RE/MAX Parhaat Kodit | Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV

Paritalo | Olohuone, keittiö, 2 makuuhuonetta, pesutila, sauna, erillis-wc, vaatehuone, eteinen, tuulikaappi

Majavatie 22, Metsola, Vantaa

Hinta

219 000 €

Koko

74 m²

Vuosi

1999

Tilava 74 m² paritalokolmio vuonna 1999 valmistuneessa neljän paritalorakennuksen, kahdeksan asunnon asunto-osakeyhtiössä Vantaan Metsolan kaupunginosassa. Asunnon tilat: Olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, joista toisessa vaatehuone, pesutila ja sauna, erillis-wc, eteinen, tuulikaappi. Olohuoneesta käyntiovi katetulle terassille ja piha-alueelle. Asunnon käytössä on huoneiston pääkäyntioven vieressä etupihalla sijaitseva ei-lämmitetty ulkovarasto. Suora sähkölämmitys. Huoneistolla on yksi lämmityspistorasialla varustettu autopaikka. Lyhyt kävelymatka, noin 800 m kävellen Korson asemalle. Ystävällisin terveisin Hannu Hannu Savolainen 040 67 111 77 hannu.savolainen@remax.fi Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT, YAT, MBA, ins. Kaupanvahvistaja Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistönarvioitsija (KHK) ja Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA), yleisauktorisoitu RE/MAX Parhaat Kodit Maakotkantie 19, 01450 Vantaa

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80343852
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Olohuone, keittiö, 2 makuuhuonetta, pesutila, sauna, erillis-wc, vaatehuone, eteinen, tuulikaappi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74 m²
Kokonaispinta-ala
74 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1999
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

