Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku
Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Kerrostalo | 2h + avok + kph + vh + parv

Itäinen Rantakatu 74 B, Telakkaranta, Turku

Hinta

269 000 €

Koko

57 m²

Vuosi

2016

_______________________________ URBAANIA LOFT-ASUMISTA MERELLISESSÄ TELAKKARANNASSA _______________________________ Tässä asunnossa yhdistyvät upea merellinen kaupunkiasuminen, uniikki loft-asuminen ja toiminnallinen tyylikäs koti. Asunto oy Turun Loft-Tehdas II sijaitsee Turun itäiselläpuolella Aurajoenrannassa. Telakkaranta on urbaani asuinalue Martin ja Korppoolaismäen puutaloidyllien välissä. Eikä historian havina puutu tästäkään yhtiöstä, sillä rakennus on 100-vuotias ja yksi vanhoista Wärtsilän konepajan rakennuksista. Telakkarannan sijainti on monin tavoin poikkeuksellisen hyvä. Alue on rauhallinen hyvien liikenneyhteyksien varrella, ja silti olet palveluiden äärellä aivan Aurajoen rannassa. Kävellen pääset rantabulevardia pitkin aina Majakkarantaan saakka. Tiesitkö että alueella on myös pieni uimaranta jäätelökioskeineen? Rakennukseen tuo uhmakasta kontrastia vanhojen punatiilipintojen ja teräsrakenteiden, sekä modernien lämpimien materiaalien yhdistely. Huomattava huonekorkeus ja valtavat ikkunat atriumpihassa saa myös asunnon kylpemään valossa. Asunnon pohjaratkaisu on hyvä. Koko 57m2 on käytetty harkiten ja taidolla hyväksi eikä hukkaneliöitä ole. Asunnon oleskelutilat, olohuone ja keittiö, muodostavat avaran kokonaisuuden. Makuuhuone sijoittuu asunnon päähän, josta on myös käynti upealle parvekkeelle. Parveke avautuu atriumpihalle, joka mahdollistaa parvekkeen ympärivuotisen käytön eikä täällä pääse sade yllättämään. Asunnossa on myös tilava vaatehuone, joka onkin valjastettu nyt vierashuone käyttöön. Kylpyhuoneen maanläheiset kalkkikiven sävyt ja epäsuora valaistus saa tilan tuntumaan hotellimaiselta. Asumismukavuuteen on panostettu toimivuuden lisäksi myös lämmityksessä. Asunnossa on lämmitysmuotona vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen viilennys! Tämän asunnon osalta on rakennusaikainen yhtiölaina kokonaan maksettu! Tämä kokonaisuus pitää nähdä itse. Tule katsomaan ja ihastu! _______________________________ SOLID HOUSE OY LKV Erika Sjö Asuntomyyjä, partner 050 542 3414 erika.sjo@solidhouse.fi facebook: Solid House Erika Sjö instagram: solidhouse_erikasjo www.solidhouse.fi/erika-sjo ________________________________

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80343693
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + avok + kph + vh + parv
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57 m²
Kokonaispinta-ala
57 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
5/7
Rakennusvuosi
2016
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

