Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy

Lomahuoneisto | 2h + kt + kh

Rukatunturintie 12, Rukatunturi, Kuusamo

Hinta

152 500 €

Koko

38 m²

Vuosi

2019

Nyt olisi tarjolla rauhallinen huoneisto erinomaiselta paikalta Rukan kävelykylästä! Tämä kohde sopii erinomaisesti niin omaan käyttöön kuin sijoituskohteeksikin. Kohteelle on myös mahdollisuus saada rahoitustarjous. Uljaasta loma-asunnosta avautuu näkymät rauhalliselle sisäpihalle ja kauas etelään aina Posion vaaroille saakka. Kaikki Rukan kylän palvelut ja aktiviteetit löytyvät heti ulko-ovesta ulos astuttua. Rinteet, kaupat, ravintolat ja muut palvelut ovat keskeisen sijainnin ansiosta helposti saatavilla ja täällä lomaillessa ei ole tarvetta autolle. Huoneiston tilat ovat avarat ja monikäyttöiset. Viihtyisässä olohuoneen ja avokeittiön käsittävässä tilassa vietät mukavasti iltaa yhdessä. Käynti parvekkeelle on myös yhtenäisestä tilasta. Parvekkeelta avautuvat upeat maisemat kauas horisonttiin upeisiin tunturimaisemiin. Monikäyttöiset tilat muuntautuvat helposti rentoon oleskeluun perheen kesken kuin myös illanistujaisiin yhdessä muutaman ystävän kanssa. Toiminnallinen keittiö tekee ruoanlaittamisesta helppoa ja samalla muiden kanssa seurusteleminen onnistuu avoimen tilaratkaisun ansiosta. Makuhuoneessa on reilusti säilytystilaa sekä luonnonvaloa tulvii kauniisti sisään huoneen ikkunoista. Näitä Ski Chalet lomahuoneistoja Rukan kylän paraatipaikalta on rajoitetusti tarjolla. Huoneistolla on oma vastaanottopalvelu ja kaikki tarvittavat palvelut kuten avainpalvelu, siivous ja liinavaatteet on saatavissa vuokraoperaattorin kautta. Toiminnallisten tilojen, kattavien palveluiden ja erinomaisen sijainnin johdosta niin oma käyttö kuten myös vuokrauskin on tässä kohteessa erittäin vaivatonta. Alueena Rukan kylä on erittäin monipuolinen kaikkine palveluineen sekä aktiviteetteineen. Kylän palvelutarjontaan kuuluu lisäksi useampi ohjelmapalveluyritys, joten tekemistä löytyy varmasti jokaiselle. Rukan matkailukeskus on alati kasvava ympärivuotinen matkailukohde, jonka kävijämäärät ovat olleet kasvussa useamman vuoden ajan. Ota yhteyttä ja tutustutaan yhdessä tähän hienoon mahdollisuuteen ennen kuin joku muu ehtii ensin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80345865
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt + kh
Huoneita
Kaksio
Asuintilojen pinta-ala
38 m²
Kokonaispinta-ala
38 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Rakennusvuosi
2019
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Huoneisto on lyhytaikaisvuokrauksessa ja kaikki jo tehdyt varaukset siirtyvät ostajalle sellaisenaan. Niiden siirrosta ja peruuttamisesta on myös mahdollista neuvotella operaattorin kanssa. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

152 500,00 €

Velaton hinta

152 500,00 €

Vastike

Hoitovastike

269,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

297,96 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 23,56 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Muu vastike: 28,16 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Alv-lisähoitovastike 28,16 €/kk Hoitovastike ALV 269,80 €/kk Vesimaksuennakko ALV 23,56 €/kk Lisätietoja maksuista: Lisätietoja maksuista välittäjältä.

