Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Mökki tai huvila | Oh, 2 x mh, k, vh

Peltoviidantie 46, Letku, Tammela

Hinta

159 000 €

Koko

68 m²

Vuosi

1993

Uskokaa tai älkää, mutta ihan just alkaa mökkikausi ja se onnistuu kyllä tässä paikssa tosi näppärästi. Ympärivuotiseen lomakäyttöön soveltuva kesämökki Tammelan Letkulta, Valkeaviidan Etujärven rannalta. Rantaviivaa n. 30 m. Loivasti rantaan laskeva 2260 m²:n nätiksi laitettu, helppohoitoinen ja valoisa tontti. 1993 rakennettu loma-asunto ja 1968 rakennettu n. 20 m²:n rantasauna, jossa myös saunatupa sekä kutsuva terassi ei sen isompaa puleerausta vaadi, vaan pystyt nauttimaan kesästä välittömästi. Ilmalämpöpumppu, sähköpatterit ja varaava takka sekä pieni puuliesi antaa lämpöä ja tunnelmaa mökkiin ja mahdollistaa käytön myös talvella. Kuvat kesältä, jotta näkyy jotain muutakin kun lumihanget. Ihana paikka!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80345937
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, 2 x mh, k, vh
Huoneita
3 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
68 m²
Kokonaispinta-ala
68 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1993
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Vapautuu nopeasti.

Hinta

Myyntihinta

159 000,00 €

Velaton hinta

159 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

200,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Puhtaanapito 30 €/v Sähkönkulutus 1216 kWh/v Talossa pidetty peruslämpö ympäri vuoden. Peltoviidantien talviauraus n. 60 €/ v Valkeaviidantien tienhoitomaksu 174,50 €/ v 2022

Muuta kauppaan kuuluvaa
Kalusteista sovittava erikseen.
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Katettu terassi järvelle päin.
Tehdyt remontit
Olohuoneen ja entisen kesähuoneen välinen seinä on poistettu ja avattu näkymää myös pikkuisen eteiseen päin.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Ilmalämpöpumppu, varaava takka ja varalla irtopatterit. Pidetty talvella päällä varmuudeksi.
Vesihuollon kuvaus
Veden laatu ja riittävyys: Juomavesi on tuotu kanisterissa.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Keittiön kuvaus
Keittiössä valkoiseksi maalattu levykatto, lattiassa muovimatto ja tapetoidut seinät, liesien takana laatoitus. Kodinkoneina sähköliesi ja jenkkikaappi. Ihana pieni puuliesi ruoan laittoon ja lämmitykseen. Keittiön hanaan tulee vesi järvestä.
WC-tilojen kuvaus
Yöpisuja varten erotteleva Separett-käymälä. Nesteet valuu omaan sakokaivoon. Myös täällä hanasta tulee järvivesi. Lisäksi kunnon kompostoiva ulkohuussi.
Saunan kuvaus
Sauna piharakennuksessa, n. 20 m², jossa puulämmitteinen kiuas ja täällä peseydytään. Järvestä vedetty vedet saunaan.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen ikkunat järvelle ja kulku terassille. Laminaattilattiat, vaakasuuntaan asennetut hirsipaneelit puolipaneeleina ja yläosassa kaunis harmaan sävyinen sisustuslevy. Ilmalämpöpumppu ja lisää lämpöä ja tunnelmaa antaa Nunna-uunien varaava takka. Vanha kesähuone avattu olohuoneeseen, joten vuodesohvalle saat vielä nukkumapaikkoja lisää.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta, joissa muovimatot lattiassa. Järven puoleisessa makuuhuoneessa on sisustuslevyt, laminaattikatto, toisessa tapetit. Makuuhuoneiden välissä iso vaatehuone.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
834-420-13-19
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
2 260 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Loivasti rantaan laskeva tontti.
Rasitteet
Kiinnitykset: 0
Kaavoitustiedot
Tammelan kunta
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Lautarakenteinen, 1968 rakennettu saunarakennus, mikä ihan alussa on toiminut sinällään mökkinä. Rakennuksessa saunan lisäksi pukuhuone ja saunatupa, jossa avotakka ja sähköliesi. Ihanteellinen vaikka vieraiden majoitukseen tai nuorisolle oma paikka. Lautarakenteinen varastorakennus, jossa toisessa päädyssä puuliiteri ja toisessa työkaluvaja. Tämän lisäksi ulkohuussi, jossa Biolanin kompostoiva pytty.
Palvelut
Luontoihmisille Torronsuo pitkospuineen, Eerikkilän Urheiluopisto ja hyvät marja- ja sienimaastot Somerniemen kesätoria unohtamatta. Nuoremmille Hiidenlinnan seikkailupuisto.
Ajo-ohjeet
Kakkostieltä käännytään Eerikkilän Urheiluopiston ritseyksestä vastakkaiselle puolelle Härkätie/Reitti 2802 Letkun viitan mukaisesti, aja 3,3 km. Entisen Letkun Puodin jälkeen käännytään vasemmalle Valkeaviidantielle. Tätä noin 6,1 km ja oikealla puolella on poikkeuksellisen kauniit vanhat museotyyppiset rakennukset. Heti tämän jälkeen oikealle Peltoviidantielle. Aja kunes järvi näkyy ensimmäisen kerran ja harmaan rosksiksen kohdalta vasemmalle. Näkyvä numerointi loppuu mökkiin 42, mutta jatkat vaan eteenpäin. Kolmanneksi viimeinen mökki tien oikealla puolella. Jos navi ohjaa Tartlamminteille ja Kakkotielle, en suosittele. Pääkaupunkiseudulta tultaessa käänny jo Salkolan risteyksestä vasemmalle ja Valkeaviidantien viittojen mukaan oikealla. Jos ajoit nyt vaemmalla puolella olevien vanhojen hirsirakennusten kohdalle, niin pakki päälle ja vähän takaisin näet Peltoviidantien viitan. Loppu sama ja tänne hurautat reilussa tunnissa keskustasta.
Pihan kuvaus
Pihasta on kaadettu suuri määrä puita, joten aurinko pääsee paistelemaan pitkin päivää. Nätit, helppohoitoiset istutukset ja havut, enkä voi olla mainitsematta upeaa rhodoa.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Valkjärven Etujärvi on matala, mutta puhdas järvi. Laiturilta hyvä uimasyvyys, ei kuitenkaan mikään hyppytorninpaikka. Ihanteellinen järvi vaikka suppailuun, souteluun tai melontaan, toki sähkömoottorillakin saa huristella.
  • Etujärvi
Tiedustelut
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy, 03-436 1130, kiinteistokauppiaat@kiinteistokauppiaat.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tammela

Asuinalueena Letku, Tammela

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.