Solid House Helsinki Oy,  Espoo
Solid House Helsinki Oy,  Espoo

Kerrostalo | 2h + avokeittiö + kph + las.p

Eestinlaakso 9 A, Nöykkiö / Eestinlaakso, Espoo

Hinta

238 000 €

Koko

51,5 m²

Vuosi

2019

Modernia asumista Nöykkiön idyllisellä asuinalueella! Kulmahuoneiston tehokkaat tilaratkaisut, vaaleat sisustusmateriaalit ja kahteen suuntaan olevat suuret ikkunapinta-alat takaavat ylellisen asumiskokemuksen ympäri vuoden. Tässä lämminhenkisessä kerrostalohuoneistossa katse kiinnittyy aikaa kestäviin materiaaleihin ja laadukkaaseen varusteluun. Huoneiston hulppea 3,2m huonekorkeus tuo mukavasti ilmavuutta ja eteisen kaunis akustoitu rimoitus ryhdittää ilmettä ja luo pehmeää kodikkuutta heti sisään astuessasi. Huoneiston sydän on ehdottomasti avokeittiön, ruokailutilan sekä olohuoneen muodostama yhtenäinen ja kodikas kokonaisuus, joka avautuu upealle suurelle lasitetulle parvekkeelle. Keittiössä on panostettu tyylin lisäksi säilytystilaan sekä laadukkaisiin kodinkoneisiin. Makuuhuoneeseen mahtuu hyvin sänky, kaapisto sekä työpiste. Tilava kylpyhuone helpottaa arkea ja aina kaivattua säilytystilaa löytyy kaapistoista sekä irtaimistovarastosta. Miellyttävää asumismukavuutta tuo vesikiertoinen lattialämmitys. Vuonna 2019 valmistunut Asunto Oy Espoon Jylhäkallio sijaitsee omalla tontilla Eestinkallion puistoalueen reunalla. Yhtiössä on 3 kerrostaloa ja yhteensä 76 huoneistoa. Yhtiön 70 autohallipaikkaa sijaitsee pihakannen alapuolelle sijoittuvassa autohallissa ja autohallista on suora hissiyhteys asuinkerroksiin. Takapihalla on viihtyisä leikki- ja oleskelupiha, josta avautuu yhteys kallioiseen 39 hehtaarin kokoiseen Eestinkallion viheralueeseen. Espoon Nöykkiö on suosittu asuinalue ja monipuoliset palvelut ovat lähellä. Lähistöllä on Puolarmaarin ulkoilukeskus, Espoon keskuspuisto sekä takapihalta suora yhteys Eestinkallion ulkoilureiteille. Kattavat palvelut löytyvät mm. kauppakeskus Iso Omenasta ja Lippulaivasta. Julkinen liikenne on sujuvaa useamman bussilinjan ansiosta ja metroasemia on muutaman kilometrin säteellä useampia. Tervetuloa ihastumaan! Myynti ja tiedustelut: Mari Rautio LKV 040-1202701 / mari.rautio@solidhouse.fi IG: Marirautio.lkv SOLID HOUSE OY LKV – Onnellisten asuntokauppojen puolesta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80343384
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + avokeittiö + kph + las.p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
51,5 m²
Kokonaispinta-ala
51,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/5
Rakennusvuosi
2019
Vapautuminen
sopimuksen mukaan / 1-2 kk kaupoista

