RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Omakotitontti

Karjakuja 80, Nummi, Turku

Hinta

160 000 €

Koko

1 317

Tässä mahdollisuus rakentaa kahden sukupolven talo, tukiperhe asunto, paritalo ystävä perheen kanssa. Mahdollisuus myös yrittäjä pariskunnalle jos toiminta ei vaadi erikseen toimitiloja. Nummi on vanhaa puutalo aluetta, josta on Turun torille matkaa n.4,4 km. Koulut, päiväkodit, TYKS, Yliopisto sekä kaikki palvelut lähellä. Tontilta on purettu vanha omakotitalo pois, joten tontilla on sähköliittymä. Tässä tontilla on mahdollisuuksia .... - yksi iso talo - paritalo - kolme asuntoa Asemakaavamääräysten mukaan: Tontille saa rakentaa enintään 240 kerrosm2 ja sen tulee sijoittua merkittyyn rakennusalaan. Asuntoluku enintään kolme. Tämän tontin TOP 5: - tämmöiseltä alueelta ei juuri tontteja myyntiin tule - eli sijainti - paljon erilaisia mahdollisuuksia - palvelut lähellä - sähköliittymä on - tontin koko Soita ja sovi esittely 040 749 7626/Tupu tai meilaa tupu.utriainen@remax.fi. Jos etsit kodillesi välittäjää, autan mielelläni. Vuoden 2019 Markkinoija!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80345589
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

160 000,00 €

Velaton hinta

160 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Alue on viihtyisää vanhaa puutalo aluetta.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-13-64-12
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 317 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontilta on purettu vanha omakotitalo pois, joten sillä on sähköliittymä.
Rasitteet
Kiinnitykset: 33600, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Johtorasite ( 853-1985-K2) toimitus 28.3.1985 Oikeutetut:Turku (853) Rasitetut: 853-13-64-12 Tontin alueelta on poistettu Åbo Kraft-aktiobolag-nimisen yhtiön käyttöoikeus voimansiirtojohtoa varten. Päätös 13.10.1999
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontille saa rakentaa enintään 240 kerros-m2 ja sen tulee sijoittua merkittyyn rakennusalaan, rakennuksen julkisivu korkeus saa olla enintään 5,5 m ja asuntoluku enintään kolme.
Kaavoitustiedot
Asemakaavamääräysten mukaan: Tontille saa rakentaa enintään 240 kerros-m2 ja sen tulee sijoittua merkittyyn rakennusalaan, rakennuksen julkisivu korkeus saa olla enintään 5,5 m ja asuntoluku enintään kolme. Kattokaltevuuden tulee olla 30 astetta Kaava AOR. Murtoluku roomalasen numeron jäljessä osoittaa, kuinka suuren osan rakennuksen suurimman kerroksen alasta saa kaavassa lukumäärälätään mainittujen kerrosten yläpuolella olevasta tilasta kerrosluvun estämättä käyttää kerrosalaan laskettavaksi tilaksi. Rakennettaessa olevien rakennusten yhteyteen on rakentamisen sopeuduttava noudatettuun rakentamistapaan ja olemassa olevaan rakennuskantaan. Suunnittelussa on otettava huomioon rakennuksen sijoitus, koko, muoto, ulkomateriaalit, väritys,valaistus sekä julkisivun jäsentely. Lisäksi tulee ottaa huomioon lähiympäristö ja rakennetun ympäristön historiallinen kerroksellisuus ja kulttuuriarvot. Rakennuslupahakemukseen tulee lisätä perustamistapaselvitys. ( tiedot Turun kaupunki )
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Torille matkaa n. 4,4 km, TYKS, Ylioppilaskylä
Paikallistiedot: Nummi on vanhaa puutalo aluetta.
Koulut: Yliopisto, Nummenpakan koulu

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Tiedustelut
Tupu Utriainen, 040 749 7626, tupu.utriainen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Nummi, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tupu Utriainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, LVV, KiAT, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.