219 000,00 €

Velaton hinta

219 000,00 €

Neliöhinta

2 959,46 €/m²

Vastike

Hoitovastike

222,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

222,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 9 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Lisätietoja maksuista: Kukin osakas maksaa kulutetusta vedestä, huoneistokohtaiset vesimittarit. Yhtiö laskuttaa vuosittain jälkikäteen toteutuneen mukaan, ei ennakkomaksua. Kullakin osakkaalla oma sähkösopimus. Vantaan Energia Sähköverkot Oy:n asiakaspalvelun mukaan sähkönkulutus on ollut yhden henkilön taloudessa: 1.1.2022 - 31.12.2022 Kulutus yhteensä: 9654 kWh 1.1.2023 - 31.12.2023 Kulutus yhteensä: 7308 kWh Ostettava sähkö kannattaa kilpailuttaa. Sähköverkon omistaa alueella Vantaan Energia Sähköverkot Oy, joka veloittaa siirtomaksut kulutetun sähkön mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: Sisäseinät: Maalatut. Lattia: Parkettia. Tuulikaappi. Kuivauskaappi, Siivouskaappi. Sisäseinät: Maalatut. Lattia: Laattaa, jossa sähköinen lattialämmitys.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Vuonna 1999 valmistunut tyydyttäväkuntoinen paritaloasunto, jonka pintoja ja keittiökoneita on uusittu tarpeen mukaan.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Suora sähkö lämpöpatterein ja mukavuuslattialämmitys pesutilassa, erillis-wc:ssä ja tuulikaapissa.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiiliverhoilu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Asuinhuoneissa osassa tapettia, osassa maalatut. Pintamateriaalit (lattia): Asuinhuoneissa osassa parkettia, pienemmässä makuuhuoneessa laminaattia, isommassa makuuhuoneessa ja vaatehuoneessa muovimattoa. Pintamateriaalit (katto): Asuinhuoneissa ruiskutasoitetut/maalatut.
Keittiön kuvaus
Keittiökaapistot alkuperäiset ja keittiökoneita on uusittu tarpeen mukaan. Keittiökalusteissa ja tasoissa kulumisen jälkiä. Varustus: * Jääkaappi (Bosch), uudehko. * Pakastinkaappi (UPO), puolikorkea, iäkäs. * Tasoliesi (Gorenje), 50 cm, jossain kohtaa uusittu. * Astianpesukone (Siemens), iäkäs. * Liesituuletin ILTO, josta ohjataan myös huoneistokohtaista ilmanvaihtokonetta. * Kaapistojen välitilan seinä laattaa. Sisäseinät: Maalatut. Lattia: Parkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pääosin alkuperäiskuntoinen. Varustus: Pieni ikkuna, Sähköinen lattialämmitys, Suihku, Suihkuverho, Peilikaappi, Pesuallas, Allaskaappi, kaksi erillistä kaappia, joista toisessa mm. silityslauta. Sisäseinät: Laattaa. Lattia: Laattaa.
WC-tilojen kuvaus
Alkuperäiskuntoinen. Sähköinen lattialämmitys. Varustus: Peilikaappi, Pesuallas, Allaskaappi, Taso ja irrallinen laatikosto, WC-istuin. Sisäseinät: Maalatut. Lattia: Laattaa.
Saunan kuvaus
Pääosin alkuperäiskuntoinen. Varustus: Pieni ikkuna, Sähkökiuas, Lauteet. Sisäseinät: Puupaneelia Lattia: Laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone, josta käyntiovi katetulle terassille ja piha-alueelle. Sisäseinät: Tapetoitu. Lattia: Parkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Isompi makuuhuone, jonka yhteydessä vaatehuone. Vaatehuoneessa lämminvesivaraaja ja sille lattiakaivo. Sisäseinät: Tapetoitu. Lattia: Muovimattoa. Pienempi makuuhuone: Sisäseinät: Tapetoitu. Lattia: Laminaattia.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Huoneistokohtainen ei-lämmitetty ulkovarasto, jossa sähköt.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
092-083-0219-0018
Isännöitsijän yhteystiedot
Talotili Oy kiinteistotahkola.fi/talotili/, Ei nimettyä isännöitsijää kevytisännöinnin asiakkailla, info@talotilioy.fi, 0207 488359
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiössä * Roskakatos, jonka yhteydessä ei-lämmitetty pieni kevytrakenteinen varasto. * Lämmitetty sähköpääkeskus/varasto, jossa mm. sähkömittarit. Taloyhtiön lisätiedot: Hallituksen puheenjohtaja, Timo Partanen allekirjoittaa myyntiä varten tilatut isännöitsijäntodistukset, koska nimettyä isännöitsijää kevytisännöinnin asiakkailla ei ole. Hallituksen puheenjohtajan mukaan: * Tähän asuntoon ei ole muutostyöilmoituksia. * Ei tietoa onko huoneistoon tehty kuntotarkastusta. * v. 1999 valmistuneen yhtiön sähköjärjestelmän kapasiteetti ja kaapelointi ei kestä usean sähköauton lataamista yhtäaikaista lataamista. Taloyhtiön kiinnitykset: 200 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Isännöitsijäntodistuksen mukaan: Toteutetut autopaikat 14 ja muut autopaikat 6 kpl. Autopaikkojen jakosäännöt: Jokaisella huoneistolla on yksi lämmityspistorasialla varustettu autopaikka. Loppujen autopaikkojen käytöstä päättää yhtiön hallitus. Hallituksen puheenjohtajan mukaan: * Kaikilla huoneistoilla yksi lämpöpistokepaikka ja lisäksi huoneistoilla A1,A2,D1 ja D2 kullakin yksi kylmäpaikka. Majavatien 22 puolella on yhteensä 8 paikkaa ja 3 vieraspaikkaa. Varsatie 11 puolelle on yhteensä 4 paikkaa.

Tehdyt remontit
Isännöitsijäntodistuksen mukaan:
2012 Rakennusten ulkomaalaus.
2013 Leikkialueen kunnostus.
2017 Lämminvesivarajaan vaihto 2 kpl (B1 ja D2).
2017 Huippuimurin ja liesikuvun vaihto (D2)
2018 IV-kanavien nuohous ja mittaus
2018 Ilmanvaihtokoneen moottorin vaihto A1, B2 ja D2
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 01.01.2029
Tontin koko
3 201 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vantaan Majavatie 22

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Lähin koulu kävelymatkan päässä.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Metsolantieltä Korson asemalle ja Kulomäentieltä 731 bussi, jolla pääsee mm. Helsinkiin. Korson asemalle noin 800 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Tälle asunnolle on yksi pistokkeellinen autopaikka.
Tiedustelut
Hannu Savolainen, 040 671 1177, hannu.savolainen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Metsola, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hannu Savolainen

YKV, LKV, AKA, MBA, INS., KHK / Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV

RE/MAX Parhaat Kodit | Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV

RE/MAX Parhaat Kodit | Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.