Helsingin Asuntovälitys LKV
Helsingin Asuntovälitys LKV

Kerrostalo | 3h + avokeittiö + lasitettu parveke

Savelantie 3 F, Savela, Helsinki

Hinta

198 000 €

Koko

70,5 m²

Vuosi

1980

Tervetuloa tutustumaan tähän hyvässä kunnossa olevaan ja valoisaan 70 m²:n kolmioon Helsingin suositussa Savelan kaupunginosassa. Tilava 4. kerroksen huoneisto sijaitsee rauhallisella asuinalueella, joka on samalla erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä. Pukinmäen juna-asema on vain kävelyetäisyyden päässä, ja palveluiden, koulujen sekä päiväkotien läheisyys tekee arjesta sujuvaa ja helppoa. Asunnon keittiö uudistettiin täysin vuonna 2019 avokeittiöksi, ja laadukkaat materiaalit sekä tyylikäs toteutus tekevät siitä kodin sydämen. Puusepän tekemät täyspuiset kaapit sekä tammiset työtasot luovat keittiöön lämpimän ja kodikkaan tunnelman, ja Mielen kodinkoneet takaavat ensiluokkaisen käyttökokemuksen. Asunnon kylpyhuone on siistikuntoinen ja täysin laatoitettu. Liikenteen sujuvuus sekä lähiympäristön vehreys tekevät tästä asunnosta täydellisen paikan niin perheille kuin pariskunnille. Tästä läpitalon asunnosta avautuvat upeat näkymät koilliseen ja lounaaseen, ja lounaaseen suuntautuva parveke houkuttelee nauttimaan auringosta ja rauhallisesta ympäristöstä. Savelan alue tarjoaa monipuoliset ulkoilumahdollisuudet, ja sen sijainti Helsingin kehittyvässä kaupunkikuvassa tekee siitä entistä houkuttelevamman vaihtoehdon. Älä siis missaa mahdollisuutta tutustua tähän kauniiseen kotiin, joka soveltuu erinomaisesti erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Odotamme innolla, että pääset ihastumaan siihen itse! Myyntiä hoitaa: Helsingin Asuntovälitys LKV Toni Lindlöf p. 050 359 9666 tai toni@heav.fi www.heav.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80343794
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + avokeittiö + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
70,5 m²
Kokonaispinta-ala
70,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
4/4 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1980
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

195 680,39 €

Velkaosuus

2 319,61 €

Velaton hinta

198 000,00 €

Neliöhinta

2 808,51 €/m²

Vastike

Hoitovastike

372,24 € / kk

Pääomavastike

53,58 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

425,82 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 18 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA Welho, kiinteistöliittymä 10M/1M. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Lunastusoikeus koskee ainoastaan autotalliosakkeita. Yhtiöllä on etuoikeus lunastukseen ennen muita etuoikeutettuja.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä 30 päivän lunastusoikeus. Osakkailla 30 päivän lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, tiili ja Pelti
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Puu. Keittiö muutettu avokeittiöksi v. 2019 ja samalla peruskorjattu kokonaan laadukkain materiaalein - puusepän tekemät täyspuiset kaapistot, työtasot tammea ja Mielen kodinkoneet. (poikkeuksena integroitu mikro: Electrolux).
Jääkaappipakastin, astianpesukone (Integroitu), mikroaaltouuni (Integroitu), keittiösaareke, erillisuuni (Pyrolyysi, kiertoilma), liesi ja liesituuletin (Aktiivihiili)
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on siistikuntoinen ja kokonaan laatoitettu - katto paneloitu.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, peili, allaskaappi, pesukoneliitäntä, suihkukaappi, lattialämmitys, pesuallas ja Kaapisto
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja kellarikomero
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Tiina Vehkakoski-Helén Oy, Tiina Vehkakoski-Helén, isannointi@vehkakoski-helen.fi, 0291702021
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, kellarikomero, väestönsuoja, pesutupa, mankeli, pyörävarasto ja Kerhohuone, biljardihuone, kuntosali
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Myyjä omistaa autotalliosakkeen yhtiöstä. Ostajalla on mahdollisuus halutessaan kaupanteon yhteydessä ostaa myös ko. autotallin hallintaan oikeuttavat osakkeet. Hp: 15.000 euroa.

