AITO asuntokauppa LKV
AITO asuntokauppa LKV

Omakotitalo | 5h, k, 2 wc, kph, s, takkatilas, khh, autotalli / kylmätalli / varasto

Särkijärventie 60, Järvenkylä, Hämeenkyrö

Hinta

195 000 €

Koko

180 / 220 m²

Vuosi

1962

Järvenkylän asuinalueella tilava omakotitalo + autotalli/varastorakennus. Asuinrakennus: asuinpinta-ala n. 180 m2/220 m2 ja autotallirakennus n. 60 m2 Alkuperäinen osa on rakennettu 1963, laajennettu 90 luvulla ja ulkorakennus 90 luvulla. Lämmitysmuoto on vesi-ilmalämpöpumppu + lisäksi varaava pönttöuuni, varaava leivinuuni, puuliesi. Tulisijoja on 4kpl (puulämmitteinen kiuas neljäntenä) Talossa on runsaasti tilaa isommallekin perheelle ja jos tarvitset työhuone/harrastehuonetilaa, niin sitä löytyy. Säilytystilaa on todella hyvin ja lisää varastotilaa löytyy ulkorakennuksesta. Keittiö on juuri remontoitu vastaamaan 2020-lukua ja keittiön jatkeena on käytännöllisesti ruokailutila, johon mahtuu isompikin pöytäryhmä. Keittiössä varustuksena uusien rosteristen keittiökoneiden lisäksi puuliesi. Olohuone on myöskin todella tilava ja mahdollistaa takan asennuksen (hormi valmiina). Olohuone on kauttaaltaan uusittu 2023. Olohuoneen viereisessä makuuhuoneessa, joka tosin soveltuu myös ruokailuhuonetilaksi varustuksena on varaava pönttöuuni. Lisäksi 3 tilavaa makuuhuonetta, joissa kaikissa vaatekaapistot. Vaatesäilytystilaa lisää on kahdessa erillisessä vaatehuoneessa. Alakerrassa sijaitsevat saunatilat ja kylpyhuone ja kodinhoitohuone. Kodinhoitohuonetta voi todellakin kutsua huoneeksi, koska se on niin tilava. Kodinhoitohuoneessa on varustuksena massiivinen leivinuuni ja hyvin kaapisto/tyotasotilaa. Myös yläkerrassa on wc/pesuhuonetila. Tehtyjä remontteja mm: 2023 uusittu keittiö kalusteineen ja kodinkoneineen, uusittu keittiön lattia-, seinä- ja kattopinnat. 2023 olohuone remontoitu, jolloin villat vaihdettu seinissä ja lattia purettu valuun asti ja lattia-, seinä-, kattopinnat uusittu. 2023 kuistieteisenlattia-, seinä ja kattopinnat uusittu. 2023 ulko-ovi uusittu, olohuoneen ikkunat uusittu, eteisen ikkuna uusittu, yhden makuuhuoneen ikkuna uusittu. 2023 makuuhuoneiden seinäpinnat uusittu, kahteen makuuhuoneeseen uusittu kaapistot, mäntypaneelikatot purettu ja asennettu valkonen mdf. Olohuoneen, eteisen ja keittiön kaikki sähkötyöt uusittu. 2023 Välikaton villat uusittu kauttaaltaan. Keittiön, olohuoneen, eteistilan ja pienemmän makuuhuoneen osalta käyttövesiputket uusittu 2023, muiden tilojen osalta käyttövesiputket uusittu 2000 luvun alussa. 2022 Lämmitysmuoto vaihdettu öljylämmityksestä VESI--ILMALÄMPÖPUMPPUUN. Saunatilat ja kylpyhuone remontoitu 2004-2006. Järvenkylän uimaranta noin 1km, jossa rantakioski/rantasauna/pukukopit. AITOA KOTIA VÄLITTÄÄ: AITO asuntokauppias, Mirkka Morri 050 534 0066 ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, Yrittäjä. AITO asuntokauppa LKV mirkka@aitolkv.com, AITO asuntokauppias

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80344460
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, 2 wc, kph, s, takkatilas, khh, autotalli / kylmätalli / varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
180 m²
Kokonaispinta-ala
220 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1962
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

195 000,00 €

Velaton hinta

195 000,00 €

215 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

286,70 € / vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: 4 tulisijaa: leivinuuni, puuliesi, pönttöuuni ja puulämmitteinen kiuas.
Tehdyt remontit
2023 uusittu keittiö kalusteineen ja kodinkoneineen, uusittu keittiön lattia- seinä- ja kattopinnat. 2023 olohuone remontoitu, jolloin villat vaihdettu seinissä ja lattia purettu valuun asti ja lattia-, seinä-, kattopinnat uusittu. 2023 kuistin pinnat uusittu, 2023 ulko-ovi uusittu, olohuoneen ikkunat uusittu, eteisen ikkuna uusittu, yhden makuuhuoneen ikkuna uusittu. 2023 makuuhuoneiden seinäpinnat uusittu, kahteen makuuhuoneeseen uusittu kaapistot, mäntypaneelikatot purettu ja asennetuu valkoinen mdf. Keittiön, olohuoneen, eteistilan ja pienemmän makjuuhuoneen osalta käyttövesiputket uusittu 2023, muiden tilojen osaltakäyttövesiputket uusittu 2000 luvun alussa.
2022 lämmitysmuoto vaihdettu vesi-ilma-lämpöpumppuun.
Saunatilat ja kylpyhuone remontoitu 2004-2006.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesi-ilma-lämpöpumppu
Tulisija
Varaava takka
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja sähköliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Työtason materiaali: Laminaatti. Tilava keittiö on uusittu 2023 kalusteineen ja kodinkoneineen. Tyylikkään valkoinen keittiö, jossa harmaansävyiset työtasot. Kaapisto on runsaasti ja keittiön pöydälle on hyvin tilaa. Rosteriset kodinkoneet. Jääkaappi/pakastinosa, liesitaso, uuni, liesituuletin, integroitu astianpesukone, puuliesi.
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesi, astianpesukone ja liesituuletin
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kaksi kylpyhuonetta, laatoitettu
Lattiamateriaali: Laatta
Saunan kuvaus
Puulämmitteinen kiuas
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Todella tilava kodinhoitohuone, runsaasti kaapistoa ja työtasoa, pesukoneliitäntä ja leivinuuni. Käynti ulos.
Varusteet: Pesukoneliitäntä
Olohuoneen kuvaus
Todella tilava olohuone on remontoitu 2023, jolloin uusittu kaikki pinnat. Parkettilattia, seinissä maalipinta ja katto valkoinen mdf.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti ja lauta
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone. Lisätietoja säilytystiloista: 2kpl vaatehuonetta.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
108-405-3-0
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 300 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Autotalli ja liiteri
Tiedustelut
Mirkka Morri, +358505340066, mirkka@aitolkv.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenkyrö

Asuinalueena Järvenkylä, Hämeenkyrö

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mirkka Morri

Yrittäjä Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV Laillistettu vuokrahuoneiston välittäjä LVV

AITO asuntokauppa LKV

AITO asuntokauppa LKV
AITO asuntokauppa LKV
SKVL jäsenyritys

Haukijärventie 80,
39100 Hämeenkyrö

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.