Kerrostalo | 3h, k, s, vh, eril. wc

Tinatie 2 C, Lassila, Helsinki

Hinta

268 000 €

Koko

75,5 m²

Vuosi

1982

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen, peruskorjattuun kolmioon Lassilassa. Tässä viihtyisässä Helsingin kaupunginosassa sijaitseva ja 1982 valmistunut kolmannen kerroksen huoneisto, tarjoaa modernit mukavuudet ja hyvin hoidetun sekä yhteisöllisen yhtiön tunnelman. Yhtiö sijaitsee päätyvän Tinatien päässä. Vuonna 2020 avattu ja täysin remontoitu moderni keittiö on varmasti kotikokin lempipaikka. Laadukas ja integroitu keittiökokonaisuus on viihtyisä osa ruokailutilan ja olohuoneen muodostamaa yhtenäistä tilaa. Makuuhuoneet ovat vain hieman eri kokoiset ja soveltuvat kumpikin päämakuuhuoneiksi. Tilaa jää leveän vuodesohvan lisäksi vielä pienelle työpisteelle. Oma sauna ja tilava lasitettu parveke tuovat upean lisän tähän kauniiseen kotiin. Kodin asumisviihtyisyyttä lisää kesäisin myös ilmalämpöpumppu. Lassila on ihastuttava osa Helsinkiä, jossa yhdistyvät luonnon läheisyys ja kaupungin mahdollisuudet. Alueen kattavat liikenneyhteydet tekevät kulkemisen helpoksi ja tehokkaaksi. Junamatka Helsinkiin taittuu 15 ja lentokentälle 30 minuutissa. Kaaren-kauppakeskus ja ihastuttava Alppiruusupuisto ovat kävelymatkan päässä. Tämä huoneisto on ihanteellinen niille, jotka arvostavat viihtyisää kotia sujuvien yhteyksien ja loistavien paleluiden äärellä. Tutustu kohteeseen sekä myös esittelyvideoon ja ole yhteydessä niin lähetän asiapaperit tutustuttavaksi jo ennen näyttöä. Lisätietoja: Kirsi Sainio p. 040 508 9552, kirsi.sainio@etuikkunalkv.fi, www.etuikkunalkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80345838
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s, vh, eril. wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75,5 m²
Kokonaispinta-ala
75,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
3/4
Rakennusvuosi
1982
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

