RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Paritalo | 4h, k, sauna, takkah, khh, vh, 2wc, autokatos

Teeritie 21 a, Korso, Vantaa

Hinta

359 000 €

Koko

150 / 236 m²

Vuosi

1985

Tervetuloa tutustumaan tähän vuonna 1985 valmistuneeseen paritaloon Vantaan Korson rauhallisella pientaloalueella. Tämä koti tarjoaa tilaa ja huoletonta asumista isommallekin perheelle. Talon muotoilu on ajaton ja se on remontoitu laadukkaasti nykyajan tarpeisiin. Asumismukavuutta lisäävät myös olohuoneen varaava Tulikivi-takka, Elisan valokuituyhteys, sähköauton latauspiste autokatoksessa sekä kattava Verisure -kodinturvajärjestelmä. Olohuoneen yläikkunat ja 6 metrin huonekorkeus tuovat yläkertaan runsaasti valoa ja avaruutta. Tyylikäs, laadukkailla materiaaleilla ja kodinkoneilla remontoitu avokeittiö sijaitsee olohuoneen yhteydessä. Yläkerrasta löytyy myös kolme tilavaa makuuhuonetta, vaatehuone sekä kylpyhuone/wc. Alakerrassa on viihtyisä takkahuone, kylpyhuone ja sauna, erittäin tilava kodinhoitohuone sekä runsaasti varasto- ja säilytystilaa. Lisäksi alakerrasta löytyy remontoitu varastotila, joka toimii kodin neljäntenä makuuhuoneena / vierashuoneena. Alakertaan on myös oma sisäänkäynti. Tämä koti on todellinen helmi perheille - lähellä ovat Korson keskustan monipuoliset palvelut. Koulut, päiväkodit ja ulkoilumaastot ovat kävelymatkan päässä. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset – bussipysäkille on 100 m, Korson juna-asemalle n. kilometri. Myös lentokentälle ajaa vain 15 minuuttia. Tämä paritalohuoneisto on hallinnanjakosopimuksella jaettu itsenäiseksi kiinteistöksi, jossa omaa maapinta-alaakin on 600 m2. Se antaa tälle kodille omakotitalomaista tunnelmaa. Lyhyesti sanottuna, tämä paritalo tarjoaa kaiken mitä perhe tarvitsee. Eteisestä astuessasi sisään, juuri uudistetun talon raikas tunnelma, korkeat huoneet ja huolella suunniteltu layout toivottavat sinut tervetulleeksi kotiin. Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta, tervetuloa tutustumaan ja löytämään unelmiesi koti. Lisätiedot ja esittelyt puh. 0400418508 Ari Wiskari LKV, ari.wiskari@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80346036
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, sauna, takkah, khh, vh, 2wc, autokatos
Asuintilojen pinta-ala
150 m²
Muiden tilojen pinta-ala
86 m²
Kokonaispinta-ala
236 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1985
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

359 000,00 €

Velaton hinta

359 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

508,00 € / vuosi

Sähkölämmityskulut

300,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

54,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkön kulutus 31.000 kWh/vuosi, sisältää sähköauton latausta. Viimeisen 6 kuukauden keskimääräinen kokonaiskulutus- on ollut yhteensä 300 euroa/kuukausi, sisältäen sekä lämmitys- että taloussähkön. Heinäkuu 2023 1579 kWh. Joulukuu 2024 3790 kWh. Tammikuu 2024 4790 kWh. Vesimaksut: (5 henkilöä). Kulutus 2023 aikana 146 m3, 650 euroa. Keskimäärin kuukaudessa 12 m3, 54 euroa eli 10,80 euroa per henkilö. Jätemaksut: sekajäte 117 eur / 3 kuukauden jakso n. 40 euroa kk. Biojätekeräys alkoi tammikuussa 2024, biojäteastia on yhteinen naapuruston 6 talouden kanssa, kustannus ei vielä tiedossa. Kiinteistövero oli vuonna 2023: 508 euroa .