Hinta

Myyntihinta

238 000,00 €

Velaton hinta

238 000,00 €

Neliöhinta

4 621,36 €/m²

Vastike

Hoitovastike

262,65 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

262,65 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: *Vesimaksuennakko 20€/hlö/kk. Tasaus kulutuksen mukaan kerran vuodessa; vedenkulutus kylmä 3,20m3, vedenkulutus lämmin 7,50m3. *Kaapeli TV / laajakaistavastike 3,50€/kk *Pesulamaksu 4,00€/h *Varsinainen yhtiökokous 15.3.2023 myönnettiin hallitukselle valtuus periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastikkeen määrä. *Autohallipaikka AH31 (osakkeet 8375 - 8376) myydään kauppaan kuuluvana, mutta erillisenä velattomana kauppahintana 15 000€. *Autohallipaikan hoitovastike 31,88€ / kk. *Sähköauton latausmaksu 0,19 / kWh *Yhtiön osakkeet kuuluvat huoneistotietojärjestelmään. Myytävän huoneiston osakkeita ei ole vielä siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan on rekisteröitävä omistuksensa 2 kk kuluessa kaupanteosta, jolloin paperinen osakekirja mitätöidään Maanmittauslaitoksen toimesta. Tämän jälkeen huoneistolla on sähköinen omistajamerkintä. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisista muista kuluista tähän liittyen. Maanmittauslaitos veloittaa rekisteröinnistä 63 euroa ja ostajan pankki oman hinnastonsa mukaan. *Ostajan ja myyjän pankki veloittavat kaupanteosta oman hinnastonsa mukaisesti.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen, jossa seinä osin akustiikkapaneelia ja osin maalattu. Peililiukuovellinen kaapisto sekä seinään kiinnitetty tammihylly. Lattia osin laatoitettu ja osin parketti. Huoneiston ulko-ovessa on älylukko.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ruokailutilan kello, parvekkeen lattialaudoitus.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa , 25M, taloyhtiölaajakaista / kuitu. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Autohallipaikoilla lunastuslauseke 8§.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi / pakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, integroitu mikro. Kaapistojen välitila kuitulevy, työtaso laminaatti, Lattia parketti. Kauppaan kuuluu jääkaapin vasemmalla puolella sijaitseva kaappi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sadesuihku, suihkuseinä, allaslaatikosto, peilikaappi, wc-istuin, bidesuihku, pesukoneliitäntä ja mahdollisuus pesutornille, lattialämmitys (vesikiertonen) katto tervaleppää, pyykkikaappi, Huoneistokohtainen ilmanvaihtokone. Seinät ja lattia laatoitettu.
Olohuoneen kuvaus
Seinät maalattu ja lattia parketti. Kauppaan kuuluu olohuoneen Ikean Bestå säilytyskokonaisuus.
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinät maalattu, lattia parketti, liukuovikaapisto, työpiste sekä työpisteen yläpuolella oleva kaappi.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Kaapistot ja irtaimistovarasto. Irtaimistovarastossa elfa-säilytysratkaisu joka kuuluu kauppaan.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
49–30–289–1
Isännöitsijän yhteystiedot
MTR-Isännöinti Espoo Oy, Juha Leksis, asiakaspalvelu@mtr.fi, 09 8387250
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: 2 x sauna, kerhohuone, väestönsuojat, 2 x kuivaushuone, 3 x ulkoiluvälinevarasto, 2 x pesutupa, kaapeli-TV, irtaimistovarasto. Taloyhtiön lisätiedot: -Taloyhtiön lainat koostuvat: *Rakennusaikainen laina POV 1 Hki OP päivämäärällä 31.12.2023 lainasaldo on 2 040 311,83€ *Sähköautojen latausjärjestelmä POV 2 Hki OP päivämäärällä 31.12.2023 lainasaldo on 5 146,98€ -Yhtiön varsinaisessa yhtiökokouksessa 28.3.2022 päätettiin yksimielisesti hakea tupakkalain 79§:n mukaista tupakointikieltoa kaikille huoneistoparvekkeille Espoon kaupungilta. Lisäksi yhtiökokouksessa päätettiin valtuuttaa hallitus hakemaan rakennusvalvonnalta lupa kerho- ja harrastetilahuoneen käyttötarkoituksen muutos toimistotilaksi. Lisäksi yhtiökokouksessa valtuutettiin hallitus hakemaan rakennusvalvonnalta lupa kerho- ja harrastetilahuoneen käyttötarkoituksen muutos toimistotilaksi. Tämän jälkeen päivitetään yhtiöjärjestys mikäli lupa saadaan. -Vuosikorjauksien jälkitarkastus pidetty 21.1.2022 ja taloyhtiön hallitus päätti vapauttaa rakennusajan jälkeisen vakuuden, Rakennuttajan kanssa sovittu, että auki olevat viimeiset vuositakuukorjaukset suoritetaan toukokuun 2022 loppuun mennessä. Yhtiössä ei ole enää merkittäviä auki olevia vuositakuukorjauksia. -Osakkaan on ilmoitettava taloyhtiölle (isännöitsijätoimistoon) kaikista huoneistoremonteista kirjallisesti etukäteen ennen töiden aloittamista. Töitä ei saa aloittaa ilman taloyhtiön lupaa. Ilmoitusvelvollisuus on laaja ja sen ulkopuolelle jäävät käytännössä ainoastaan maalaus- ja tapetointityöt. (katso isännöitsijäntodistus). Taloyhtiön kiinnitykset: 15 000 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 70 Parkkipaikkoja: Autohallipaikat osakkeina. 5 vieraspaikkaa, jotka 4h kiekkopaikkoja. Parkkipate vastaa pysäköinnin valvonnasta.

Tehdyt remontit
2022 Sähköautojen latausjärjestelmän/sähköisen valmiuden rakentaminen 70 autopaikalle (ylim. yk päätös 22.11.21)
2021 Vuositakuukorjauksia
2020 Vuositakuukorjaukset aloitettu
2019 Akuutteja vuositakuukorjauksia
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2023-2027
2023 Vuositakuukorjausten loppuun saattaminen
2024 Tontin raja-aitojen rakentaminen (estämään/rajoittamaan läpikulkua tontin lävitse Kaupungin metsäalueelle)
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 08.09.2027
Tontin koko
4 452 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki vaihde 09 816 21. kts. ajankohtainen kaavatilanne: kartat.espoo.fi - aineistot - kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Jylhäkallio

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa K-Supermarket Malminmäki autoillen noin 2,1km, K-Market Nöykkiö kävellen noin 1,1km ja autoillen noin 2,5km, Kauppakeskukset: Iso Omena noin 4,8km, Lippulaiva noin 4,2km, Kauppakeskus Liila noin 2km.
Paikallistiedot: Todella hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet Puolarmaarin ulkoilukeskuksessa sekä Espoon keskuspuistossa. Takapihalta käynti suoraan Eestinkallion puistoalueelle jossa ulkoilureittejä.
Liikenneyhteydet
Lähimmät metroasemat mm. Iso Omena, Kaitaa, Niittykumpu, Espoonlahti. Hyvät bussiyhteydet käytännössä "oven edestä" Iso Omenaan ja Lippulaivaan. Yöbussi kulkee Kamppiin ja Kampista takaisin.
Pihan kuvaus
Viihtyisä piha-alue. Leikki- ja oleskelupiha sijaitsee pihakannella, josta avautuu yhteys kallioiseen 39 hehtaarin kokoiseen Eestinkallion viheralueeseen.
Tiedustelut
Mari Rautio, 040 120 2701, mari.rautio@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Nöykkiö, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mari Rautio

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, partner

Solid House Helsinki Oy, Espoo

Solid House Helsinki Oy,  Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.