistä menoista vastaavat vain C-talon omistajat. V-talon osakkeenomistajilla ei ole velvollisuutta hoito- tai rahoitusvastikkeen muodossa tai muulla tavalla osallistua A ja B-taloihin liittyvien menojen kattamiseen, vaan kaikista näistä A ja B-taloon liittyvistä menoista vastaavat A ja B-talojen osakkeen omistajat. Taloyhtiön kiinnitykset: 105 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 10 Parkkipaikkoja: Autopaikat vuokrattavissa taloyhtiöltä jonotuslistan mukaan.

Tehdyt remontit
Vuonna 2022 A-talon julkisivun huoltomaalaus, postilaatikoiden uusinta, A-talon vesikaton kuntotarkastus ja raportointi, A-talon märkätilojen kuntotarkastus ja raportointi. Vuonna 2021 sähköautojen latauspistekatselmus. Vuonna 2020 Ylisenkadun puoleisen rakennuksen saneeraus tulipalon jälkeen ja lukostojen uusinta. Vuonna 2012 huoneistojen lämminvesivaraajat uusittu. Vuonna 2009 talojen ulkomaalaukset. Vuonna 1998 peltikatot maalattu. Vuonna 1997 talojen ulkomaalaukset. Vuonna 1996 talojen kattorakenteita muutettu ja parannettu.
Tulevat remontit
Selvitys korjaustarpeesta vuosille 2023-2027: Jätepisteen uusinta, A-talon vaihtamattomien pattereiden uusinta, sähkölatausinfran rakentaminen tarvittavine töineen; samalla pihavalaisimien kaapelointi ja uusiminen. A-talon ikkunoiden maalaus ja pelastustiet, A-talon katon maalaus, A-talon linjasaneeraus 2025-2027, A-talon sähköverkkoon liitettävät palovaroittimet viim. 2029.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
2 112 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Uudenkaupungin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Willa Blasieholma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Lähimpään ruokakauppaan matkaa noin 200 metriä. Kaupungin keskustaan matkaa noin 600 metriä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat vuokrattavissa taloyhtiöltä jonotuslistan mukaan.
Tiedustelut
Piia Ketoniemi, 040 503 4615, piia.ketoniemi@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Uusikaupunki

Asuinalueena Keskusta, Uusikaupunki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Piia Ketoniemi

LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja, partner

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Uusikaupunki

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Uusikaupunki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.