245 730,60 €

Velkaosuus

22 269,40 €

Velaton hinta

268 000,00 €

Neliöhinta

3 549,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

415,25 € / kk

Pääomavastike

241,61 € / kk

Erityisvastike

18,88 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

675,74 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

40,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Sisältyy hoitovastikkeeseen
Lisätietoja maksuista: Vesi ja laajakaista sisältyvät hoitovastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Keittiöremonttia edelsi eteisen kaappien uudelleen sijoittaminen. Kaunis peililiukuovikaapisto rakennettiin vuonna 2019. Huoneiston lasitettu parveke tuo keväästä syksyyn upean ja käytännöllisen lisätilan, jonne sisustat pienen ruokaryhmän. Tilassa on myös oivallista, kylmää varastotilaa.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ilmalämpöpumppu kuuluu kauppaan. Osakkeenomistaja vastaa osakkeenomistajan toimesta huoneistoon tai sen ulkopuolelle tehtyjen / teetettyjen rakenteellisten, sisutuksellisten tmv. muutosten ja/tai lisäysten, kuten jälkikäteen rakennettujen huoneistoparvekkeiden parvekelasitusten tai ilmalämpöpumppujen kunnossapidosta. Kts. yhtiöjärjestys 17§
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, 10 M, Talonetti, Asukas tekee oman sopimuksen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Ilmalämpöpumppu.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Keittiöremontin yhteydessä tehtiin asbestikartoitus. Kartoitus on tehty kaikkialle muualle paitsi kylpyhuoneeseen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, Vesikiertoinen patterilämmitys
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät on maalattu. Pintamateriaalit (lattia): Makuuhuoneissa lattiamateriaalina on vinyylilankku, olohuoneessa sekä ruokailutilassa valkolakattu mosaiikkiparketti ja keittiössä vinyylilaatta.
Keittiön kuvaus
Kaunis ja erittäin toiminnallinen keittiö sai täysin uuden ilmeen vuonna 2020, kun väliseinät vanhan keittiön ympäriltä purettiin ja tilalle rakennettiin uusi ja nykyaikainen kotikokin lempipaikka. Tilaan saatiin valoa ja avaruutta sekä tyylikäs saumattomuus ruokatilan kanssa. Varsinaisen keittiön ja ruokailutilan tilanjakajana on tyylikäs liesisaareke. Keittiön varustuksena on induktioliesi, upea aktiivihiililiesituuletin, kiertoilmauuni, integroidut mikro, astianpesukone ja jääpakastinkaappi. Työtasona on kaunis puu ja pesualtaana musta komposiittiallas. Keittiön lattiamateriaalina on helposti puhtaana pidettävä vinyylilaatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutilat ovat siistit, peruskuntoiset. Tilassa on allas- ja peilikaappi, suihku, suihkuseinä ja pesukoneliitäntä. Lattia on laatta ja seinät kaakelia.
WC-tilojen kuvaus
Huoneistossa on erillinen wc. Varustuksena on peili, käsienpesuallas, bidee-suihku ja wc-istuin. Tilan lattiamateriaalina on muovimatto.
Saunan kuvaus
Oma sauna tuo aina pientä luksusta elämän arkeen. Löylyjä antaa sähkökiuas, saunan ovi on savulasiovi, seinät ovat paneelia ja lattia laattaa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Huoneistossa ei ole erillistä kodinhoitohuonetta mutta väljässä kylpyhuoneessa on tilaa myös kodin pyykkihuollolle eli tilaan mahtuu pesukoneen lisäksi suihkussa käyntien välissä kuivausteline. Lattia on laattaa ja seinät kaakelia.
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone on osaltaan yhteistä avaraa tilaan keittiön ja ruokailutilan kanssa. Tämä kokonaisuus tarjoaa viihtyisän tilan viettää yhteistä aikaa. Olohuoneeseen mahtuu loistavasti suuri sohvaryhmä TV-tasoineen. Olohuoneesta on kulku ihastuttavalle ja käytännölliselle lasitetulle parvekkeelle. Ruokailutilan ja olohuoneen lattiana on mosaiikkiparketti, joka on hiottu ja valkolakattu sekä uudelleen listoitettu vuonna 2018.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on kaksi. Keittiötä lähempänä oleva makuuhuone on hieman toista suurempi mutta kumpikin soveltuu hyvin päämakuuhuoneeksi. Suuremmassa makuuhuoneessa on upea vuonna 2019 uusittu liukuovi kaapisto ja toisessa on vastaavasti vuonna 2023 uudistettu ja erinomaisilla säilytysjärjestelmillä varustettu vaatehuone. Kummankin makuuhuoneen lattiamateriaalina on vinyylilankkulattia.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Toisessa makuuhuoneessa on erinomaisilla säilytysjärjestelmillä varustettu vaatehuone. Huoneiston lasitetulla parvekkeella on kylmää varastotilaa. Lisäksi yhtiössä on huonekohtaiset säilytysvarastot.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
091-029-0178-0001
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti Espoo Oy, Heli Pekkanen, heli.pekkanen@oi.fi , 010 440 6413
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, kuivaushuone, kaapeli-tv, kellarikomero ja Kerhohuone, jätehuone
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: C-rapussa on taloyhtiön sauna ja vaunuvarasto. Taloyhtiössä on kaksi pyörä/urheiluvälinevarastoa. Taloyhtiön kiinnitykset: 1 369 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 45 Autotalleja: 45 Parkkipaikkoja: Pysäköintipaikat sijaitsevat talon alakerrassa ja vieressä PoHa-pysäköintihallissa. Tällä hetkellä autopaikkoja on saatavana. Tänä vuonna yhtiössä tehdään pihakannen kunnostus, minkä vuoksi autohallin paikat ovat jonkin aikaa pois käytöstä.

