Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV

Rivitalo | 2h, k, s, psh, vh

Härkiluhdantie 15 B, Hakalanniemi, Hämeenlinna

Hinta

99 000 €

Koko

57 m²

Vuosi

1988

Persoonallinen rivitalokoti suositulla Hakalanniemen asuinalueella. Asunto sijaitsee kahdesta huoneistosta koostuvassa talossa. Tämän saunallisen kodin asumismukavuutta lisäävät 2023 asennettu ilmalämpöpumppu ja lounaaseen päin oleva oleskelupiha sisäänkäynnin yhteydessä. Keskustan sekä Tiiriön palveluihn matkaa noin 3 km. Huoneistolle kuuluu autokatospaikka! Asuntoon kuljetaan oleskelualuemaisen etupihan kautta. Katetun kuistin lisäksi huoneistokohtainen ulkovarasto sijaitsee käytännöllisesti aivan etuoven yhteydessä. Tuulikaapissa on tilaa ulkokengille, ja välioven takana eteisessä on kiinteät kaapistot. Lisäksi eteisen yhteydessä on erillinen tilava vaatehuone, jossa on kiva pikkuikkuna. Ensimmäisenä eteiskäytävän oikealle puolelle sijoittuu mukavankokoinen makuuhuone, jonka lattiapinta on juuri uusittu. Huoneessa on kiinteä kaapisto, ja näkymät ovat etupihalle päin. Sisäänkäyntiä vastapäätä eteiskäytävän päästä kuljetaan kylpyhuoneeseen. Lattialämmitetyssä pesuhuoneessa on wc-istuin, allaskaappi, tilavaraus pyykinpesukoneelle sekä kaksi pikkuikkunaa. Suihku sijaitsee vesiroiskeilta estävän suihkuseinän takana. Kylpyhuoneen jatkona olevassa saunassa on pikkuikkuna ulos ja isompi yläikkuna pesutilan puolelle. Eteisen vasemmalla puolella sijaitsevassa olohuoneessa on näyttävä viistokatto, joka on paneloitu kaarevaksi. Huonekorkeus ja kahdella seinustalla sijaitsevat, etupihalle päin olevat ikkunat tekevät tilasta kauniin valoisan. Vuonna 2023 asennettu ilmalämpöpumppu sijaitsee olohuoneessa. Olohuoneesta kuljetaan paljeoven kautta keittiöön, joka sijaitsee sisäänkäynnistä katsottuna kodin vasemmassa päädyssä. Kahdelle seinustalle sijoittuvan I-kirjaimen mallisen keittiön kodinkoneita on uusittu vuosien varrella, viimeisimpänä keraaminen liesi vuonna 2023. Härkiluhdantielle päin olevan päätyikkunan edessä on käytännöllinen työtaso, jonka ääressä voi myös ruokailla. Varsinaisen ruokailuryhmän mahtuu sijoittamaan kätevästi vieressä olevaan isoon olohuoneeseen. Asunto Oy Hämeenlinnan Piharatamo on 14 asunnon taloyhtiö, jossa on uusittu asuntojen ikkunoiden lisäksi muun muassa ulko-ovet ja lukitus. Lähikauppaan on noin kaksi kilometriä ja sekä keskustaan että Tiiriön palveluihin noin kolme kilometriä. Luonnonläheisellä alueella myös Vanajavesi on lähellä: Hakalanniemestä on mitä kaunein kävely- ja pyöräilyreitti keskustaan rantalenkkiä pitkin. Rautatiesillan yli pääset nopeasti myös Aulangon puolelle nauttimaan kauniista maisemista sekä hyödyntämään lenkkipolkuja, golfkenttiä, kylpylää ja seikkailupuistoa. Varaa oma esittelyaikasi puh. 050 476 2332 / mika@laatulkv.fi tähän rivitalokaksioon rauhallisella sijainnilla!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80345864
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, s, psh, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57 m²
Kokonaispinta-ala
57 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1988
Vapautuminen
1 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

95 211,31 €

Velkaosuus

3 788,69 €

Velaton hinta

99 000,00 €

Neliöhinta

1 736,84 €/m²

Vastike

Hoitovastike

171,00 € / kk

Pääomavastike

73,19 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

244,19 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

7,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 11 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Korjausvastike 28,5 e/kk. Vesimaksu 11 e/hlö/kk on ennakkomaksu. Laskutus kulutuksen mukaan kerran vuodessa. Sähkönkulutus ollut noin 7000-8000 kWh/vuosi (ennen ilmalämpöpumpun asennusta).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2011 Kuntoarvio
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Lattia parketti, seinät maalattu. Keittiön kaapistot puunväriset. Jääkaappi/pakastin (n.2013), keraaminen liesi (n.2021), liesikupu (2016), astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia laattaa, seinät laattaa. Suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peili, allaskaappi, wc-istuin, lattialämmitys
Saunan kuvaus
Lattia laattaa, seinät paneeli. Lauteet, kiuas, lämminvesivaraaja.
Olohuoneen kuvaus
Lattia parketti, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia muovimatto, seinät maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Kaapistot, vaatehuone, ulkovarasto (kylmä)
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hämeenlinna toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
109-12-49-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Sevrvices Oy, Marika Niittunen, marika.niittunen@retta.fi, 010 228 7027
Huolto
Asukkaat
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 14

Tehdyt remontit
2007 Katon ja rakennusten puuosien maalaus, 2009 Ilmastoinnin puhdistus ja säätö, 2013 Lukitus uusittu, salaojitus, sadevesimiemäröinti ja julkisivujen liikuntasaumojen uusinta, 2014 Autolämmityspistorasiat uusittu, 2016 Huoneistojen ulko-ovien uusinta, 2018 Lumiesteet autokatoksiin, 2019 Ikkunat ja terassien ovet uusittu, 2020 Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, 2022 Lumiesteiden korjaus, 2023 Pihan sanaaraustyöt (autokatosalueen maa-ainesten uusiminen sadevesien ohjauksien parantaminen)
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys: 2024 Autokatoksien sadevesikourut, ikkunoiden korvausilmasuodattimien vaihto, seinien tiilisaumausten korjaukset, 2027 Räystäiden puuosien huoltomaalaus/huonokuntoisten uusinta, pihavalojen uusinta, 2028 Kiinteistön kuntoarvio, käyttövesiputkirtosaneerauksen hankesuunnittelun käynnitys, 2030 Ilmanvaihdon puhditus ja säätö
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 09.01.2034
Tontin koko
5 232 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hämeenlinnan Piharatamo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Keskustan palveluihin reilu 3 km, lähikauppa K-Market Ojoinen alle 2 km, Tiiriön palvelut noin 3 km
Tiedustelut
Mika Lehtonen, 050 476 2332, mika@laatulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Hakalanniemi, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mika Lehtonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja

Hämeen Laatu LKV

Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV
SKVL jäsenyritys

Arvi Kariston katu 13 lh 4,
13100 Hämeenlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.