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Keittiön ja olohuoneen tiloissa on vuonna 2020 hankittu Tulikiven varaava takka "Vaala". Talossa on myös tilava, kodikas takkahuone joka, toimii toisena olohuoneena. Seinillä hirsipinnat ja lattia maalattua lautaa. Ikkunat tuovat luonnonvaloa. Muurattu takka on talon toinen tulisija. Kodissa on myös ikkunallinen vaatehuone ja alakerrassa runsaasti varastotilaa. Kaikissa ikkunoissa, olohuoneen yläikkunoita lukuun ottamatta, on sälekaihtimet. Turvallisuutta lisää hälytysjärjestelmä ulkokameroin, sekä hälytysjärjestelmään kytketty avaimeton Yale Doorman ovilukitus. Takapihan terassilla on vuonna 2018 hankittu Wellis -poreallas, johon mahtuu 6 henkeä. Altaassa on led-valot ja bluetooth kaiuttimet. Autokatoksessa sähköautonlatauspiste. Autokatoksen vieressä on asunnon toinen autopaikka.
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Olohuoneesta on käynti valokatetulle terassille, jossa poreallas. Tilavalla suojaisella puutarhapihalla on myös toinen katettu oleskelutila patioalustalla.
Tehdyt remontit
Taloa on aina hoidettu huolella ja talokirjaa pidetty. Tässä perusparannushistoria:
2024: Seinätikkaat uusittu. Kuntotarkastus.
2023: Etupihan ja asuntojen välisten aitojen kunnostus ja maalaus
2021: Lisätty autokatokseen 4 pistorasiaa ja niille uusi johdotus sähkökeskukselta
2020: Purettu vanha leivinuuni ja tilalle asennettu Tulikiven varaava takka, malli "Vaala". Alakerran työkaluvarasto/lämminvesivaraaja huoneen vanhat kalusteet purettu. Katto, lattia ja seinät maalattu. Valaisin vaihdettu sekä pistorasiat/valokytkin. Alakerran vanha takkaluukku vaihdettu uudeksi ja modernimmaksi. Uusi 3x4 m Palram-katos ja patio tehty takapihalle. Asennettu autokatokseen sähköauton latauspistoke.
2019: Sähkötaulu uusittu ja modernisoitu. Ilmalämpöpumppu huollettu ja ulkoyksikölle lisätty suojakotelo. Saunan kuituvalojen projektori uusittu.
2018: Kylmiön koneisto uusittu kokonaan. Kompressori, höyrystin sekä syöttöventtiilit ym. Radonmittaus tehty. Yläkerran arvot erittäin hyvät. Alakerrassa korkeammat mutta sallituissa rajoissa.
2017: Kuntotarkastus. Kaikki lattialämmitysten termostaatit uusittu 6 kappaletta. Digitaalinen ja etäohjattava järjestelmä. Kaikkien ikkunoiden ja ovien tiivisteet uusittu. Molemmat tulisijat nuohottu ja piippu tarkistettu. LA-kattohuolto kävi tarkastamassa katon. Sisäpuolisen ikkunan pokat maalattu valkoiseksi kaikista ikkunoista lukuun ottamatta korkeita kattoikkunoita. Keittiön kaapistot, koneet ja altaat uusittu. Molemmat suihkusekoittajat uusittu, merkki Oras. Lisäksi yläkerran pesuallas ja kaappi uusittu. Yläkerran johdotukset ja pistorasit sekä kytkimet uusittu. Uudet laminaatit vaihdettu koko yläkertaan. Laminaatin alla betonia vasten askeläänieriste jossa myös kosteussulku. Alakerran vierastiloihin rakennettu makuuvierashuonetila. Kaikki seinäpinnat maalattu valkoiseksi. Vanha G4S järjestelmä vaihdettu moderniin Securitaksen Verisure järjestelmään (kamerat, ovitunnistimet, palohälyttimet, kosteushälyttimet ym.). Lisäksi vaihdettu etu- ja alaoven lukot Yale Doorman lukoiksi jotka kytketty mukaan Securitaksen järjestelmään. Vaihdettu portaikon vanha puuaita ja kaide uuteen lasikaiteeseen. Rännit ja syöksytorvet putsattu. Molemmat tulisijat nuohottu. Kaikki seinäpatterit uusittu. Johdotus, vikavirtasuoja ja pistorasia takapihalle.
2016: Ilmalämpöpumppu vaihdettu uuteen. Kylmiön höyrystin uusittu, alakerrassa sijaitseva kompressori tarkistettu ja säädetty.
2015: Ilmanvaihtoa parannettiin: Venttiileitä lisätty yläkertaan 2x mh + oh ja alakertaan takkahuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen. Samoin IV-kanavat nuohottu ja venttiilit säädetty. Kiuas uusittiin.
2014: Ilmalämpöpumpun tuulettimen vaihto ja kennoston pesu.
2013: A ja B asunnon lämminvesivaraajat uusittu samalla kertaa.
2005: Profiilipeltikate ja aluskate uusittiin ja tausrakenteet tarkastettiin.
2004: Kaikki vedeneristeet ja pinnat uusittu sekä pesuhuoneessa että saunassa.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Pyydä välittäjältä tuore kuntotarkastusraportti 04.04.2024. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Taloon on tehty kuntotarkastus vuosina 2008, 2011, 2017 ja 2024. Pyydä välittäjältä tuore 04.04.2024 valmistunut kuntotarkastusraportti.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Energiatodistus on tilauksessa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Suorasähkö. Kokonaissähkön kulutus: 31000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, ja kaksi takkaa