269 000,00 €

Velaton hinta

269 000,00 €

269 000,00 €

Neliöhinta

4 719,30 €/m²

Vastike

Hoitovastike

216,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

216,60 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Lisätietoja maksuista: Sähkö omalla sopimuksella Vesiennakko 25 e/hlö, tasaus laskutetaan kerran vuodessa oman mittarin mukaan.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Telia, 10 M laajakaista, valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Autohallipaikkoja ja - pihapaikkoja koskeva lunastuslauseke yhtiöjärjestyksessä § 15. Jos autohallipaikkojen tai autojen pihapaikkojen hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa asunnolla yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat huoneiston hallintaan, on yhtiön osakkeenomistajilla oikeus lunastaa yhden kuukauden kuluessa siirron kohteena oleva osake. Asunto oy Loft-Tehdas I, II, III ja IV on oikeus käyttää rakennuksen 2. kerroksessa, Loft III:n hallinta-alueelle rakennettavaa saunaa, pesulaa ja kuivaustilaa.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla 30 päivän lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Rakennus on valmistunut vuoden 1994 jälkeen, eikä asbestia ole käytetty rakennusmateriaalina.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys koko asunnon osalta
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Keittiön kuvaus
Moderni linjakas avokeittiö, jossa valkoinen kaapisto vetimettömillä ovilla. Kodinkoneet ovat integroituja ja lämpöä vaaleaan kokonaisuuteen tuo öljytyt tammitasot. Varusteet: jääkaappipakastin (integroitu), mikroaaltouuni (integroitu), astianpesukone (integroitu) Saareke jossa induktioliesi, erillinen uuni (integroitu) sekä tyylikäs aktiivihiilisuodattimella toimiva liesituuletin. Kiinteät valaisimet sekä välitilassa että kaapiston yläpuolella (LED) Tammiparketti, valkoiseksi maalatut seinät
Kylpyhuoneen kuvaus
Upea lämpimän kalkkikiven sävyinen kylpyhuone, jossa on runsaasti tilaa kaunistautumiselle, lasiseinällä erotettu suihkutila sekä tilat pyykkihuoltoon ja pyykinpesutornille. Tässä tilassa on otettu huomioon yksityiskohdat ja loppuunasti ajateltu valaistus viimeistelee tunnelman. Varustelu: lattialämmitys omalla termostaatilla, pesukoneliitäntä ja paikka kuivausrummulle, laattalattiat ja -seinät, kaunis paneelikatto, kiinteät valaisimet sekä peileissä että epäsuorana valona muualla kylpyhuoneessa (LED) Allaskaappi+allas, peili, suihku, suihkuseinä, bidee ja wc-istuin
Olohuoneen kuvaus
Olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen oleskelutilan, saarekkeen erottaessa tilat toisistaan. Olohuoneeseen mahtuu isompikin sohvaryhmä sekä ruokapöytä. Avaruutta tuo kahteen suuntaan avautuvat isot ikkunat yhtiön henkeäsalpaavalle atriumpihalle. Varustelu: Tammilankkuparketti, valkoiseksi maalatut seinät ja elegantti harmaa tehosteseinä. Kiinteät spottivalot (LED)
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone on asunnon perällä josta käy myös kulku parvekkeelle. Hotellimaisen tunnelman tuo isot ikkunat parvekkeelle ja parvekkeen uniikki maisema atriumpihalle. Tällä parvekkeella ei lasituksia kaivata sillä olet aina säältä suojassa ja parveke soveltuukin ympärivuotiseen käyttöön. Makuuhuoneessa liukuovien taakse kätkeytyy koko seinän pituudelta kaappitilaa. Lattiassa jatkuu yhtenäinen tammilankkuparketti ja seinät ovat myös täällä valkoiseksi maalattuja, lisäksi sängyn päädyssä tyylikäs tehosteseinä.
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto, vaatehuone ja kaapistot
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
853-5-39-6
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijätoimisto Mikko Aro Oy, Julia Aro, julia.aro@mikkoaro.fi, 020 555 655
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja, Katettu atriumpiha, pesutupa, urheiluvälinevarasto ja mankeli
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Atrium sisäpihat oleskelua varten. Asunto Oy Turun Loft-Tehdas I, II, III ja IV ovat allekirjoittaneet 29.6.2016 hallinnanjakosopimuksen, jossa määritellään tontin, yhteisten alueiden ja kulkuoikeuksien, katetun sisäpihan, väestösuojatilan, autopaikoitustilan, piha-alueen, irtaimistovarastojen, jätehuollon, sauna - ja pesula- sekä kuivatustilojen, talotekniikan sekä vakuutuksien kustannusten jaosta. Taloyhtiön kiinnitykset: 12 000 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 8 Autotalleja: 18 Parkkipaikkoja: Näistä autopaikoista 25 omilla osakkeillaan ja 1 yhtiön omistuksessa. Autopaikkoja koskee yhtiöjärjestyksessä mainittu lunastusoikeus osakkailla. Yhtiöllä ei ole vuokrapaikkoja. Autopaikan yhtiövastike on 3,8€/m2/kk. Taloyhtiössä on käynnissä hankesuunnittelu koskien olemassa olevien autopaikkojen sähköautolatauspisteiden toteuttamisesta.

Tehdyt remontit
Merkittävimmät toteutetut hankkeet:
2022 Etupihan pollarivalaisimien siirto
2020 Sähköautojen latauspisteiden kapasiteettiselvitys
2019 Porraskäytävän sähköisen ilmoitustaulun asennus
2018 1-vuotistarkastus, Aulan rosteri kulmalistojen asennus ja seinien maalaus, saunatilojen kalustuksen suunnittelu ja hankinta
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 05.08.2026
Tontin koko
1 481 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Loft I-IV yhtiöiden välillä on kiinteistön hallinnanjakosopimus.
Kaavoitustiedot
Asemakaavatunnus 19/2009 Lisätietoja kaavasta Kaavoituksen asiakaspalvelu, puhelin: 02 262 4300 (arkisin 9.00 - 15.00), kaupunkisuunnittelu@turku.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Turun Loft-Tehdas II

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Telakkaranta on urbaani kaupunginosa Martin ja Korppoolaismäen välissä Turun itäisellä Aurajokirannalla. Alue on nopeasti kehittynyt suosituksi asuinpaikaksi upean sijainnin ja meren läheisyyden vuoksi. Rakennuskanta alueella on uutta.
Alueella on monipuoliset palvelut: Sale ja K-Super market Föri palvelee kävelymatkan päässä, Lidl Vähäheikkilä ja Citymarket Kupittaa sekä S-market Majakkaranta isompiin ostoksiin sijaitsevat 5min automatkan päässä. Vähän matkan päässä Majakkarannan suuntaan on kesäisin uimaranta jäätelökioskeineen, aivan talon edessä korkeatasoinen ravintola unohtamatta lyhyttä matkaa kaupungin keskustaan. Julkinen liikenne kulkee Itäisen Rantakadun suuntaan 10 minuutin välein.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Pihan kuvaus
Taloyhtiön yhteiset tilat ovat poikkeuksellisen upeat. Taloyhtiön sauna pukuhuoneineen on enemmän kuin yleensä yhtiön saunoista voi ajatella. Tilat ovat isot, oleskelutiloissa on jääkappi ja pieni keittiö yhteisiä illanviettoja ajatellen. Oleskelutiloista pääset myös atriumpihalle, jossa on sohvaryhmät ja iso ruokapöytä. Tässä tilassa voit järjestää vaikka ystävien illanvieton. Vuokra on 10€/krt Atriumpihalle on pääsy 24/7 ja siellä on kaunis valaistus, joten voit istua iltaa ystävien kanssa myös iltaisin. Sohvaryhmät, istutukset ja välimerellinen tunnelma saa varmasti viihtymään.
Tiedustelut
Erika Sjö, 050 542 3414, erika.sjo@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Telakkaranta, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Erika Sjö

Asuntomyyjä, partner

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.