RE/MAX Classic | Uusi Koti Oy LKV

Kerrostalo | 3h, k, kph, s, las.parveke

Raikukuja 2 D, Martinlaakso, Vantaa

Hinta

162 000 €

Koko

66 m²

Vuosi

1981

Tervetuloa tutustumaan täysin uudistettuun kolmioon Vantaan Martinlaaksossa! Tämä toisen kerroksen 66 m2 huoneisto odottaa uusia asukkaita. Kolme tilavaa huonetta kutsuu sinut viihtymään lämpimässä ja kodikkaassa ilmapiirissä. Kahdesta makuuhuoneesta löytyy runsaasti kaappitilaa ja oleskelutilat sopivat kaikille - nuorille pariskunnille, perheille tai yksin asuville. Asunnon kruunaa lasitettu parveke, josta avautuu kaupunkimaiset näköalat. Kylmien talvi-iltojen pelastus on oman saunan löylyt. Asunto sijaitsee loistavalla paikalla Martinlaaksossa. Alueelta löytyvät mainiot liikenneyhteydet joka suuntaan sekä päiväkoti ja koulut ovat kävelyetäisyydellä. Onko parempaa paikkaa perhe-elämälle kuin tämä? Tämä vuonna 1981 rakennettu kerrostalo on hyvässä kunnossa. Asunnossa on tehty hiljattain vuonna 2021 remontti, joten asunto on hyvässä kunnossa ja valmis toivottamaan uudet asukkaat tervetulleiksi. Tule tutustumaan ja ihastumaan tähän moderniin ja valoisaan asuntoon joka sopii jokaiselle. Järjestän esittelyitä sopimuksen mukaan, joten varaathan rohkeasti esittelyajan ja tilaat myyntiesitteen jo etukäteen tutustuttavaksi. Myyntiä hoitaa: Kirsi Lehtinen puh. 0400-194195 kirsi.lehtinen@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80344961
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, s, las.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
66 m²
Kokonaispinta-ala
66 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1981
Vapautuminen
2 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

159 771,64 €

Velkaosuus

2 228,36 €

Velaton hinta

162 000,00 €

Neliöhinta

2 454,55 €/m²

Vastike

Hoitovastike

252,30 € / kk

Pääomavastike

33,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

285,30 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Autopaikkamaksu: 12,00
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Kylmä autopaikka 8,00 €/kk, autopaikkavuokrat/etupiha 40,00 €/kk,

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä iso Lakeuden valmistama peililiukuovikaapisto toimivalla sisäosilla.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Olohuoneen sälekaihtimet, verhotangot, kiinteät valaisimet ja taulukiskot. Kaikista huonekaluista voidaan neuvotella erikseen.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, Talonyhtiölaajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Vesikaton tarkastus 2021, märkätilojen kosteuskartoitus 2018, kunnossapitotarveselvitys ja ikkunoiden ja ovien kuntokartoitus 2022, kylmäkellareiden kuntotutkimus 2023, kuntoarvio 2023, latauspisteiden tarvekartoitus 2023.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Asbestikartoitus tehtiin vuonna 2021 kylpyhuoneen kunnostuksen yhteydessä, eikä silloin löydetty asbestia. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Tyylikkäästi vuonna 2021 remontoitu keittiö, jossa vaaleat Topi-keittiön alakaapit. Yläkaapit on toteutettu kauniilla vitriinikaapeilla. Leveä jääkaappipakastin, jossa jääkaappiosio on leveitä hyllyjä ja pakastelokerot aukeavat laatikoiksi. Boschin kalusteuuni ja induktioliesi, Savon aktiivihiilisuodattimella oleva oleva liesituuletin sekä Boschin integroitu astianpesukone ja kalusteisiin sijoitettu mikroaaltouuni. Mustista seinähyllyistä voidaan neuvotella. Keittiöhanan sadesuutin ei kuulu kiinteänä hanaan. Seinät maalattu/rapattu, lattia laattaa ja työtaso laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone remontoitu vuonna 2021, jossa seinät hartsipinnoitettu (laatta alla) ja lattia muovimattoa, Varustuksena: iso peilikaappi, lavuaari, lavuaari alla hyllykkö, wc-istuin, sadesuihku, kääntyvä suihkuseinä, pyykinpesukoneliitäntä ja vesikiertoinen rättipatteri.
Saunan kuvaus
Sauna remontoitu vuonna 2021, jolloin myös kiuas uusittu (käyttämätön, kivet puuttuu). Lasiseinä vielä puuttuu, mutta on tilauksessa. Myyjä maksaa lasiseinän hankinnasta ja asennuksesta aiheutuvat kulut. Seinät puuta ja lattia muovimattoa.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta käynti lännen suuntaan olevalle lasitetulle parvekkeelle. Seinät maalattu ja vaaleaksi kuultolakattu saarniparketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Tilavat makuuhuoneet on helppo sisustaa, molemmissa liukuovikaapistot. Seinät maalattu/tapettia ja vaaleaksi kuultolakattu saarniparketti
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Hyvät säilytystilat liukuovikaapistojen ansiosta. Lisäksi yhtiön tiloissa kellarikomero.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Raikukuja 1
Isännöitsijän yhteystiedot
Aarre Isännöinti Oy, Seija Ijäs-Laamanen, asiakaspalvelu@aarre.com, 0201986700
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, jäähdytetty kellari, DNA-taloyhtiölaajakaista ja askarteluhuone
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiön korkeammassa 7. kerroksisessa talossa on hissi, mutta matalemmassa 3. kerroksisesssa talossa ei ole. Taloyhtiön kiinnitykset: 1 400 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 73 Parkkipaikkoja: Kaavamääräysten mukainen autopaikkatarve on 99 autopaikkaa (1ap/85 krsm2), joista on toteutettu 87 autopaikkaa. Lisäksi yhtiön etupihalla 12 kpl autopaikkoja pääosin liiketilojen käytössä