Tulisija
Takka ja varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, tiili ja puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiö on uusittu kokonaan vuonna 2017 laadukkain materiaalein ja siellä on runsaasti säilytystilaa. Valkoiset vetimettömät Kvikin kalusteet, mustat kompaktilaminaattitasot, musta välitilalasi, musta komposiittiallas ja led-työtasovalaistus. Mustat Boschin kodinkoneet: astianpesukone, liesituuletin ja induktioliesitaso, sekä kalusteisiin integroituna pyrolyysiuuni, mikrouuni sekä monipuolinen kahvikone. Keittiön yhteydessä on tilava kylmiö, jonka koneisto on uusittu kokonaan 2018.
Erillisuuni, liesi (Induktiotaso neljällä keittoalueella), liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, keittiösaareke ja kahvikone.
Lattiamateriaalit: Lankkulaminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunan pesuhuoneessa suihkutila kiinteällä suihkuseinällä. Lattiat ja seinät laattaa. Saunaan lasiovi. Suihkuseinän toisella puolella wc, lavuaari, peili- ja allaskaappi, pyyhekaapit, ikkuna. Lattiat ja seinät laattaa Upotetut led-lamput katossa. Lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Yläkerran WC-tilan allaskalusteet ja vesikalusteet on uusittu 2017. WC-istuin, lavuaari, bidee-suihku, peili-ja allaskaappi, sadesuihku + käsisuihku, suihkuseinä, hyllyt, ikkuna. Lattiat ja seinät laattaa. Katossa upotetut led-lamput. Lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Kiuastorni laattaseinää vasten. Muu seinäpinta puuta. Laattalattia, led-valot katossa. Lattialämmitys.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilava kodinhoitohuone, jossa Boschin pesukone ja kuivausrumpu (2019), pesuallas, laminaattityötasot sekä runsaasti kaappitilaa. Ikkunat. Tilassa on myös täyskorkea 60 cm pakastinkaappi, sekä 90 cm leveä jääkaappi - pakastin yhdistelmä, jossa kiinteällä vesiliitännällä jääpalakone ja suodatinvesiautomaatti. Vesiliitäntään asennettu paineensäädin.
Seinämateriaali: Puu ja maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukone, kuivausrumpu, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pesuallas, pöytätaso ja kaapistot
Olohuoneen kuvaus
Avara, korkea olohuone, jossa yläikkunat lisäävät valoisuutta
Lattiamateriaalit: Lankkulaminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa 3 makuuhuonetta. Seinät maalattu valkoisiksi. Yhdessä makuuhuoneessa myös tapetti. Kahdessa yläkerran makuuhuoneessa on vaatekaapit. Kaikissa makuuhuoneissa on sekä sälekaihdin että pimentävä valkoinen rullakaihdin. Alakerran makuu- / vierashuoneessa maisematapetti ja maalatut seinät. Katto maalattua betonia. Huoneessa ei ole ikkunaa.
Lattiamateriaalit: Lankkulaminaatti
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Talossa on mukavasti kaappitilaa ja alakerran teknisessä tilassa sekä suuressa varastohuoneessa on paljon varastotilaa. Lisäksi puutarhassa on ulkovarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-407-2-422
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
922 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa
Rasitteet
Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Määräosaan A on haettu 4 kpl sähköisiä panttikirjoja yhteisarvoltaan 400000 euroa. Panttikirjat siirretään ostajalle kaupantekotilaisuudessa velattomina ja rasitteista vapaina.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Korson suuralueen monipuoliset palvelut alle kilometrin säteellä. Myös päiväkodit ja koulut ovat kävelyetäisyydellä.
Erinomaiset ulkoilumaastot ja leikkipuistot lähellä.
Peijaksen sairaala 4 km
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Teeritien pysäkeille 70-90 m. Kulotien pysäkeille 200 m. Korson juna-asemalle 1,1 km.
Tiedustelut
Ari Wiskari, 0400 418 508, ari.wiskari@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Korso, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ari Wiskari

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV / Ari Wiskari Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.