Uudenmaan Arvoasunnot

Kerrostalo | 3h + k + s + lasitettu parveke + erillis wc

Kustinpolku 16 B a, Postipuisto, Helsinki

Hinta

419 000 €

Koko

75 m²

Vuosi

2022

Uudenveroinen huhtikuussa 2022 valmistunut saunallinen kolmio uudella Postipuiston alueella. Talo on omalla tontilla! Huoneistossa on helppo viihtyä, sillä tilaa riittää. Kolmen huoneen koti tarjoaa kaksi makuuhuonetta ja avaran, valoisan olohuoneen. Lisäksi asunnon erinomainen kunto tekee muuttamisen ja asumisen sujuvaksi. Sisäpihalla on varattava korttelipaviljonki sekä lähistöllä Postipuiston yhteinen kylätalo, jossa on kuntosali, liikuntasali, työskentelytiloja, verstas ja monitoimitilaa, mikä lisää alueen viihtyvyyttä entisestään. Myöskin keskuspuiston läheisyys ja päiväkodin ja koulun sijainti alueella lisäävät mukavuutta.. Täällä on myös hyvät liikenneyhteydet. Alueen luonteen vuoksi tämä koti sopii erinomaisesti kaikenikäisille ja erilaisille elämäntilanteille. Asunnossa on lasitettu parveke etelän suuntaan ja arjen helpottamista on myös lisäämässä, kun asunnossa on kaksi WC:tä Tule tutustumaan tähän uuteen ja ihastuttavaan Postipuiston asuntoon, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia Helsingin parhaista puolista. Älä epäröi, vaan ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi! Myynti ja esittely Jari P. 050 3201080

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80344366
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s + lasitettu parveke + erillis wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75 m²
Kokonaispinta-ala
75 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/7
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

419 000,00 €

Velaton hinta

419 000,00 €

429 000,00 €

Neliöhinta

5 586,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

326,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

326,25 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesimaksu ennakko on 20,00 €/kk/hlö, joka tasataan kulutuksen mukaan. Laajakaista vastike 6€/kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa Oyj, DVB-C (digitaalinen antenni).
Lunastusoikeus: Osakkailla 30 päivän lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti.
Jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, liesituuletin, liesi, erillisuuni ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peili, pesuallas, allaskaappi, bidee-suihku ja Pyykkikaappi
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja häkkivarasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Braleva Kiinteistöpalvelut OY, Mia Kallio, mia.kallio@braleva.fi, 09 8013044
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pesutupa, väestönsuoja, kuivaushuone ja Ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, siivouskomero, tekniset tilat
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Huoneistoja B 21a ja B 21b voidaan käyttää toisiinsa yhdistettyinä yhtiöjärjestystä muuttamatta. Osakkeenomistajilla on yhdistämistilanteessa oikeus jättää b kirjaimella merkityn huoneiston keittiötila rakentamatta tai purkaa se ilman yhtiöjärjestyksen muuttamista siten, että keittiötilan vesipisteet tulpataan varauksiksi rakenteisiin ja avata huoneistojen väliseen väliseinään oviaukko, jonka sijainti on määritelty uudisrakennusvaiheessa. Osakkeenomistaja on velvollinen ennen oviaukon avaamista pyytämään yhtiöltä piirustukset, joista oviaukon sijainti ilmenee. Keittiötilan purkamisesta ja oviaukon avaamisesta ja em. toimenpiteiden asianmukaisesta suorittamisesta vastaa yhtiötä kohtaan b-kirjaimella merkityn huoneiston osakkeenomistaja kustannuksellaan. Muista mahdollisista yhdistämisen yhteydessä huoneistoihin tehtävistä muutostöistä vastaa kummankin huoneiston osalta ko. huoneiston osakkeenomistaja kustannuksellaan. (Yhtiöjärjestys 4 §). Tupakointi on kielletty parvekkeilla, terasseilla ja asuntopihoilla. Taloyhtiön kiinnitykset: 14 452 500 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Toteutettuja autopaikkoja yhtiössä on 28 kpl, näistä osakkeellisia on 40 kpl. Autopaikkoihin kohdistuu 68 osaketta.

Tulevat remontit
Savunpoistojärjestelmän määräaikaistarkastus 2027, kaapeliläpivientien tiivistykset 2027, salaojien puhdistus 2027, poistoilmakanavien puhdistus 2027, tuloilmakanavien puhdistus 2033, kenttälaitteiden tarkastus 2024, DDC-järjestelmän antureiden kalibrointio 2024, maadoistusten tarkastus 2025, sähkölaitteiden määräaikaistarkastus 2027, väestönsuojan painekoe, 2033
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 10.03.2032
Tontin koko
1 995 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Yhtiön tontille rakennettavaan korttelipaviljonkiin sijoitettavat kerhotila ja talosaunatilat ovat korttelin yhteiskäytössä yhteisjärjestelysopimuksen perusteella. Yhtiö käyttää korttelin 120 tontilla 6 sijaitsevia yhteiskäytössä olevia syväkeräyspistettä 2 ja jätehuonetta yhteisjärjestelysopimuksessa sovitusti. Lisätiedot kiinteistön yhteisomistuksesta, omistajien tiedot, ehdot ja hallinnonjakosopimuksen rekisteröinnistä: Yhtiön toimialana on vuokraoikeuden nojalla hallita määräosaa Helsingin kaupungin 17. kaupunginosan korttelin 121 LPA-tontista 1 ja hallinnanjakosopimuksen perusteella omistaa ja hallita määräosaa sille rakennettavasta pysäköintirakennuksesta. Asuntopihoja rajaavien pensaiden/aitojen hoito ja kunnossapito on taloyhtiön vastuulla siltä osin kuin kyse on yhtiön rakennuttamista aidoista tai istuttamista pensaista. Yhteisjärjestelysopimuksen mukaan asuntopihoilla sijaitsevien puiden ja asuntopihoja rajaavien pihasuunnitelman mukaisten pensaiden oksien leikkaamisesta ja uusimisesta vastaa huoltoyhtiö, joka hoitaa ja huoltaa korttelin sisäpihan yhteispiha-aluetta. Muilta osin asuntopihojen ja istutuslaatikoiden istutuksista vastaa ko. huoneiston osakkeenomistaja kustannuksellaan. Istutuslaatikoista vastaa yhtiö. Asuntopihoille ei saa istuttaa uusia puita vaan ainoastaan tarpeen mukaan uusia sinne uudisrakennusvaiheessa toteutettavia puita. Asuntopihoja ei saa aidata kokonaan tai muutoin estää huoltoyhtiön pääsyä niille (pääsy aidatulle pihalle voidaan toteuttaa lukitsemattoman portin kautta). Asuntopihan aitaamisessa tulee noudattaa yhteisjärjestelysopimuksessa sovittuja aidan ulkonäköä koskevia määräyksiä. Asuntopihoille lisätyönä toteutetuista aidoista ja porteista vastaa ko. huoneiston osakkeenomistaja kustannuksellaan.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Postinkantaja 4

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet ja juna-asema lähellä
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikka AH 124 (osakkeet 2443-2444) ostettavana erikseen velattomaan hintaan 24.000,00 €. Autopaikkavastike 25,00 €/kk.
Tiedustelut
Jari Puronen, 050 320 1080, jari.puronen@vivalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Postipuisto, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jari Puronen

Asuntomyyjä

Uudenmaan Arvoasunnot

Uudenmaan Arvoasunnot
Uudenmaan Arvoasunnot

Kylänvanhimmantie 29,
00640 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.