Tilojen kuvaus
Tilava eteinen, josta löytyy myös mukavasti säilytystilaa ja kuivauskaappi.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan kuuluu huoneiston oston yhteydessä hankittu kaluste ja varustepaketti, jonka johdosta huoneistoa on mahdollista vuokrata Ruka Ski Chalet vuokrapoolin kautta.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Huoneisto on erinomaisessa kunnossa, nuori ikä ja vähäinen käyttö näkyvät hyvänä kuntona.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät pääosin maalattu, kosteissa tiloissa kaakeli. Pintamateriaalit (lattia): Lattiat pääosin vinyylilankkua, kosteissa tiloissa laatta ja eteisessä tekstiilimatto. Pintamateriaalit (katto): Katot pääosin maalattu, kosteissa tiloissa puupanelia.
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen ja induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Hyvin varusteltu keittiö sopii erinomaisesti niin lomapäivän rentojen aamupalahetkien päänäyttämöksi kuin myös rennon illallisen kokkailuun.
Mikroaaltouuni, astianpesukone, uuni, liesi, liesituuletin ja jääkaappi
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Tyyliä huokuvista pesutiloista löytyy suihkun lisäksi pesuallas, wc-istuin ja pesukone.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, kuivauskaappi, pesukone, lattialämmitys, pesuallas, peili ja allaskaappi
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta löytyy mukavat tilat viettää iltaa kaksin tai pienen perheen voimin. Olohuone muodostaa keittiön ja ruokailutilan kanssa mukavan tila kokonaisuuden. Olohuoneesta myös käynti huoneiston omalle parvekkeelle, josta avautuvat rauhalliset näkymät etelään/lounaaseen.
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Huoneistossa on yksi reilun kokoinen makuuhuone, josta löytyy parivuoteen lisäksi työpöytä ja mukavasti säilytystilaa.
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Huoneistokohtaiset suksivarastot talon alakerrassa.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Kiinteistötunnus
305-416-133-2-L1
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Kuusamon toimipiste, Harri Laurila, harri.laurila@kiinteistotahkola.fi, 0207480273
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Irtaimistovarasto (2kpl/huoneisto), jätehuone, tekniset tilat ja suksien voitelutila/urheiluvälinevarasto (väestönsuoja). Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiöllä on hallinnanjakosopimus Kiinteistö Oy Ruka Chalets 1,3,4,5 ja 6 kanssa.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Yhtiöllä on naapuriyhtiöiden kanssa 75 autopaikkaa, jotka ovat kiinteistössä asuvien vapaassa käytössä. Osa paikoista on pistokkeellisia ja osa ilman pistoketta. Pysäköinti alue on varustettu puomilla, joka aukeaa talon avainkortilla.

Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 04.05.2028
Tontin koko
8 245 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
21 062 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Kuusamon kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.3.2057

Kiinteistö Oy Ruka Chalets II

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Rukan kylän kattavat palvelut sijaitsevat tämän huoneiston lähellä. Talon alakerrasta löytyy useampi ravintola ja välinevuokraamo. Rukan kattava ravintola ja ostospaikka tarjonta on saavutettavissa muutaman askeleen päässä talon ulko-ovelta.
Paikallistiedot: Tämä mahtava tunturikylähuoneisto sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Rukan kävelykylän keskustassa. Kaikki Rukan kylän palvelut ravintoloineen ja kauppoineen löytyvät heti ovesta ulos kävellessä. Myös kaikki Rukan aktiviteetit löytyvät heti ulko-ovelta.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, lentokenttä, hyvät pyöräilytiet ja taksitolppa lähellä Suora lentokenttäbussi Kuusamon lentokentältä Rukan kylään.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöllä on naapuriyhtiöiden kanssa 75 autopaikkaa, jotka ovat kiinteistössä asuvien vapaassa käytössä. Osa paikoista on pistokkeellisia ja osa ilman pistoketta. Pysäköintialue on varustettu puomilla, joka aukeaa talon avainkortilla.
Tiedustelut
Antti Suhonen, +358 40 753 5050, antti@kuurulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuusamo

Asuinalueena Rukatunturi, Kuusamo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Antti Suhonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Kuuru LKV Oy

Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Rukatunturintie 9,
93830 RUKATUNTURI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.