Tehdyt remontit
2023 energiatodistuksen uusiminen, ilmanvaihdon säätö ja tasapainotus sekä rikkinäisten ilmanvaihtokoneiden uusinta, viemäreiden painehuuhtelu, 2022 pihakannen ja autohallinkunnostus (hankesuunnittelu), saunan pukuhuoneen ja wc:n lattian uusiminen, antennijohtojen uudelleen reititys ja antennipistokkeiden uusiminen, ikkunaelementtienuusiminen sekä korvausilmaventtiilien asentaminen (toteutus), sähköpääkeskuksen pudistus ja kunnostus, paloilmoitinjärjestelmän määräaikaistarkastus, IV-koneiden tarkistus ja huolto, 2020 tyhjän päällä olevien asuntojen alapohjan eristyksen parantaminen (toteutus), 2019 tyhjän päällä olevien asuntojen alapohjan eristyksen parantaminen (hankesuunnittelu), pihakannen ja autohallinkuntokartoitus, ikkunaelementtien uusiminen sekä korvausilmaventtiilien asentaminen (toteutussuunnittelu), sähköjärjestelmän kuntokartoitus, porraskäytävien, yhteisten tilojen ja kellarikäytävien sekä kerhohuoneen maalaus ja kunnostus, 2018 yleisten tilojen ja asuntojen lukituksen päivitys, pysty- ja tuuletusviemärien sekä pohja- ja tonttiviemärien painehuuhtelu, ikkunaelementtien uusiminen sekä korvausilmaventtiilien asentaminen (hankesuunnittelu), väestönsuojan puhaltimen uusinta ja paloilmoitinjärjestelmän määräaikaistarkastus, vesi- ja viemäriputkien kuntokartoitus, 2017 ikkunoiden ja ikkunaelementtien sekä parvekeovien kuntokartoitus, 2016 lämmitysjärjestelmän säätö ja tasapainotus, ilmastointihormien nuohous ja ilmanvaihdon tasapainotus, 2015 pysty- ja pohjaviemärien painehuuhtelu, 2014 talosaunan remontointi, 2011 liittyminen Welhon laajakaistaan, lasikatteiden rakentaminen terassiparvekkeille, sisäpihan asfaltoinnin uusiminen sekä istutuslaatikoiden poistaminen pihalta, 2009 julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus sekä elementtisaumojen uusiminen, 2008 tasakattojen bitumikatteiden uusinta sekä kuivausparvekkeiden purkaminen, 2007 hissikuilujen kattojen bitumikatteen uusinta, 2005 liukumäen hankkiminen leikkipaikalle, häkkikomeroiden (18 kpl) rakentaminen kellarivarastoon, liiketilojen tuloilmakoneiden lämmönsiirtimien uusinta, kaukolämpölaitteiden (lämmönvaihdin, säätölaitteet) uusinta, 2003 laajakaistaliittymän hankkiminen taloyhtiölle, 2002 kuntokartoituksenperusteella toiseksi kiireellisimpään korjausluokkaan kuuluneiden kylpyhuoneiden lattioiden uusinta, 1999 kuntokartoituksenperusteella kiireellisimpään korjausluokkaan kuuluneiden kylpyhuoneiden lattioiden uusinta, 1998 elementtisaumojen uusinta, kattotasanteiden vesieristyksen uusiminen, 1996 tasakattojen bitumikatteiden uusinta, 1994 julkisivujen pesu, ilmastointihormien nuohous ja ilmanvaihdon tasapainotus.
Tulevat remontit
2023 asuntojen ilmavuotojen tilkitseminen ja parvekkeiden huonokuntoisten puuosien uusiminen, huoneistoparvekkeiden lasikatteiden puhdistus, parvekepistorasioiden uusinta, viemärien puutteiden korjaus ja tuuletusviemärien hajustoppien asennus, 2024 paloilmoitinjärjestelmän määräaikaistarkastus, märkätilojen kuntokartoitus, sisäpihan, pihakannen ja autohallin kunnostus sekä sähköautojen latausvalmiuksien toteutus, 2025 autohallin öljynerotuskaivon huolto, pyörä- ja vaunuvarastojen kunnostus ja sähköpyörien latauslaitteiden asennus, IV-koneiden tarkastus ja huolto asuntojen ilmavuotojen tilkitseminen ja parvekkeiden huonokuntoisten puuosien uusiminen, 2026 huoneistoparvekkeiden lasikatteiden puhdistus, peltikattojen ja seinäelementtien huoltomaalaus hissikorien kunnostus ja hissien modernisointi, pyörä- ja vaunuvarastojen kunnostus ja sähköpyörien latauslaitteiden asennus, energiansäästötoimenpiteiden toteutus ja lämmönsiirtiminen uusinta lämmönjakohuoneessa, porraskäytävien valaistuksen parantaminen, sähköautojen latauspisteiden asennus (tarvittaessa), 2027 talosaunan kiukaan uusinta, väestönsuojan tiiveystarkastus ja paloilmoitinjärjestelmän määräaikaistarkastus, vesi- ja viemäriputkiston kunnon seurantatutkimus sekä viemärien, painehuuhtelu, energiansäästötoimenpiteiden toteutus ja lämmönsiirtiminen uusintalämmönjakohuoneessa, peltikattojen ja seinäelementtien huoltomaalaus, hissikorien kunnostus ja hissien modernisointi, 2028 parvekkeiden ja julkisivun kuntokartoitus, julkisivun pintakäsittely , sähkö- ja telejärjestelmien peruskorjaus ja internetliittymien uusinta, energiansäästötoimenpiteiden toteutus ja lämmönsiirtiminen uusinta lämmönjakohuoneessa, 2029 huoneistoparvekkeiden lasikatteiden puhdistus, kiinteistön hälytys- ja ohjauskeskuksen uusinta, sähkö- ja telejärjestelmien peruskorjaus ja internetliittymien uusinta, elementtisaumojen tarkastus ja tarvittaessa uusinta, 2030 IV-koneiden tarkastus ja huolto, paloilmoitinjärjestelmän määräaikaistarkastus, sähkö- ja telejärjestelmien peruskorjaus ja internetliittymien uusinta, tasakattojen kuntokartoitus, autohallin öljynerotuskaivon huolto, 2031asuntojen ja yleisten tilojen lukituksen päivitys, 2031tasakattojen huopien sekä kattokaivojen viemärien uusiminen, ilmastointihormien nuohous ja ilmastoinnin tasapainotus, puisten rakenteiden huoltomaalaus, 2032 huoneistoparvekkeiden lasikatteiden puhdistus, autohallin syvennysten muuttaminen varastoiksi, viemärien painehuuhtelu.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 21.03.2033
Tontin koko
1 769 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Vuokran tarkistusperuste on indeksi.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
35 919,37 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2040

