Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku
Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Omakotitontti

Kakskerran kirkkotie, Kakskerta / Brinkhall, Turku

Hinta

69 000 €

Koko

3 380

Haluaisitko rakentaa unelmiesi kodin merelliseen ympäristöön? Tämä tontti kannattaa käydä katsomassa, sillä suunnittelutarvepäätös ja maaperätutkimus on jo tehty, ja pääset suoraa suunnittelemaan unelmiesi kotia! Kakskerran saari on upea asuinympäristö monestakin syystä. Valaistu asfalttitie kiertää saaren keskellä sijaitsevaa Kakskerran järveä, joka tekee ympäristöstä täysin uniikin. Toisella puolella välkkyy meri ja toisella taas järvi unohtamatta luonnon monimuotoisuutta ja rauhaa. Tontti sijaitsee Brinkhallin kylässä, aivan historiallisen Kakskerran kirkon tuntumassa. Täällä elämisen tahti hidastuu ja mieli rauhoittuu. Tämä 3380m2 kokoinen niittymäinen tasamaan tontti, jossa kasvaa kaunista puustoa, sijaitsee aivan Kakskerran tien varressa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lähimmälle bussipysäkille on matkaa vain 250m ja omalla autolla ajat kaupunkiin noin 20min. Mikäli mielesi tekee rannalle on Brinkhallin yleinen uimaranta kävelymatkan päässä. Tontti voidaan liittää kaupungin veteen, Kakskerta-Satavan painevesiviemäriin sekä sähköverkostoon. Tontille voit rakentaa yksikerroksisen omakotitalon kooltaan 300m2. Lisäksi rakennusoikeutta on 115m2 autotalli/-katos tai varastotilalle ja erilliselle pihasaunalle/varastolle 30m2. Asemakaavan mukaan rakennukset sijoittuvat tontille itä-länsi suunnassa, tontin itälaidalle, joka mahdollistaa lisäksi tilavan aurinkoisen pihapiiri. Voisiko tänne tulla sinun uusi kotisi, soita niin kerron sinulle lisää! _______________________________ SOLID HOUSE OY LKV Erika Sjö Asuntomyyjä, partner 050 542 3414 erika.sjo@solidhouse.fi facebook: Solid House Erika Sjö instagram: solidhouse_erikasjo www.solidhouse.fi/erika-sjo ________________________________ Onko oma asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen. Saat arvion asuntosi hinnasta sekä juuri sinun kodillesi räätälöidyn myyntisuunnitelman. Se on sinulle maksuton, eikä sido mihinkään.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80343652
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

69 000,00 €

Velaton hinta

69 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

141,68 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kiinteistövero vuonna 2023

Kohteen lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Huomioitavaa rakentaessa: Suunnitellut rakenteet voidaan perustaa tiiviiseen perusmaahan/kalliopintaan ulotettavan tukipaalutuksen varaan. Lattiat rakennetaan kantavina ja tuulettuvina rakenteina. Ostajan haettavat liittymät: vesi-, viemäriverkosto, sähköliittymä.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-407-1-173
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
3 380 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
450 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
SUUNNITTELUMÄÄRÄYS Suunniteltaessa loma-asutusta meren tai vesistön MRL 72 §:n mukaiselle ranta-alueelle tulee rakentamatonta rantaviivaa varata mahdollisimman yhtenäisinä kokonaisuuksina vähintään 40 % suunniteltavan alueen kokonaisrantaviivasta. Olemassa olevien alueiden täydennykseksi ja laajennukseksi voidaan kunta- kaavoituksella vähäisessä määrin osoittaa myös uutta pysyvää asumista ja muita toimintoja, jotka eivät aiheuta ympäristöhaittoja. Rakennusoikeus 450 m² 16.08.2022 TONTILLE ON SAATU SUUNNITTELUTARVEPÄÄTÖS. Päätös on voimassa kaksi vuotta päätöksen lainvoimaiseksi tulemisesta lukien. Vastaavaa rakennuslupaa tulee hakea tämän ajan kuluessa. Päätös: Rakennusoikeus 300+150 k-m2 Rakennettava pinta-ala Asuinrakennus, 300 k-m2, I-kerrosta Autosuoja/varasto, 115 k-m2 Pihasauna/varasto 30 k-m2 Ehto: Kiinteistön reunoilla sijaitsevia ojia ei saa tukkia tai muuttaa siten, että muutokset aiheuttavat naapurikiinteistöille haittaa. Puusto tulee säilyttää mahdollisimman laajalti. Rakennukset tullaan liittämään kaupungin vesijohtoverkkoon ja Kakskerta-Satavan paineviemäriverkkoon. Kakskerta-Satavan Vesiosuuskunnan kannanoton mukaan näihin liittyminen on mahdollista.
Kaavoitustiedot
Osayleiskaava / Turun kaupunki Alueelle on hyväksytty Satava-Kakskerran osayleiskaava (Kv 14.12.2020, ei lainvoimainen), jossa rakennuspaikkaa koskee merkintä AT-1. Kyläalue: Olemassa oleva asutuskeskittymä tai sellaiseksi soveltuva alue. Alue on tarkoitettu maaseutumaiseen ja kylämäiseen asumiseen sekä sen tarvitsemille palvelu- ja työtiloille. Rakentaminen alueelle edellyttää suunnittelutarveratkaisua tai poikkeamispäätöstä maankäyttö- ja rakennuslain mukaisesti. Hakemuksen liitteeksi tulee esittää lähiympäristön alueellinen suunnitelma, jossa huomioidaan muun muassa vesihuolto, ajotiet, pyöräily- ja ulkoilureitit, virkistystarpeet, luonnon monimuotoisuusarvot ja ekologiset käytävät, kuten hirvieläinten kulkureitit, sekä maiseman ja rakennetun ympäristön arvot. Hakemus voi koskea useampaa kuin yhtä rakennuspaikkaa muualla kuin rantavyöhykkeellä. Osayleiskaavalla osoitettujen uusien asuinrakentamispaikkojen enimmäismäärä perustuu tilan koko maapinta-alaan. Jos tilaan kuuluu AT-1- kyläaluetta, rakennuspaikat tulee sijoittaa ensisijaisesti sille. Rakentamisen tulee perustua 6.11.2017 voimassa olleeseen tilajaotukseen. MAAKUNTAKAAVA Turun kaupunkiseudun maakuntakaava on ympäristöministeriön 23.8.2004 vahvistama. M: Maa- ja metsätalousvaltainen alue. Maa- ja metsätalouskäyttöön tarkoitetut alueet, joita voidaan käyttää myös haja-asutusluonteiseen loma-asutukseen sekä jokamiehen oikeuden mukaiseen ulkoiluun.
Kaavoitustilanne
Suunnittelutarvealue
Palvelut
Palvelut: K-Market Deli 8,6km
K-Supermarket Hirvensalo 11,9km
Lidl Vähäheikkilä 13,8km
K-Citymarket Kupittaa 16,6km
Koulut: Haarlan koulu 8,7km Wäinö Aaltosen koulu 11,7km Syvälahden koulu 12km

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä Föli pysäkki 150m Linjat 15A, 15B, 15T Paikallisliikenne kulkee 15-60min välein
Tiedustelut
Erika Sjö, 050 542 3414, erika.sjo@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Kakskerta, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Erika Sjö

Asuntomyyjä, partner

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.