Tehdyt remontit
Vesikattojen korjaus 1994, patteriverkoston tasapainotus ja venttiilien vaihto 1996, ikkunoiden kuntotutkimus 1998, neljän rakennuksen kaakkois- ja lounaisjulkisivujen, ilmanvaihtokanavien puhdistustyöt, puuikkunoiden ulkopuolen maalaustyö sekä ulkopuitteen alareunan muovisen lasituslistan vaihtotyö 1999, neljän rakennuksen koillis- ja luoteisjulkisivujen puuikkunoiden sekä kaikkien parvekeovien ja ikkunoiden ulkopuolen maalaustyö sekä julkisivuikkunoiden ulkopuitteen alareunan muovisen lasituslistan vaihtotyö 2000, saunojen 1 ja 4 löylyhuoneen kunnostustyöt 2002, lämmönsiirtimen uusinta 2003, kylpyhuoneiden kuntotutkimus 2005, parvekkeiden korjausurakka 2005-2006, julkisivun kunnostusurakka ja jätteiden syväkeräysaseman rakentaminen 2007, talosauna 3:n peruskorjaus 2008-2009, pihasaneerausurakka 2009, kunnossapitotarveselvitys 2011, lattiakaivojen rassaustulppien uusinta ja putkiston kuntotutkimus 2013, porrashuoneiden ja yhteistilojen hankesuunnittelu ja suunnittelu / Talokeskus Oy 2014, talo liitetty Welho/DNA:n internet-laajakaistaan ns. kiinteistöliittymään 2014, pihan uusittu istutus- ja käyttösuunnitelma / Hortensis Oy 2014, pihan leikkipaikan uudistaminen / Hortensis Oy 2014, kaikkien porrashuoneiden, pesutuvan ja kerhohuoneen peruskorjaus / Consti Oy 2015, ikkunoiden ja parvekeovien uusimisen suunnittelu / Suomen Talokeskus Oy 2016, vesikattojen uusimisen suunnittelu / Vahanen Oy 2016, LVV-putkistojen kuntotutkimus / Vahanen Oy 2016, kuntoarvion päivitys (5v:n PTS) / Vahanen Oy 2017, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen 2017, vesikattojen peruskorjaus 2017-2018, rakennusten alapohjien puhdistus ja ilmanvaihdon parantaminen 2018, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmavirtojen säätö, ilmastointilaitteet 2018, D-portaan painaumien korjaus, autokatoksen tippapeltien vaihtoa 2019, talonmiehen asunto 2020, saunat 3 kpl peruskorjaus 2020, patteriverkoston tasapainotus ja säätötyö suunnittelu, lämmitysverkoston linjasulku-, säätö- ja patteriventtiileiden uusiminen sekä verkoston tasapainotus 2022, käyttövesiverkoston alkuperäisten karaventtiileiden uusiminen, nousukohtaisten sulkujen asennus ja kiertovesiputkistojen virtaamien säätö 2022, sinkitystä teräksestä tehtyjen kylmävesirunkojohtojen uusinta 2022, putkistojen seurantakuntotutkimus, röntgen ja muu kuvaus 2022
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaiset kunnossapitotarpeet vuosille 2023-2027:
-sadevesiviemäreiden huuhtelu, pysty/vaakaviemärit 2024
-julkisivun puhdistus, sammaleet sekä muu pesu sisältäen autotallit 2023
- puuosien kunnostus ja maalaus 2024-2027
- I 66 parvekelaattakorjaus 2023
- talojen sisäänkäynti- ja parvekekatokset katemateriaalin vaihto 2024-2027
- julkisivu ja parvekekorjaus 2024-2027
- kaukolämmön alajakokeskuksen uusinta 2025
Kylpyhuoneita ei korjata taloyhtiön toimesta, vaan ne uusiutuvat luonnollisesti osakkaiden remonttien myötä. Kylpyhuoneiden kuntoa seurataan ja mahdollisia yksittäisiä toimia suoritetaan taloyhtiön toimesta mikäli ongelma on taloyhtiön kunnossapitovastuulla.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 02.02.2025
Tontin koko
12 012,4 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Savelantie 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähellä
Koulut: Lähellä

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Pukinmäen juna-asema kävelyetäisyydellä.
Tiedustelut
Toni Lindlöf, 050 359 9666, toni@heav.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Savela, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Toni Lindlöf

Vastaava hoitaja, YKV, LKV, LVV

Helsingin Asuntovälitys LKV

Helsingin Asuntovälitys LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.