Tehdyt remontit
2022 Pysäköintialueen viivoituksen huoltomaalaus, kylmäkellarien kuntotutkimukset (Raksystems), ikkunoiden ja ovien kuntokartoitus (Selik Nova), väestönsuojien tiiveyskokeet, palokatkokorjauksia, huoneistojen G102, G96 ja liiketilan L202 vesivahinkokorjaukset
2021 Ikkunoiden uusimisen hankesuunnittelu, talotikkaiden uusinta, B17 ja B13 vesivahingon korjaus, E-portaan EC-huippuimurin vaihto
2020-21 Katon vuositakuutöiden jatkoselvitystä
2018 Märkätilakartoitus
2019 Julkisivun saumaus
2018 Porrashuoneiden kellarilattioiden maalaus ja ovikorjauksia, piha-alueen istutuksia ja kiveystä tonttirajoille
2017 Ulkopuuovien kunnostusmaalaus ja osittainen vaihto sekä porrashuoneiden maalaus EFG-talossa
2016 Lämmitysverkoston tasapainotus sekä venttiilien ja termostaattien vaihto
2015-16 Katon ja ilmanvaihtokojeiden uusinta
2015 Pihavalaistuksen uusinta
2014-15 Lämmönvaihtimen uusinta
2011 Porrasaulojen ja hissien ovien maalaus
2008 EFG-talon jätekatoksen uusiminen
2007 Pihan leikkialueen kunnostus
2005 Kaapelitelevisioon liittyminen (Welho nyk. DNA)
2003 Parveke- ja julkisivukorjaus
2002 Lukitusjärjestelmän uusiminen
2000 ABCD-talon jätekatoksen uusiminen
1996 Saunojen kunnostus
1994 ABCD-talon vesikaton uusiminen
Tulevat remontit
2023 Korkean talon kylmätilan saneeraus, ikkunoiden uusimisen toteutussuunnittelu, kuntoarvio ja sähköautojen latauskartoitus, energiatodistus, A11 vesivahinko purku ja kuivatustyöt (tehty) sekä lukituksen uusiminen.
2024-25 Parvekeovien uusiminen ikkunaurakan yhteydessä, ikkunoiden uusiminen, ulko-ovien uusiminen ikkunaurakan yhteydessä.
2024 Kuntoarvion mukaisia korjauksia.
2025 Yleistilojen seinien ja lattioiden huoltomaalaus, löyly- ja pesuhuoneiden seinien uusinta ja kuntoarvion mukaisia korjauksia.
2026 Kuntoarvion mukaisia korjauksia
2027 Julkisivujen kuntotutkimus (sis. parvekerakenteet) ja kuntoarvion mukaisia korjauksia

Ylimääräinen yhtiökokous 31.1.2024 on päättänyt ikkunoiden ja ovien uusimisesta. Suunnittelu kattaa asuinhuoneistojen ja varastotilojen ikkunat, liiketilojen ja porraskäytävien ikkunat, asuinhuoneistojen parvekeovet, varasto- ja porraskäytävien sekä liiketilojen ja autotallien ovet. Toteutussuunnittelun perusteella hanke kilpailutettiin. Päätettiin käynnistää toteutusvaihe vuonna 2024 ja esitettiin toteuttajaksi tarjouskilpailun ja käytyjen neuvottelujen perusteella edullisinta tarjoajaa Skaala IFN Oy:tä/Raami Nordic Oy Ab:tä. Urakka rahoitetaan enint. 750 000 euron remonttilimiitillä tai pääomavastikelainalla enint. 750 000 euroa. Myytävän asunnon osuus tuosta lainamäärästä tulee olemaan enint. 8 021 euroa. Ostaja ottaa vastattavakseen tämän lainaosuuden.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 02.05.2033, Lisätiedot: E-luku 180
Tontin koko
13 348 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Taloyhtiöllä on runsaasti rakennusoikeutta jäljellä ja keskustelleet yhtiössä osan tontin myymisestä.
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki, kaavoitus p. 09-83911. Vireillä oleva kaavamuutokset 002413 Martinlaakson keskusta-asuminen, johon kaavoitetaan kerrostaloja sekä 002447 Vihertie 44-46 ja 48, johon kaavoitettaan lisärakentamista ja kerrostaloja
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Martinlaakson Ostari n. 150m päässä, kuten myös juna- ja bussiasema ja taksitolppa. Martinlaakson kirjasto ja terveysasema n. 300m päässä.
Paikallistiedot: Martinlaakson kauppa- ja muut palvelut kävelymatkan päässä toisella puolella Kivivuorentietä. Lyhyt matka moneen paikkaan eli hyvin keskeinen sijainti.
Koulut: Martinlaakson Kivimäen alueella alakoulu ja Martinlaaksossa myös yläkoulu sekä lukio.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, taksitolppa lähellä ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat jaetaan jonotuksen mukaan
Pihan kuvaus
Yhtiöllä viihtyisä piha-alue, jossa myös lapsilla turvallista leikkiä. Yhtiö sijaitsee Raikukujan päässä, joten ei ole läpikulkuliikennettä
Tiedustelut
Kirsi Lehtinen, 0400 194 195, kirsi.lehtinen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Martinlaakso, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirsi Lehtinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, NHS, Kaupanvahvistaja / Uusi Koti Oy LKV

RE/MAX Classic | Uusi Koti Oy LKV

RE/MAX Classic | Uusi Koti Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.