As Oy Tinatie 2

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Pienempiin tarpeisiin alueen asukkaita palvelee lähikauppa S-market. Noin 1,5 km päässä on kauppakeskus Kaari monipuolisine palveluineen ja erikoistavaraliikkeineen. Kaari on pääasiassa avoin klo 7-21 välillä. Kaaren Prisma palvelle 24 h. Vastapäätä olevassa kiinteistössä sijaitsee myös apteekki.
Koulut: Pohjois-Haagan alakouluun matkaa on noin kilometri ja Pitäjänmäen peruskouluun noin 1,5 km. Pohjois-Haagan yläkouluun matkaa alle 1,5km ja lukioon noin 1,5 km.

Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet ovat loistavat niin julkisilla, kuin omallakin autolla. Pohjois-Haagan juna-asema sijaitsee vain noin alle 500 m päässä ja bussipysäkit Kaupintie / Vihdintie. Junalla pääset kymmenen minuutin välein niin Helsinkiin 15 minuutissa ja lentokentälle vaivattomasti 30 minuutissa. Kehä I:n liittymään on noin kilometri ja Vihdintielle matkaa on noin 300 m, joten liikkuminen joka ilmansuuntaan on vaivatonta.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Pysäköintipaikat sijaitsevat talon alakerrassa ja vieressä PoHa-pysäköintihallissa. Tällä hetkellä autopaikkoja on saatavana. Tänä vuonna yhtiössä tehdään pihakannen kunnostus, minkä vuoksi autohallin paikat ovat jonkin aikaa pois käytöstä.
Tiedustelut
Kirsi Sainio, +358 40 508 9552, kirsi.sainio@etuikkunalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Haaga, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirsi Sainio

Yrittäjä, LKV, LVV, KiAT

Etuikkuna LKV [A]

Etuikkuna LKV [A]
Etuikkuna LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Teljäntie 11,
00350 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.